Tid til at give lidt ud

Solsorten sidder og pipper udenfor, mens foråret banker på. Hvis man har tid til at kigge op fra computerskærmen, vil man opdage hvor fantastisk en tid på året det er. Det er forår og det er den tid på året hvor alt springer ud.

Her i det lille firma nærmer vi snart vores to års fødselsdag og jeg tager dagligt mig selv i at tænke, hvordan vi dog er kommet hertil. Det føles ret unikt og er noget jeg dagligt er taknemlig for. Vi er et sted, hvor vi ikke bare ser os selv som et bureau der booker koncerter eller laver PR for folk, nej vi hjælper folk med at se de potentialer de ikke selv kunne se – og forløse deres drømme store som små. For ja,  hverdagsdrømme findes også.

I løbet af de sidste år har jeg undervist alverdens steder lige fra Innovative Music Management til Aarhus Universitet, Det Jyske Musikkonservatorium, KEA og diverse kommuner. Ofte hyres jeg ind til at snakke om temaer som iværksætteri, ide og konceptudvikling og oplevelsesøkonomi. Dette kan for nogle være nogle ret tunge emner, men når man skraber alle buzzwords og al teori væk, så underviser og hjælper jeg faktisk mine elever med at se deres drømme og finde ud af hvordan de folder dem ud. Hvordan kommer vi fra a til å!

De seneste år er jeg stødt på et hav af talentfulde mennesker, alle sammen nørdede kreative unge som brænder for deres musik og musikbranchen og som har mod på at udfordre den til tider faste ramme og tænke ud af boksen. I min tilgang prøver jeg at give dem de redskaber de har brug for, for at nå derhen hvor de gerne vil.

Ved siden af vores mange kreative PR forløb og bookingopgaver, har vi en del unge vi rådgiver i deres drømme. Derfor tænker vi, at det er på tide, at give lidt ud af alt vores viden. Vi er ikke særlig vilde med konkurrence formatet, da vi mener alle har noget unikt at byde på – det skal bare have tid til at blive udviklet og udfoldet. Vi vil dog gerne tilbyde et gratis forløb til en ung kreativ musiker eller gruppe, hvor I får et rådgivningsforløb på 2 timer til det som I har behov for at blive hjulpet i gang med.

Alt du skal gøre, er at sende os en beskrivelse af dig og din musik og hvorfor vi netop skal vælge dig? Skriv til Cille@cilleveje.com

Vi sætter os og ser på de forskellige bud og vælger en vi gerne vil arbejde med, vedkommende får svar d. Marts. 29 marts.

Vi glæder os vildt meget til at høre fra dig! 

Siden sidst..

Siden sidst har der været travlt på det lille nye kontor på Vesterbrogade. Malingen er tørret på væggene og vi føler vi er faldet godt på plads. Playlisterne spiller og kaffen dufter.

Første februar trådte en humørbombe indad vores dør, det var Jelena, der er i praktik hos os de næste 10 uger i forbindelse med hendes skoleophold på KEA. Vi er super glade for at have Jelena hos os, der skal hjælpe os med at få webben her opdateret med lidt ny identitet, hjælpe med nye grafiske projekter for vores kunstnere og identiteten til vores PR workshop her i marts. 

Sidste uge af januar stod kontoret på den anden ende, vi skulle nemlig forberede alt det sidste til Vegas Udvalgte, hvor vi havde booket programmet, men også var vært på selve aftenen. Det var en fantastisk aften, hvor tidsplanen og produktionen spillede max og alle artister spillede unikke koncerter. Pressen var på pletten og leverede flotte anmeldelser: 

http://soundvenue.com/musik/2016/01/reportage-vegas-udvalgte-med-chinah-soleima-guldregn-m-fl-181602

http://politiken.dk/kultur/musik/koncertanmeldelser/ECE3042662/code-walk-leverede-det-mest-helstoebte-show-til--vegas-udvalgte/

http://vega.dk/news/s%C3%A5dan-var-vegas-udvalgte-2016-7169

Ellers byder den på højsæson for koncerter i disse uger, hvor vi har fornøjelsen af at lave tour PR på Lisa Nilsson, Patrick Dorgan, Saybia, Dúné, The Eclectic Moniker og Fribytterdrømme. Vi sidder bag de magiske taster og tryller, så publikum får øjnene op for skønne koncerter med disse kunstnere. 

Februar måned er også måneden hvor vi har kastet os ud i planlægningen af en ny PR workshop d. 23 Juli på Vega. Vores PR workshop i Marts solgte hurtigt ud, så vi synes det gav rigtig fin mening at tilbyde en sommer workshop til de mange musikere & managere, der trænger til at nørde ned i deres musik og hvordan de får den ud til deres fans og presse. Vi har allerede besat halvdelen af pladserne, så vil du med så smid os endelig en hilsen. Du kan læse meget mere på http://www.cilleveje.com/work/#/prworkshop/

Må I alle have en skøn weekend når I når dertil! 

Om at gøre en forskel..

Det er altid en ret unik følelse at sidde her og opdatere bloggen, for det betyder en stillingtagen til livet som selvstændig, hvor vi er i vores kreative proces og en status over de projekter og mennesker vi er involveret i. 

Vi ser os selv som meget mere end et PR bureau, vi er et kreativt bureau, der arbejder med at se muligheder & udvikle på vores kunders potentialer. Vi ser det som vores fineste opgave, at få folk til at se de drømme vi tror så meget på, tro på dem og vi sammen går efter dem. I en tid hvor streams, like & kpis er i højsædet, er det ikke fordi vi vil være Rasmus Modsat - men vi har brug for at grave 3 spadestik dybere. Vi har brug for at se mennesket bag produktet, for at kunne udvikle på hvordan vi skaber universet og strategien bag dette. Kort fortalt udvikler vi strategier med hjertet i front. Vi giver vores kunders kunder det de elsker. 

Selv om vi snart har eksisteret i 2 år og det er normalt at tænke vækst som iværksætter, er det ligeså vigtigt for mig at stoppe op og mærke hvor vi er. Og være taknemlig for det. For lige nu er vi et sted, hvor vi engang har drømt om at være. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg havde kontor derhjemme, arbejdede fra morgen til aften for at løse alle opgaver og drømte om den dag jeg havde råd til ordentlig kaffe, vores eget kontor og flere at sparre med. Til trods for en alder, der sagde slut tyverne legede jeg tit og forestillede mig hvor jeg ville være om et år - det gør jeg stadig. At være et voksent legebarn og kunne bytte frygt ud med drømme, er en gave for en iværksætter. Og vupti, den dag i dag drikker jeg hver morgen min faste Coffee Collective kaff, nyder mit kontor og kigger på de gode mennesker, der arbejder for mit team.

