Om at leve holistisk

Forleden var jeg på et shoot, hvor make up damen sagde til mig at jeg havde smukke øjne med meget liv i. Jeg blev så glad, for for et år siden var de triste og trætte og jeg har lært at øjnene er sjælens spejl.

Jeg har brugt det sidste halve år på at bygge mig op igen og dette med inspiration i et helt nyt holistisk udgangspunkt. Jeg har altid troet at hvis bare min hjerne fungerede, så var alt i orden. Jeg troede jeg bare kunne proppe kalenderen fyldt 24-7 flere uger i træk med store arbejdsprojekter, spise hvad jeg ville og hælde spandevis af kaffe i mig, gå rundt med dårlig mave og hovedpine, sove når jeg blev gammel og rulle på insta 24.7.

Jeg har lært at dette er ikke en livsstil der ræssonerer med hvordan at jeg vil leve og at jeg har haft brug for at implementere en mere bæredygtig måde at leve på. Det handler ikke om forbudte leveregler, men om logik. Simpelthen, hvad fodrer min sjæl, mit hoved og min krop. Hvad gør at jeg har det godt! På min rejse har jeg fundet en kærlighed for økologiske beauty produkter, spirituelle veje som krystaller, ligeværdige samtaler med terapeuter, værdien af gode relationer og at acceptere tingene som de er og vide at der kommer en ny dag i morgen og ting tager tid.

Dette er på ingen måde en guide med 10 tips til en bedre hverdag, istedet er det lidt inspiration som du kan plukke fra og måske noget inspirerer dig.

IMG_0839.JPG

Bær dig selv på en bæredygtig måde:

At gå op i sig selv er velvære! At tage en smuk kjole på, en rød læbestift og at løfte skuldrene og sige jeg er smuk ligesom jeg er og jeg tør vise verden det. Jeg gør mig smuk hver morgen, for mig selv. For at gå ud i verden og eje mig. Jeg tror på kvalitet og at tage stilling til den makeup vi fylder os med, derfor bruger jeg fx Rudolp Care og Whamisa produkter, køber bæredygtigt og sælger mit tøj i second hand shops som Tu a Tu før jeg køber noget. Kvalitet koster og en top til 100 kr, kan du næsten regne ud hvordan er produceret. Efter at have arbejdet med sæsoner i modebranchen tror jeg ikke på 4 årlige sæsoner, jeg tror på at købe gode stykker tøj til hele året og derfor er jeg også inspireret af minimalisternes stil med 50 stykker tøj i hele min garderobe. Ryd op og tag stilling.

IMG_1336.JPG

25-30 timers arbejdsuge:

Jeg tror på 25-30 ugers arbejdsdage og jeg tror ik på at sidde på et kontor fast eller at vi skal få kreative ideer mellem 8-17. Jeg tror på at hvis vi minimerer stressen hos den enkelte, så skruer vi op for velfærden på arbejdsmarkedet og dermed produktionen. Sig til din chef du vil have 2 hjemme arbejdsdage, log af, gå en tur, tag et bad og pludselig kommer den næste ide. Led dig selv i dit arbejde og vælg din passion fremfor pengene. At arbejde passioneret er så meget mere bæredygtigt end en fyldt pengepung. Jeg vil hellere bo i et skur og være passioneret end på et slot, deprimeret over ikke at se min familie og venner. Og er du en af dem, der er blevet tudet ørerne fulde af generationen over os, med bekymringer som det går jo ik, så spørg li dig selv om det ikke altid er gået.

Ligeværdige relationer :

Ligeværd er noget af det som jeg har lært er allervigtigst når du møder en læge, terapeut eller psykolog. Det er ikke nok at vedkommende har en lang uddannelse, vedkommendes energi skal være på linje med dig og i skal være fortrolige og ligeværdige. Jeg har altid lært i coaching at jeg skulle løfte mig og være “over” min klient, men efter at have oplevet den dygtigste terapeut, der er ligeværdig og supplerer mig med de redskaber jeg har brug for og forstår mig i øjenhøjde og ser min usikkerhed, mit mod, de skridt jeg går og ikke skammer mig ud eller er et overmenneske, har jeg forstået magien i ligeværd. Hvis det ikke fungerer efter 3 gange, så tag din energi med et andet sted og om du skal forsøge ti gange før den er der, så bliv ved. Lige pludselig lander du det rigtige sted.

Det samme har jeg oplevet med de andre mennesker jeg har sat på mit hold, lige fra Noell der på en ligeværdig måde har hjulpet mig med mine krystaller og forstået at jeg lige har skulle se det an, til Tessa fra Holistic House som hjalp mig med at finde de kosttilskud jeg skulle bruge for at fylde mig op da jeg gik ud af min medicin.