Hver dag er en ny dag i kalenderen og sådan en søndag aften hvor næste uge planlægges, kan man kun sidde med en masse følelser væltende rundt i kroppen; ydmyghed, tålmodighed, kreativitet, fællesskab, nysgerrighed og nytænkning en masse. Når jeg mærker efter, er noget af det der gør mig mest glad, at der er så mange gode mennesker der har lukket os ind i deres kreative & personlige univers. Det er gået op for mig, at vi har brug for at være tæt på og med dem vi arbejder med, så vi sammen kan gøre en forskel.

En af de partnere vi er yderst taknemmelige for, er Dúné holdet. Det har været en gave at lære besætningen at kende, at jonglere med identiteten, tale & tænke oprigtige tanker til de mange fans og få billetsalget til at fungere på vores kommende tour. Lige om lidt skyder drengene The Grand Tour 2016 afsted og 4 måneders intensivt tour PR arbejde kan ses på salget. Koncerterne i de store byer er udsolgt, flere er på få billetter og hver uge rykker vi i salget. Det er en fantastisk følelse, at mærke hvor meget det betyder for drengene at komme på den her tour og derfor satte vi os sidste uge og skrev en række takkekort til de mange spillesteder, der har booket jobs ind. For hei, man skal sommetider sige tak til dem, der er med til at gøre en forskel. Her ser i en koncentreret Matt øve sig på en læselig håndskrift :-)

Skærmbillede 2016-01-17 kl. 21.31.47.png

Et andet hold, der står os tætte er drengene fra The Eclectic Moniker. Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg deler adresse med forsangeren og at han på sin vis er min muse, mest af alt fordi han har en ukuelig (k)ærlighed & kreativitet omkring sig og han får mig til at tro på mig selv, når jeg glemmer mig selv. Lige nu står drengene i en kreativ proces, hvor de laver ny plade og det er virkelig gået op for mig, når man er så tæt på dem - hvor følsom og vild en proces det er at skrive og producere ny musik. Jeg er hver dag vidne til, hvordan at kunstnere giver en kæmpe bid af sig selv og blotter sig i arbejdet med at kreere kunst og derfor er det nok også så sindsygt vigtigt for os, at de mennesker der skal skrive om - anmelde og booke musikken har respekt for det arbejde, der er puttet deri. Vi har lige indgået en aftale med drengene om tour PR på deres kommende tour og jeg glæder mig absurd meget til at stå blandt publikum og se et af DKs mest velspillede orkestre underholde og røre mig. Prøv li at se de smil der, man kan da ikke andet end elske dem?

I år har jeg fået en fornem opgave af Vega, der bød på at booke artisterne til dette års Vegas Udvalgte. Umiddelbart tænker man, at det er en simpel opgave, men når man ved hvor stor en forskel det kan gøre for et nyt band, at blive udvalgt til et sådan job - ja, så går man til tjansen med stor respekt. Og hvor er der dog virkelig meget ny god musik derude. Jeg har lyttet til hver en ny artist - for som sagt fortjener al musik et lyt, når der er nogen der har brugt tid og energi på at kreere det.  Efterfølgende har vi prøvet at samle, det vi tror på kommer til at præge 2016s musikalske landskab og skabe en aften med god musik & små finurlige oplevelser i højsædet. Vi er meget stolte af at præsentere Katie Keller, Guldregn, Chinah, Molly, Codewalk og Soleima og glæder os til at feste med Jer. 

Søndagstanker herfra, vi ses venner.


Glædelig jul!

Kære venner, 

Rigtig glædelig jul til Jer alle, vi håber I får nogle dejlige dage. 

Vi vil sætte autoreply på vores mails og nyde de næste dage med dem vi holder af. Vi ses på den anden side. Mætte, glade og klar til at tage fat.

Kram Jonatan, Signe og Cille

Siden sidst..

Siden sidst…. er der sket en masse på det lille kontor. Vi har været til alskens sjove arrangementer, er gået fra at være mig og Signe til at udvide vores team med endnu en medarbejder. Derudover har været i Aarhus for at undervise, har holdt en masse spændende releasekoncerter, sendt et par af vores artister rundt i landet og booket en masse koncerter til Vega. 

Vi har været til et par skønne musikfester som P3 Guld og DMA, det er altid en fornøjelse at se dygtige artister og deres teams blive hyldet for deres arbejde. Derudover var vi del af dette års Global Entrepreneurship week i uge 47, der havde fokus på at få flere unge til at blive iværksættere. Her deltog vi i en række interessante arrangementer og har selv prøvet at opfordre andre unge - især kvinder, til at finde deres indre "you can do it" vibe frem. 

Denne uge var jeg invitere tilbage til mit gamle universitet, Aarhus Uni, for at gæsteundervise i Eventgørelse på Oplevelsesøkonomi. Det blev til en ret unik undervisning, for istedet for at hylde fremdrifsreformen og svinge piske over eleven, prøvede jeg at punktere myten om 12 tals eleven, bad eleverne og at finde frem til deres passion og det de elsker at gøre og holdt et generelt oplæg om at tro på sig selv om ens kreative drømme. Jeg håber og tror at et par af eleverne fik sig en på opleverne. Det var ihvert fald en skøn formiddag.

Vi har brugt en stor del af November på at søge en ny medarbejder. Det var ret overvældende at modtage 42 unikke og personlige ansøgninger fra dygtige unge, der søgte studenterjobbet som PR koordinator hos os. Jeg brugte lang tid på at læse dem igennem og svare de unge, for jeg håber at selvom jeg ikke kunne ansætte dem, så kunne mit svar give dem noget med til det næste job de søgte. I blandt de mange ansøgere var der især en, der stod ud. Det var Jonatan, som er en ung gut fra Nordjylland. Jonatan er mild, kreativ, passioneret og et virkelig fint menneske og jeg fik hurtigt en følelse af at han vil passe vildt godt ind hos og og arbejde godt sammen med vores mange kunder. Vi glæder os vildt meget til at Jonatan starter næste uge. 

Den sidste måned har vi haft travlt med vores PR arbejde på Dúné og det er en fornøjelse at se, hvordan at de forskellige koncerter rundt omkring i landet kommer på få billetter og forhåbentlig snart går udsolgt. Derudover har vi haft Mattias en tur i Smag på P3 som musikven og det er altid sjovt at høre ham og drengene nørde musik. 

Vi har også haft travlt med at holde releasefest for YouYouYou på deres nye album A.I. Det blev til en festlig aften med i Nohos nye kælder, som alt fra Cover til Ibyen, Poplish, Love Copenhagen osv skrev om. Vi havde også Udsving med en tur til YouYouYous releasefest og det blev der en fin reportage udaf: 

I kan lytte meget mere til drengene her: https://www.facebook.com/youyouyouband

November har også stået på gennemlytningen af alskens ny musik, da vi har været med til at finde frem til Vegas Udvalgte. Vi glæder os helt vildt til at fortælle Jer meget mere og til at præsentere en unik aften med ny dansk musik. Derudover har vi booket en række koncerter med alt fra Saveus til diverse aftener med Phlake - som gik udsolgt før vi ku nå at blinke. November og December er virkelig dejlige musikmåneder, så skynd Jer ud på landets spillesteder.

De næste par uger graver vi os ned i vores egen kreative workshop, hvor vi vil braine på det lille firmas fremtid, vi har en række møder med nye kunder og så skal vi på et lille firma fotoshoot. Og ikke at forglemme- det er December, så vi skal virkelig hygge os. 

God dag til Jer alle!

 

Hvad er det dog du har så travlt med?

I dag er sådan en dag, hvor man kniber sig i armen og tænker halleluja hvor elsker jeg det her selvstændige liv. For nogle er det svært at overskue den evige kalenderplanlægning og navigeren i hvor man skal være hvor, men det er en af de ting jeg elsker mest. Efter flere års fast stemplen ind hver morgen kl. 8.00 og gå hjem kl. 16.00, nyder jeg friheden. Og dyrker friheden som et redskab til ikke at fortravles i en ellers travl hverdag. 

Friheden er at kigge i kalenderen og se om der er morgenmøder. Det var der ikke i dag og derfor puttede jeg lidt ekstra længe. Stod op til en dejlig regnvejrsgåtur med min hund og kæreste og bagefter tog vi os tid til en lækker morgenmad. Sommetider føler jeg at alle omkring mig har travlt, man tager telefonen for at sige jeg har for travlt til at snakke - jamen så lad dog være med at tage telefonen! Man taler om hvor travl en uge man har og hvor mange mails man har i ens inboks og man halser efter møder man kommer for sent til. Det er som om der er gået sport i at have travlt og travlheden glorificeres. 

Jeg kan ikke undgå at kigge på de travle mennesker og tænke hvad er det dog du løber sådan efter? Du skal nok nå det? For hver gang du spæner hurtigere, spænder din krop op og du får lavet mindre. Dit nervesystem kramper op og du går i "flugt" moode, hvor du ikke har dig selv med. 

Derfor har jeg introduceret mine medarbejdere til mindfulness, meditation og frihed under ansvar. Tre virkelig effektive "venner" til at hjælpe vores krop og hoved til at kunne følge med. Et lille tip er at hente appen "Calm", der har en masse små meditationssessions, et andet tip er at du hver time lige rejser dig og går en tur på kontoret - fornyer din energi, fjerner dine spændinger og er klar til et fornyet fokus.  

Jeg har den sidste måned gået og tænkt over vores arbejdsklima, og en af vores fineste missioner i det lille firma er ikke at have for travlt. Vi har mange opgaver & meget at lave, men vi har aldrig så travlt at jeg eller mine medarbejdere skal løbe halsende efter deadlines, eller vi taber resultater og relationer på jorden. Det fungerer hverken for mig, dem eller vores kunder. Vi har brug for ro & overblik, for at kunne bevare vores nysgerrighed og umagehed.

Sidste måned kunne vi mærke travlheden og derfor var det tid til at stoppe op. Spørge os selv, hvad kræver det at vi har tid til at gøre os umage med det vi gør? Det kræver at vi sætter nogle rammer - og "levevilkår" for måden vi arbejder på, det kræver grounding og det kræver en ekstra medarbejder. Derfor har vi valgt at hive en mere ind til at hjælpe os og vi glæder os over at have vendt travlhed til vækst. 

Vi søger ny studentermedhjælper til PR stilling

For halvandet år siden startede vi Cille Veje Oplevelsesdesign fra bunden og har brugt det sidste halvandet år på at arbejde passioneret med musik og vores fantastiske kunder. Vi er nu nået dertil, hvor vi har brug for at udvide vores team med endnu en dygtig og kreativ PR medarbejder og måske dette er noget for dig?

Hvad er Cille Veje Oplevelsesdesign:

Cille Veje Oplevelsesdesign er et kreativt musikbureau ejet af oplevelsesøkonom Cille Veje. Bureauet har til huse på Nørrebro og er en musikbutik, der arbejder på diverse platforme. Vi beskæftiger os med alt fra PR løsninger såsom tour & album promotion, musikbooking til spillesteder & events, undervisning & workshops indenfor musikkens univers, rådgivnings & motivationsforløb med nye talenter, idé & konceptudvikling til alt fra bands og brands og projektledelse på udgivelser, talentforløb og større events, hvor musikken har en rolle. 

Vores mission er at se potentialer i vores kunder og inspirere og implementere nye løsninger i det danske musikmiljø. Vi hjælper vores kunder med at stoppe op & åbne øjnene for det de ikke selv tør eller kan se! Vi stiller de nødvendige spørgsmål og hjælper med at implementere nye løsninger, der skaber værdi eksternt som internt. Vi arbejder ikke med standardpakker, men har rod i et 360 graders fokus hvor vi altid skaber unikke løsningerne for vores kunder, der integrerer diverse platforme.

Cille Veje oplevelsesdesign er bestående af et team på 2 personer og en praktikant. Du vil derfor blive del af et passioneret team på 4 personer. 

"The best innovations solve problems that people didn´t know existed"

Hvad skal du lave:

En arbejdsdag hos Cille Veje Oplevelsesdesign er aldrig ens og opgaverne løses både på kontor såvel som ude hos kunder. Opgaverne kan være både dags og aften arbejde, som for eksempel at skrive pressemeddelelser & lave opfølgende PR arbejde, koordinere udgivelsesplaner og afholde releasefester. Alle de opgaver som PR jobbet indeholder.

Vi er en innovativ virksomhed, som dyrker kærligheden til iværksætteri, musikken og kreativiteten. Vi tror på ærlighed, hjertevarme, fælleskab og passion. Og vigtigst af alt skal vi have det sjovt og udleve vores drømme individuelt såvel som fælles.

Rent praktisk søger vi en studentermedarbejder til 2 dage om uge af 3,5 timer. I alt er der tale om 7 timers ugentligt fast arbejde med fast løn. Du vil starte d. 1.12.15.

Hvem er du?