En dygtig terapeut eller “spirituel mentor” forsøger ikke at sælge dig mere, men vil give dig de redskaber du har brug for at leve dit liv. Og jo længere tid du kan klare dig selv, jo mere viser det at det team du har sat fungerer. Det er en vekselvirkning mellem at fylde tasken op med redskaber og så gå ud i verden og leve livet.

At lede sig selv:

Når vi bevæger os i snakken om psyken, har jeg også oplevet vigtigheden i at lede sig selv. En psykolog sagde engang til mig, at fordi jeg har ocd så skal jeg ikke mærke så meget efter og at meditation og yin yoga var skidt for mig, for der ville tankerne fylde. Det var det dårligste råd nogensinde! På det tidspunkt var jeg ikke i stand til at lede mig selv og jeg lyttede ukritisk til hende, hvilket blot ledte til kaos. Da jeg begyndte at dyrke yin yoga, restorativ yoga og meditere fandt jeg et rum til at være med alt og lærte at jeg bare kunne være med det og løfte mig over det. Jeg lærer at lede mig selv og tage ansvar for min vej og det betyder også at nogle dage aflyser jeg aftaler fordi jeg er træt, for jeg kan ikke være noget for andre hvis jeg ikke er noget for mig.

Meditation & mindfulness:

Meditation og mindfulness er blevet et åndehul for mig, men det er meget vigtigt at sige at det er ikke en eller anden lyserød sindstilstand uden tanker. Det er et rum til at være med tankerne uden at gå ind i dem, så et sted hvor jeg bare sidder og lytter. Meditation og mindfulness er mit vigtigste redskab til at vende hjem og den bedste medicin mod tankemylder. Det er dog ikke et quickfix du lige kan gøre en uge og så er alt godt, det kræver øvelse og tid. Jeg har brugt mange apps ligefra Calm, til jeg nu bruger Insight timer til at time mine sessions.

Krystaller:

Noell har introduceret mig for krystallernes verden som jeg er gået ind i fordi jeg var draget deraf. Ligesom man drages af bestemte krystaller. Krystaller er ikke noget der kan ændre min verden på magisk vis, men det er et energiredskab til at forstærke det sted jeg står i og det selvværd jeg arbejder med. Og så er det bare sjovt, smukt og spændende og noget der kilder i min mave.

Søvn:

Søvn har været alfa omega for mig. At lære at sove efter at være blevet mor. Nogle dage sover jeg godt, andre dårligt. Men søvn er øverst på min liste. Jeg tager et magnesium tilskud hver aften, to timer inden jeg skal sove, for at berolige nervesystemet og så sover jeg i ske med de to jeg elsker mest i verden.

IMAGE.JPG

Sunde relationer:

Gå fra det der gør ondt! Blod er ikke tykkere, hvis familierelationer gør ondt og dræner, hvorfor så være i det? Hvis din chef er et røvhul, så gå. Din energi og du er så meget vigtigere! Vælg hvem der bygger dig op, er der for dig, hepper på dig og hvem der er din familie. Det er noget af det vigtigste jeg har lært, at være ekstrem kritisk omkring hvem jeg har i mit liv og hvad de vil mig. Når man har været nede og vende ved man hvem man vil have i sit liv og hvad der blot er gammel rusten loyalitet og leveregler om at jeg burde være veninder med hende fra gymnasiet, selvom min sjæl aldrig har lyst eller plads til at finde plads i kalenderen til hende.

Måske fællesskabet ligger i nye mennesker på en stamcafe eller legepladsen, som står i det samme som dig eller dybe snakke med dine bedste venner. Omgiv dig med dem, der giver dig tryghed og kærlighed.

Yin yoga og restorativ yoga:

Yoga er med meditation mit rum og jeg har set magi på mig selv og mine klienter. Det kommer ikke af en time, men af en fast dedikeret praksis og jo langsommere det er, jo mere kommer du i kontakt med dig selv, hvilket kan være skræmmende for mange. Jeg har lært at styre mit nervesystem gennem yogaen og de passive stræk og vejrtrækningen og det er næsten magi for mig hver gang jeg ligger mig på måtten. Fem minutter er bedre end ingenting og mener du ik du har tid, så har du nok mere end brug for tid til yoga.

IMG_1208.JPG

Kreativ inspiration:

At fylde mig op kreativt er så vigtigt for min sjæl. Inspiration er som at vande min sjæl. Jeg elsker Instagram, podcast som Astropod, Det spirituelle hjørne og Oprahs soul coversations. Damemagasiner, bøger fra Soulbooks, Flow magasiner. Alt det lækre, der avler kreativitet - du ved nok godt hvad din ting er?

Nu vil jeg holde fri, ære trætheden og nyde roen, en gåtur og en lur inden jeg skal hente min datter og undervise yoga i aften. Takke mig selv for at turde lede mig selv og leve fra det der ræssonerer i krop, sind og sjæl. 

Hvor vil du leve fra?

IMG_1223.JPG

Det kilder i maven

Lige for tiden sker der en masse magisk i min lille verden. Det er som om en kreativ energi er væltet ind over mig og jeg ved hvor jeg skal sætte ind og hvilke projekter jeg vil bruge min energi på, hvad jeg skal takke nej tak til for at kunne forfølge det jeg drømmer om og hvem jeg skal omgive mig med for at realisere det . De fleste kreative kender nok til følelsen af at kunne blive stresset over alt det der sker om en, når man pludselig overvældes af den succes man har ønsket, men jeg prøver hver dag at sige tak - sige mantraet how does this get any better og tage en ting ad gangen, det vigtigste først. Nogle dage vælter energien ud af mig og alt falder på plads, andre dage skal kreativiteten lades op og jeg skal bare være med mine kære. Det er en dyb følelse af meningsfuldhed jeg oplever på personlig såvel som karrieremæssig plan og jeg er meget taknemlig. 

Det kan kun beskrives på den måde, at alt det jeg har arbejdet så hårdt for falder på plads og jeg slipper en masse gamle hæmmende historier om hvad jeg ikke kan  og forsøger istedet at gå ud og vise verden mit talent. Måske jeg ik har en 200 timers yogauddannelse, men jeg kan stadig gøre en forskel, for livet har lært mig så meget og al min viden falder lige pludselig på plads i det univers jeg skaber. Måske du er nysgerrig på hvad jeg egentlig dribler med?

IMG_0809.JPG

Faste yogahold: 

Jeg har måtte reducere i mine faste hold for at gøre plads til nye kreative projekter. Tid er en ressource og jeg har ikke i massevis, så jeg må prioritere. Jeg elsker mine hold hos HéLT, der byder på yin og gravid hver mandag og yin og restorativ hver anden søndag. Derudover er jeg kommet ind hos skønne Camilla hos Soulfitness, hvor jeg underviser gravid om tirsdagen og yin og mindfulness fredag.  Jeg er meget taknemlig for den popularitet der er på mine hold og for jer der dukker op gang på gang. 

Coachingforløb og soloyoga:  

Jeg oplever at flere kvinder skriver til mig med spændende forløb ligefra soloyoga for at lande i dem selv eller coachingforløb for at finde plads til nye arbejdsplaner. En anden kvinde skrev angående at finde krystaller til hendes fødsel og forberede hende mentalt. Der er så mange spændende henvendelser og Gud hvor jeg nyder at være en energi, der kan hjælpe andre med at finde deres svar i dem selv. 

Private yogaforløb:  

De næste par måneder har jeg sat små private hold op af 3 gange. Der er udsat på mit og Lilys tumlingehold, som bliver så sjovt. Derudover byder efteråret på gravidyoga med en ledig plads tilbage, et mor hold og et udsolgt mor- baby hold. Hvert hold er med få pladser, for at jeg kan give mine elever den tid og service, de kommer for og det nærvær og den følelse af at blive set som vi alle har behov for. 

Nyt kreativt moderprojekt:  

Jeg har brugt det sidste halve år på sammen med min terapeut at finde hjem i mig selv efter en hård landing i moderskabet, men nu hvor jeg er landet trygt og sikkert har jeg også brug for at give min viden videre til andre mødre og bidrage til verden med det som jeg manglede, da det hele var svært. Jeg har afsat det næste år til at bygge på min nye projekt, som jeg pt sidder i møder med med udviklere, bank, fotograf og grafiker. Jeg glæder mig så meget til at vise mere og er allerede ved at åbne op for at tale med mødre, der kan bidrage til projektet med viden. 

Mest af alt vil jeg bare takke Jer der bidrager til mit projekt, køber forløb og bidrager til at jeg kan leve min kreative drømme ud. Tak. 

IMG_0786.JPG

Sat nam - namaste

Mød Noell Elise og hendes krystaller

Som sidste led i min lille krystalføljeton har jeg fået lov at snakke med en af mine største inspirationer indenfor krystalverdenen, nemlig Noell Elise, der driver forretningen Noell_crystals, hvor hun sælger og vejleder om krystaller til alskens interesserede sjæle. Jeg har selv haft fornøjelsen af at få kyndig vejledning og handle hos Noell og noget af det vigtigste for mig, er at hun lig jeg ikke tænker krystaller er magi eller quickfixes, men energiforstærkere som kan bruges som supplement til det arbejde du laver med dig selv og som del af din sundhed. Derudover er Noell en inspirerende kvinde, der lig jeg har kastet sig ud i at leve af sin passion på samme tid med hun balancerer et parforhold og to skønne børn. Det har været en stor fornøjelse at snakke med denne kvinde, så jeg håber du vil sætte dig med en god kop kaffe og læse med i dette givende og spændende interview. Hvem ved, måske der en dag dukker et spændende samarbejde op mellem Noell og jeg, vi er i hvert fald to kvinder der navigerer på samme frekvens. 