Cille Veje Oplevelsesdesigns menneskesyn er baseret på ligeværd og derfor arbejder vi med rod i værdier som ærlighed, øjenhøjde, imødekommenhed, integritet og passion. Vi søger derfor at skabe en tæt relation med vores kunder og partnere, hvor vi forbinder hjertet i os med hjertet i dem og deres brugere. Hver medarbejder og relation er vigtig for os, og derfor vil du også have en meget vigtig rolle i vores lille virksomhed.

Netop derfor er det utrolig vigtigt for os, at du kan identificere dig med ovenstående beskrivelse og synes den lyder interessant for dig. Vi søger en PR medarbejder der arbejder med hjerteti front, en person der besidder kompetencer som nysgerrighed, tålmodighed, passion og ydmyghed. Og en der tror på at sammen kan vi opnå lige hvad vi vil.

Du skal være en teamplayer og rumme en stor portion selverkendelse og ærlighed. Vi forventer at din fælles passion er større end dit ego. Derfor skal du turde være del af en organisation, hvor vi “alle er lige” og arbejder mod samme vigtige drøm og mål. Men med plads til individualitet og individuel læring.

Vi forventer ikke at du er verdensmester i PR, men at du har et kendskab til musikmedier og ved hvordan, at man skriver et presseskriv, kontakter medier og følger op, samt arbejder med sociale medier.

Lyder det som dig, så send en personlig ansøgning, et billede & dit cv til Cille Veje på Cillevejeoplevelsesdesign@gmail.com senest d. 15.11.15.


PR Workshop - udsolgt

Cille Veje Oplevelsesdesign inviterer til en lærerig PR workshop for artister, managere og musikinteresserede. Går du og funderer over hvordan, at du skal komme ud med din musik til dit publikum og presse? - Så tilbyder vi en unik, sjov & intens PR workshop til dig, samt en opfølgende 1 til 1 coachingsession.

INDHOLD:

·      Hvad er Public Relations?

·      PR mindsettet - en snak om realisme, tålmodighed & troen på sig selv

·      Hvem er du og hvad vil du? – en snak om identitet, målgrupper & unikke historier

·      Standard PR & værktøjskassen 

·      Kreativ branding – inspiration til alternative måder at tænke PR løsninger på

·      Overblik over PR processen – de 7 trin i processen

FAKTA:

·      Dato & tid: 19. marts 2016 kl. 12.00 – 16.00 inkl. kaffe og kage

·      Sted: Vega Lounge, Enghavevej 40, 1674 København V

·      Efterfølgende coaching session på en times varighed, hvor vi giver feedback på dit personlige projekt

·      Pris: 1500 pr person

·      Begrænset antal pladser

·      Se mere på Cilleveje.com

·      Tilmeldingsfrist: d. 1. Januar 2016 til cillevejeoplevelsesdesign@gmail.com

Siden sidst..

Det er tirsdag morgen, jeg har startet dagen ud med den sædvanlige morgenmeditation, morgen stræk aka yoga og morgenmad. Nu sidder jeg her på Mokkariet og gør status over det lille firmas opgaver. At lave en sådan liste kan også sommetider ses som en slags takkeliste, for den minder mig altid om hvor langt jeg er nået på det sidste halvandet år og hvor mange gode mennesker jeg har omkring mig. 


Som I jo nok ved, er der ikke længere kun en jeg person i mit firma. Da jeg startede op legede jeg PR koordinator, chef, revisor, advokat og det hele for mig selv. Jeg var 4 personer i en, indtil en god ven sagde til mig at det vigtigste man skulle gøre, var at sætte sit hold. Nu har jeg sat mit hold, der er kommet revisor på, advokat på og jeg har ansat skønne Signe til at hjælpe mig med alle PR opgaver. Det vil sige, at I dag kan jeg koncentrere mig om at arbejde med det jeg er god til, nemlig at inspirere og tænke kreative muligheder sammen med mine kunder.

Siden sidst har vi haft travlt. Vi har været i gang med at udvikle på Keep Camping & fået lavet ny identitet og sendt første single Streets ud fra dem. Det har været en sjov tid, med spændende snakke og sjove fotosessions med dygtige Sofie Barfoed. 

Vil du høre drengenes nye single Streets, kan du tjekke dem ud her: http://gaffa.dk/nyhed/99904

Derudover har vi gang i et super spændende projekt med YouYouYou. Vi har fået som opgave at gentænke dem og deres identitet ud fra den nye musik de laver. Det har budt på en masse tanker om "rummet, natur & hvem vi er som mennesker i denne moderne verden". Vi har teamet up med Lasse Bech Martinussen og skød det nye materiale i smukke kalkminer og pt er Munch & søn igang med at lave video til os. Vi arbejder pt på hele projektet og GLÆDER os til lige om lidt at smide første single & video til Jer.

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 10.26.26.png

Udover dette har vi gang i en masse spændende undervisningtjanse hos alt fra Innovative Music Management til iværksætterlinjen i Næstved. Vi skal også forbi lidt universiteter i den kommende tid og gæsteundervise og er blevet del af et nye iværksætterforløb, der har til hensigt at opfordre unge til at blive iværksættere. Jeg elsker at give iværksætterbudskabet videre til andre og håber jeg kan opfordre dem til at følge deres drømme.

Udover dette sidder vi pt og brainer på vores egen PR workshop, som vi snart vil offentliggøre mere om. Det bliver en spændende dag, hvor unge musikere kan lære alt om PR. Følg med herinde og vi offentliggør dato, sted og pris lige om lidt.

Og så er det i den kommende weekend, at jeg starter min yogauddannelse. En uddannelse som jeg har til hensigt at kombinere med mit musikarbejde. Jeg vil nok gerne bruge yogaen til at facillitere fremtidige workshops for musikere, i hvordan at "man gennem arbejdet med krop og sjæl, kan skabe et rum for kreativitet & nytænkning". 

Det var vist en ordentlig række punkter på taknemlighedslisten, kan I alle have en skøn dag!

Følelsen af at være Tom Cruise i et sekund

Siden jeg sidst skrev herinde, er der sket noget ret fantastisk. Jeg har mødt holdet bag Dúné og selve drengene og de har inviteret os med på deres hold, hvor vi nu repræsenterer PR på alle platforme.

Det er skønt at møde så åbent, lærenemt & arbejdsomt et team og jeg har små mænd der danser i min mave over at være del af det her projekt. Faktisk laver jeg lidt en Tom Cruise i Oprah, hvis I kan huske det legendariske klip på Youtube.

De sidste uger har vi haft travlt med drengene, vi har været en tur forbi Smag på P3 og præsentere den nye single Trying To Get To You, vi har lanceret en ny tour som sælger rigtig godt, Mattias har underholdt dig hver søndag i Toppen af Poppen og vi har talt med alskens medier.

Som I nok kan se, er det et nyt kapitel i Dúnés historie, som vi er ved at skrive. Og langsomt tilføjer vi flere sider i vores bog. En af de vigtigste missioner for drengene er at få lov til at udfolde deres passion til rocken, men også udforske den med nye elementer. 

De næste måneder bliver spændende, når vi smider endnu flere nyheder. Vi starter ud med lidt radio snak på torsdag, følg med på drengenes facebookside https://www.facebook.com/dunesite

Om at have tid til det man elsker

I dag var det som om det officielt er blevet efterår. Selvom solen skinner er der kommer den der bestemte duft i luften og folk kryber lidt tættere sammen. Der skal hygges - efteråret gør noget ved nærværet. Og hyggen & nærværet er især noget jeg dyrker i det lille firma,  for hvor er det vigtigt at have det godt med hinanden, men også med sig selv og det man gør hver eneste dag. 

Efter i mange år at have kørt rundt i et hamsterhjul med fuld knald på karrierewise, sagde jeg mit faste job og sprang ud i det selvstændige liv. Jeg ville have tid til mig selv, tid til dem jeg elsker og tid til at gøre mig umage med det som jeg laver. Jeg ville have tid til at inspireres, have tid til at arbejde i mit tempo og tid til at fordybe mig i mine kunder og de mennesker der omgiver mig. 

Man kan spørge sig selv om man har tid til at fordybe sig i alt når man er selvstændig og om det ikke er et kapløb med tiden - eller det som nogle mener er et hamsterhjul. Absolut ikke, ironisk nok har jeg meget mere at lave nu, men jeg har meget mere tid. Fordi jeg netop giver mig selv lov til at tage tiden til det jeg prioriterer. Det er vigtig for os som firma at vi står inde for det vi arbejder med, at vi er omgivet af gode mennesker & at vi har tid til at lege med vores kreativitet og nye ideer.

Lige nu er jeg og det lille firma et virkelig godt sted. Et sted hvor vi er voldsom stolte af de kunder vi arbejder med lige fra PR til booking, talentudvikling osv - og et sted hvor vi har tid til at udvikle vores egne ideer. Nu vil jeg læne mig tilbage, få en god kop kaffe og nyde at weekend er ankommet. God fredag!


Siden sidst

Sikke en dejlig tid vi er i lige nu. Solen skinner over vores smukke København og det lille firma er fyldt med en masse spændende kunder, men også interne nyheder. Jeg elsker den her følelse i kroppen, når det hele summer og der overalt er spændende musikopgaver at tage fat i. Opgaver der får mig til at smile. 

Siden sidst er der sket en masse, men vigtigst er nok at jeg har fået den store fornøjelse af at kunne ansætte min første medarbejder. Det er en virkelig stor ting når man er opstartsiværksætter som mig. Det er noget jeg har arbejdet benhårdt imod det sidste år, så det gør mig meget stolt at vi kan udvide. Signe starter nemlig i et studiejob hos mig, hvor hun vil sidde og arbejde med en masse af vores spændende projekter & kunder. Jeg er så vildt glad over at det netop er Signe der skal arbejde hos mig, hun har den dejligste personlighed, en stor professionalisme og en stor nysgerrighed. Hun er det perfekte match til Cille Veje Oplevelsesdesign. 

De næste to uger tager jeg til Berlin for at fordybe mig i efterårets planlægning. Der er nemlig en masse spændende opgaver at tage fat på. Vi fortsætter vores arbejde med at booke for Vega. Derudover skal vi til at lave PR på diverse af Copenhagens artisters koncerter og så leger vi også med Offbeat booking. Vi er vilde med at lave tour PR og snakke med de mange musikinteresserede journalister derude i det danske land, så vi glæder os rigtig meget til at få billetsalget i gang på Anya, Vild Smith, Scarlet Pleasure, Anne Linnet, Panamah og mange flere. Det gør os glade at sprede budskabet om den gode musik til mange danske byer og vores fornemmeste opgave er at få folk opad sofaerne og ud i koncertsalene. Musik skal opleves live!

I dag fik vi lige den her indad postkassen - og det er en af de rigtige sjove når man laver Tour PR. Et stk forside & 8 siders interview som optakt til Anne Linnets Aarhus job. 

Udover at lave tour PR elsker vi også at dedikere os til særligt udvalgte nye artister. Det er artister som er på nippet til at breake og artister, hvor vi føler at vi gør en stor forskel. I efteråret har vi 4 dygtige nye talenter vi skal arbejde med, Nana Rashid, YouYouYou og Keep Camping og en stadig hemmelig en.

Jeg elsker at give mig selv nye udfordringer og kaste mig ud i nye musikgenrer. Derfor var det virkelig en spændende opgave, da Nana Rashid spurgte om vi ville hjælpe med hendes jobs til Copenhagen Jazzfestival og hendes nyeste udgivelse. Vi har senest lavet en masse jazz, da vi arbejdede med WiMP og min mand er en total jazznørd. Derfor er det ikke en fremmed genre. Indtil videre har vi haft en fantastisk Jazz festival med Nana og vi har snakket med en masse interessante medier. Nu glæder vi os til Oktober hvor vi skal til at lege med den nye udgivelse og gøre jazzen mere tilgængelig.

Derudover skal vi til at lege med Keep Camping, der vandt Karrierekanonen sidste år. Vi glæder os vildt meget over at skulle lave PR på deres nye single og EP. Lige nu er alt på tegnebrættet, men vi glæder os til at præsentere Jer for alt. 

Måske det er længe siden at I har hørt noget til YouYouYou og flere har troet de har været væk. Det har de absolut ikke. Den seneste tid er blevet brugt i studiet med Brian Batz og vi har fået sat et rigtig interessant hold og er pt ved at udvikle på alt. Dagene fyldes med studietid og vores hoveder med strategier. 

Som jeg altid siger, kan jeg aldrig love noget - men jeg vil gøre mit bedste for at medier og folk vil elske disse bands ligeså meget som jeg gør. Vigtigst er at vi har givet vores PR hjerter til de her artister og sætter en ære i at være med til at bygge dem op. 

Sidst men ikke mindst er vi ved at have booket vores efterår færdig til Vega. Det er måske mit bedste efterår i lang tid. Her kan man opleve det helt nye på den danske scene, det som vi tror på vil rocke Jeres radioer og give Jer enestående koncertoplevelser. I kan blandt andre høre ANYA, Emil Stabil, König, Saint Cava, Soleima, Fribytterdrømme, The Entrepreneurs, Lydmor, Thøger Dixgaard & Louis Rustum, Wangel og mange flere. Skynd Jer ind på Vega.dk og køb billetter.

Og her på falderebet skal I lige have en koncertanbefaling. Vi har siddet i lytteudvalget til årets Uhørt Festival, programmet er spækket med virkelig gode navne. Tjek det ud her: http://www.uhoert.dk


Hvilken skøn Sommer

Sikke en dejlig sommer det har været! Vi har brugt de sidste uger på at gå til diverse koncerter og preppe det kommende efterår inden vi hopper på sommerferie. 

Sidste uge sagde barometeret plusgrader og hver dag kørte vi til den smukkeste plads i Roskilde for at holde møder med gode mennesker og lytte til skøn musik. Der var ret meget godt at komme efter i år. Vi var afsted med Vega, for at se på spændende sager til vores program. Og så skulle vi se vores venner fra The Minds of 99 åbne Orange og opleve de kære gutter fra Suspekt, lukke Orange scene. Begge koncerter var helt enestående.

Vi sov ikke på Roskilde i år, da vi blev nødt til at køre frem og tilbage til kontoret. Vi har nemlig haft travlt med at spise danske jordbær og planlægge vores spændende efterår, hvor vi fortsætter vores PR arbejde med Anne Linnet. Derudover skal vi til at lege med tour PR på Vild Smith, Panamah, Anya, Shaka Loveless, Scarlet Plesure og mange flere. Det glæder vi os helt vildt til. 

Det er også blevet til en tur på smukke Nemoland med vores gravide veninde, hvor vi lyttede til vores kære venner Stine Bramsen og The White Album. I går tog vi regntøjet på og tog en tur i Tivoli hvor vi skulle lytte til frøken Gaga og Bennett. 

Udover at være på Roskilde har vi også travlt med Copenhagen Jazz Festival, da vi netop nu arbejder med den karismatiske jazz sangerinde Nana Rashid om hendes kommende album. Hun spiller netop i dag kl. 17.00 på Bevars i København. Det har en del medier opsnappet og vi glæder os til at høre hende. (Pic Degner)

Lige om lidt sætter vi mailen på auto reply for første gang i meget lang tid og vil læne os tilbage og nyde to ugers sommerferie. Men inden da vil vi sige tak til alle vores gode kender for at I vil lege med os og ønske alle kunder, venner og samarbejdspartnere en rigtig skøn sommer! Vi ses igen i start August. (Og vi glæder os)

Siden sidst

Sommeren står for døren og kalenderen siger 1. Juni. Sikke dog tiden flyver afsted, men det gør den jo når man har det sjovt. Maj måned har været travl og budt på nye kunder, festivaler, bookingarbejde og releases på nye projekter. 

Vi startede Maj ud med at drage på SPOT festival i Aarhus, hvor vi havde en række spændende bookingmøder for at lukke Vegas efterårsprogram. Det blev til mange gode snakke og ideer til en række gode koncerter med nye danske navne. Udover møder var vi også rundt for at lytte til nye navne, og hold da op vi fik rålyttet et par koncerter eller 20 i løbet af to dage.

Maj måned bød også på et spændende samarbejde med Tabu records og syrerock bandet Fribytterdrømme omkring deres udgivelse af albummet Labyrintens Farver. Albummet blev kickstartet med en skøn og udsolgt releasefest på Stengade og drengene har fået flot anmelderros og pæn omtale. 

Vi har også leget med en af Københavns dygtigste og mest kreative gøjlere, Kalle B, hvor vi indgik et samarbejde omkring BørnefestiBal. Hvilken skøn dag vi havde i Østre Anlæg, hvor Kalle præsenterede et spækket program med børnemusik en masse. 

Vi har aldrig pendlet så meget til Jylland som denne måned, hvor vi har haft et spændende undervisningsforløb på Det Jyske Musikkonservatorium. Her har vi undervist i et talentforløb omkring hvordan at man udvikler sin musik og ser nye potentialer deri. Det har været en ny og spændende verden at opleve kons indefra og vi har virkelig mødt nogle dygtige nye talenter. 

Vi har en stor forkærlighed for nye talenter, men også alskens god musik. Især Anne Linnet har præget vores barndom og ungdom med sin musik, og vi er derfor super stolte over at have indgået et samarbejde med Offbeat omkring tour PR på hendes nye efterårstour. Derudover har vi aftalt at lege med Copenhagen om en række af deres dygtige artister og næste uge kickstarter vi dette med et fokus på ANYAs nye Danmarkstour. 

Alt i alt er smilene brede, to do listen fyldt og livet svært tilfredsstillende. Vi glæder os til en god sommer. 

Søndagsrefleksion & mandagsoptur

Der står søndag i kalenderen og hvilken dejlig dag. Søndag er en gratis dag til at reflektere over ugen der gik og ugen der kommer. Det er dagen, hvor man køber sig en god kop kaff hos sin lokale kaffemand, fylder tasken med crossainter og ørene med god musik, for at gå en tur og være taknemlig over alt det gode der sker omkring en. Derfor vil jeg tage jeg med på et tilbageblik på hvad vi lavede sidste uge og kigge lidt nærmere på ugen der kommer. 

Ugen startede tirsdag efter en dejlig påskeferie. Her mødtes vi med Emil fra Tabu Records og Tobias fra Fribytterdrømme. Vi drak mokka, planlagde fremtiden og indgik en aftale om at vi skal hjælpe Tabu med at udgive Fribytterdrømmes nye plade til Maj. Det glæder vi os vildt meget til.

Onsdag aften inviterede Ønskeøen til releasefest på Musiksmag, det har været en dejlig PR uge for drengene og flere medier har været glade for deres nye dobbelt ep. Torsdag hoppede vi på cyklerne og tog en tur til Ibyen Prisen på Bremen for at se ANYA vinde årets Upcoming pris - en pris som vi synes er fantastisk for det danske upcoming musikmiljø.

Fredag var en dejlig dag på kontoret, hvor vi fik den store fornøjelse af at lande et vigtigt supportjob til Bye Barat. Hun har nemlig fornøjelsen af at opvarme for Seinabo Sey i næste uge. Derudover fik vi de nye pressebilleder som vi har arbejdet længe med - se hvor fint det er nedenfor (Pic af Degner) og Bye Barat spillede et spændende gig til Stå Hej festivalen, som også Metroxpress skrev en fin artikel om.

Sidste uge stod på tourarbejde en masse, for vi kickstartede tour med The White Album og havde Suspekt rundt i landet. 

Torsdag aften startede The White Album deres tour ud i Ballerup og denne måned kommer de tre gutter til at rejse Danmark rundt for at spille for deres dejlige publikum. Gaffa har taget en snak med drengene og du kan læse interviewet, hvis du finder et magasin nær dig.

Denne weekend dragede Suspekt videre på deres Danmarkstour, for at møde den danske Suspekt familie rundt omkring i de jyske byer. Gaffa var på pletten i Aarhus og deres journalist Nicoline tog en rigtig fin snak med drengene. 

http://www.gaffa.dk/nyhed/94498

Nu sidder jeg så her i min stue med en skøn følelse af tilfreds i maven og glæder mig til en ny spændende uge. I morgen drager jeg til Engelsholm for at være to dage. Sarah & Signe bliver i København og holder skansen på kontoret, hvor vi har travlt med at lave PR på Børnefestibal & O/RIOH.

Vi har nemlig indgået en aftale med Kalle B om at hjælpe med PR på hans seje Børnefestibal. d. 23 Maj inviterer han til gratis børnefest i Østre Anlæg, hvor Kaya, Djames Braun og mange flere kommer og spiller, så smæk kryds i kalenderen. 

https://www.facebook.com/events/583669201778926/

Denne uge offentliggør vi også en række spændende koncerter for Vega, så kig ind på Vega.dk mandag morgen og se de nye koncerter. Og så er det ugen, hvor vi har release på O/RIOHs første single, som vi viser ved Copenhagen PIX. Torsdag kickstarter vores venner fra The Minds of 99 deres Danmarkstour og lørdag skal jeg ud og undervise hos Innovative Music Management. Sikke en dejlig uge der er i vente.

Mandagsoptur

Siden sidst er der sket en masse nye spændende ting i det lille firma og derfor har jeg og mine piger Sarah og Signe besluttet at vi vil begynde at opdatere vores blog meget mere. Som led i dette får i derfor hver mandag, mandagens optur, en tekst der fortæller lidt om hvad vi går og arbejder med for tiden. 

Vi laver PR på Suspekt og deres nye danmarkstour, som de kickstartede her i weekenden. Det er en sand fornøjelse og meget lærerig proces at arbejde med så garvede gutter. Sidste uge havde vi dem forbi Smag på P3 for at tage en snak om touren.

Udover at arbejde med de fantastiske gutter fra Suspekt, har vi netop indgået et samarbejde med The Minds of 99 om PR på deres kommende Danmarkstour. I dag blev det afsløret at de skal åbne Orange scene på Roskilde festival, men skal du ikke se dem der er der rig lejlighed for at opleve dem rundt omkring i de danske byer. 

For en lille måneds tid fik vi et optursopkald fra Karrierekanonen. Vores nye artist Bye Barat var nemlig blevet del af Karriekanonens 12 finalister. Nu glæder vi os til et forløb med SPOT festival, sommer gigs og så smider vi snart en single og der er også en spændende EP på vej. Hele dette forløb glæder vi os utrolig meget over. (Billede af Degner)

Når vi er i det upcoming er vi pt i et spændende forløb med drengene fra Ønskeøen. Det er nyt band med medlemmer fra Cody, Sleep Party People, Rumour said fire etc. I sidste uge lancerede vi deres nye single, som havde forpremiere på Soundvenue. Derudover var David også i Ibyen. Lige om lidt smider de en EP, som vi fejrer med en releasefest på Musiksmag. 

http://soundvenue.com/musik/2015/03/premiere-oenskeoeen-uddriver-fortidens-daemoner-i-syret-musikvideo-140315

https://politiken.dk/bruger/logind/ImmediateLogin?returnUrl=/ibyen/guider/ECE2596328/david-fjelstrup-fra-oenskeoeen-guider-til-weekenden/

Bliver vi i det upcoming har jeg jo i lang tid arbejdet med O/RIOH og vi er super stolte over at kunne annoncere at hun er tilføjet til dette års SPOT festival. Udover dette arbejder vi med en række meget spændende video og single nyheder, så stay tuned. (Billede af Sofie Barfoed). 

Udover at lave PR for en række artister booker vi også en del musik til Ideal Bar og Vega. Det er simpelthen sådan en fornøjelse for en musikelsker at se hvordan at der begynder at være et salg af billetter i forsalg. I dag fik jeg nyheden om at vores Mund de Carlo koncert er udsolgt i forsalg og at der er få billetter til min Darkness Falls koncert. Du kan se hele programmet på www.Vega.dk 

Siden sidst

Årstiden siger Februar og kulden lurer udenfor. Vi har fundet os godt til rette på kontoret, hvor vi luner os med stearinlys og gode planer. Kalenderen er nemlig fyldt med spændende opgaver, som vi hver dag glæder os over at være del af. 

Siden sidst har jeg været en tur i Smilets By for at undervise på Innovative Music Management i Kreative Partnerskaber. Det var en spændende dag, hvor vi talte om selve processen, men også hvordan at vi ved at kende de typer vi sidder overfor, kan være bedre til at ligge afleveringen rigtigt og få det udbytte vi ønsker af partnerskabet. Det var en interessant dag med gode studerende. 

Opstarten af et ny år er også lig med en ny omgang Vegas Udvalgte og hvilken aften vi havde d. 30 Januar, da vi endnu en gang inviterede indenfor i Folkets Hus. Vi var selv meget stolte af programmet der blandt andre bød på Saint Cava, Mendoza, Kwamie Liv og Anya. Det var en fornøjelse at opleve, at der var udsolgt i forsalg og at folk faktisk er interesseret i ny god dansk musik. 

Lige nu er jeg travl med at få booket vores Ideal Bar forårsprogram færdig og så har de sidste uger også budt på spændende brainere på nye Vega projekter, hvilket kræver god kage og kaffe.

Siden sidst er vi også gået i gang med tour PR på de dygtige gutter fra The White Album, som snart drager ud i landet igen. Udover dette var vi med dem en tur i Odense, hvor de vandt hovedprisen til Odense Live show. Hvilken fin aften. 

Udover at lave PR på The White Album er vi også travlt beskæftiget med navne som Suspekt, Stine Bramsen, Patrick Dorgan og Scarlet Pleasure. Alle sammen fantastiske acts, som jeg synes I skal tage ind og opleve når de gæster Jeres by.

Derudover ved I alle jo, at mit hjerte også brænder stærkt for talentudvikling indenfor musikken og det er derfor en stor fornøjelse at være del af både Zie og Bye Barat projektet, hvor jeg hjælper med at udvikle identitet og image for to meget lovende kunstnere. Jeg har netop besluttet mig for at bruge tiden efter sommerferien på blandt andet at investere i en coachinguddannelse hos Manning, så jeg kan arbejde videre med diverse rådgivningsforløb indenfor den kreative branche og især musikken. Netop rådgivningen, talentudviklingen og undervisningen er noget der kickstarter sommerfuglene i min mave og jeg elsker at se mennesker vokse foran mig. 

Vintermånederne har også budt på en tur til smukke Engelsholm højskole. Sjovt nok har jeg aldrig selv været hverken på efterskole eller højskole, men har taget min vej direkte gennem skolesystemet. Kigger jeg tilbage på dette med min nye viden om højskoler ville jeg ønske jeg havde givet mig selv den oplevelse. Der er en helt unik stemning på steder som Engelsholm og det er fantastisk at opleve unge mennesker fordybe sig i kreativiteten. Jeg har fået den store fornøjelse at gæsteundervise på Engelsholm til foråret, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.

Et nyt år - en ny tid

Kalenderen siger Januar og vi er lige påbegyndt et nyt år. De to første uger er fløjet afsted og vi har haft travlt med at komme på plads på vores nye kontor og få etableret en ny arbejdsgang, samt fundet ud af hvad vi vil bruge vores gode energi på i 2015. Det er ekstrem vigtigt for os at vi hver dag står op og har det sjovt og nyder at gå på arbejde og det må vi sige at vi gør lige nu. Personligt glæder jeg mig helt vildt til et nyt spændende år fyldt af muligheder, talent og gode mennesker. 

Vi er gået fra et jeg til at være et vi, da jeg har fået 2 nye dygtige praktikanter til at hjælpe mig, Signe & Sarah. Derudover har jeg fået ny base i et kontor på Blågårdsplads, hvor vi har plads til at udfolde os kreativt. Signe og Sarah er dygtige studerende, som begge har en forkærlighed for musik og nemt til smil og grin. 

Vi er startet året ud med fuld tryk på og det betyder at vi har drukket en masse kaffe med nye og gamle venner. Disse møder er resulteret i en række spændende samarbejder med talentfulde danske artister, som vi skal hjælpe med PR på deres forårstours. Her kan vi nævne artister som The White Album, Suspekt & Scarlet Pleasure.

Derudover har vi stukket hænderne ned i den danske talentmuld og lyttet til skøn ny musik. En del af den nye musik er blevet til aftaler med et par spændende danske artister, som vi skal hjælpe med identitets og PR forløb. Alt det kommer I til at høre meget mere om, i takt med at vi lancerer vores arbejde for dem.  Vi ser det lidt som et slags talenthold, hvor vi har et par dygtige artister som vi hjælper med at klæde på til at komme ud og arbejde professionelt med musikken. 

Som I ved elsker vi musik og især ny musik. Det næste stykke tid summer København af musik, når Vega inviterer indenfor til Vegas udvalgte d. 30 Januar og senere er der Frost Festival. To oplevelser vi ikke vil gå glip af.

http://udvalgte.vega.dk 

Mon ik vi ses derude? God fredag til Jer alle.

Glædelig jul

Kalenderen siger d. 22 December og vi har brugt morgenen på at gennemgå de sidste emails og planlægge de sidste detaljer for Januar 2015 inden vi hopper på juleferie. 

Tak til kunder, samarbejdspartnere og venner for et skønt 2015 med spændende opgaver. Vi glæder os til 2015. 

God jul! 


Siden sidst

Vi er i December og kulden tiltager og smilene bliver større. Her på mit nye Nørrebro kontor er glæden i top, for jeg fyldes hele tiden med ny og spændende musik. Siden sidst har vi arbejdet på at præsentere de sidste nye talenter til Vegas Udvalgte, lavet PR på en ny kunde og lavet en 2015 aftale med nogle spændende nye talenter. 

I ved jeg brænder for musik - det gør mig glad, får mig til at danse, smile og vrikke med tæerne. Jeg føler mig utrolig priviligeret over at kunne arbejde med alskens musikopgaver lige fra PR til booking, undervisning og talentudvikling.

Et af de bedste musikalske gaver i 2014 har været lyden af Julias Moon og Scarlet Pleasure. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Julias Moons dygtige booker Rasmus om at sætte en aften op i Lille Vega som solgte ud. Yay - min anden udsolgte Lille Vega koncert! - Og hvilken fest det var i lørdags, hvor de indtog den smukke sal i Folkets hus.  Udover denne koncert har vi også lavet en Store Vega koncert i 2015 som sælger rigtig fint, skynd dig at køb en billet. Det bliver et brag af en aften.

30 Januar holder vi traditionen tro VEGAs udvalgte og i år har jeg haft fornøjelsen af at være med til at udvælge 2 af navnene. Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere Mendoza som del af aftenen og senere denne uge offentliggør vi en af mine andre favoritter. Det er en af mine helt store 2015 favoritter, som jeg virkelig håber og tror på vil indtage det danske musiklandskab. Se mere på www.vega.dk

Udover at booke VEGAs Udvalgte og generelt talentudvikle til VEGA hjælper jeg også upcoming bands og navne med alt fra identitetsarbejde, pressearbejde, bookingstrategier etc. Det er noget jeg gør fordi jeg får en optursfornemmelse i min mave når jeg får lov til at arbejde med ny musik. Det giver mig en stor glæde at hjælpe mennesker med at se potentialer i deres musik og forvalte dette til det helt rigtige brand og den rette oplevelse. Næste år har jeg lavet en aftale med to spændende acts, nemlig STÅL og ZIE og to mulige nye acts er også klar. 

Pt har Zies musik sat sig i rotation på min hjerne - lyt lige her: 

https://soundcloud.com/ziedoy/egypt

Jeg arbejder ikke kun med morgendagens nye talenter. Denne uge har jeg færdiggjort mit tourarbejde for Carpark North og Stine Bramsen, som var et rigtig spændende arbejde hvor jeg virkelig lærte en masse nye gode mennesker at kende. Derudover har jeg også fået en nye dame i stald som jeg hjælper Copenhagen med PR på. Det er en meget stor fornøjelse at arbejde med Caroline Henderson og hendes Cinemataztic 2015 tour. Jeg er opvokset med hendes musik og ser hende som en af Danmarks dygtigste sangerinder. 

Da jeg startede min lille virksomhed lovede jeg mig selv at det skulle være en glæde at gå på arbejde hver eneste dag, så udover at arbejde med opgaver og kunder som jeg brænder for, fylder jeg også min arbejdsdag med små hyggelige stunder. Ting der giver mig ro og balance, små stunder der gør mig glad. I denne måned er det blevet til alt fra  hyggelige krea brainere, morgenyoga sessions og gode inspirerende bøger der får hjernen til at danse og som jeg skal bruge i en række spændende 2015 workshops.