God fornøjelse.

Skærmbillede 2018-08-15 kl. 15.34.47.png

1. Hej Noell, fortæl os lidt om dig selv? 

Argh hvor skal jeg begynde? He he ej helt kort så er jeg en nysgerrig, enspænder agtig bohemian verdensborger, som er så mega priviligeret, at leve dette liv i vores del af verden. Jeg har altid taget ansvar for mig selv, mit liv og indkomst, og haft en enorm udrejselængsel - men aldrig fulgt den klassiske vej. Derudover fik jeg i en alder af 24 år, det smukke ansvar at blive mor til først min søn Travis og derefter min datter Charliye. Jeg er meget bevidst om, at de ikke er mig, og at jeg er et stærkere forbillede for dem, når jeg stadig udlever mine egne drømme. De gør mig så pisse glad hver dag - men de kan ikke gøre mig lykkelig. Intet andet menneske kan gøre dig lykkelig - det er dit eget ansvar at være det. 

2. Hvordan opstod din interesse for krystaller? 

Hvis jeg skal anskue det helt objektivt, så er det tydeligt det er en interesse jeg er født med. Min morfar har et værksted i sin kælder hvor han har slebet sten, min mormor har altid samlet på sten og gået med mange smukke smykker med sten og krystaller. Min farmor som boede i Iran havde altid sin bedesten og bedekrans, som var lavet af sten og krystaller. Jeg har som barn på lejrtur fundet en kæmpe geode med lilla kvarts indeni (ametyst) på Møns Klint. 

Skærmbillede 2018-08-15 kl. 15.34.35.png

3. Hvad kan krystaller - jeg ved du kalder dem energiforstærkere, men også gør dine klienter opmærksom på at de ikke kan stå alene som en mirakelkur

Sten og krystaller vibrerer med energier, som kan vække eller forstærke egenskaber der allerede ligger latent i dig. De kan også lindre og forløse energier og blokeringer i dig, som ikke længere er hensigtsmæssige i dit liv. Så ja, jeg kalder dem energiredskaber - men de er ikke en slankepille. Det er utopi at tro, at man kan købe sig fra at tage ansvar for sig selv, sine følelser og sin eksistens. Jeg har oplevet enkelte skrive til mig, nogle uger efter de har modtaget en krystal, at den ikke virker. De er ikke blevet gladere, rigere, eller hvad end de ønskede at opnå. Dertil kan jeg kun sige, at sten og krystaller er et redskab. De er ikke løsningen. Men de er et redskab du kan bruge, når du allerede er aktivt igang med at arbejde med dig selv, aktivt igang med at manifestere en forandring osv. 

Skærmbillede 2018-08-15 kl. 15.33.40.png

4. Hvordan fik du ideen til Noell_living, hvordan startede du op og hvad er din mission med din lille forretning? 

Noell Crystals opstod efter jeg i over et år af mit liv, havde dykket seriøst ned i sten og krystal verdenen. Selvom jeg havde to børn, to hunde, pendlede til mit studie på Danmarks Medie & Journalisthøjskole fra Tisvilde til København to timer dagligt - så brugte jeg seriøst al anden tid i mit døgn på at læse bøger, hjemmesider, og jeg skal komme efter dig - alt hvad der havde noget med sten og krystaller at gøre. Jeg kunne bruge timer inde i krystal butikker - og brugte mange penge også. Men når jeg gik ind i den slags butikker, blev jeg ofte overvældet over alle de ting der var. Engle, figurer med Jesus, Buddhaer i tusind afskygninger, en masse røgelse, og undskyld mig - også en masse ragelse - og så var der noget ved krystallerne, der ikke føltes rart på mig. Jeg synes de virkede tunge og slørede. 

Lige meget hvor smukke de var - så synes jeg deres energi var tung og "beskidt" når jeg tog dem i hånden. En dag slog det mig; gad vide hvor mange år de har stået herinde? Hvor mange mennesker, som har været inde og pille ved dem? Hvor mange energier de har suget til sig? Derfor ønskede jeg at købe dem online fremadrettet, for at sikre mig de var så rene og havde været igennem så få hænder og energier som muligt. Men de få danske hjemmesider der var, tiltalte mig slet ikke. Vi er i en ny tid, og der har været og er et kæmpe paradigmeskift - men mange af dem som sælger sten og krystaller er født, opvokset og har levet det meste af deres liv i den gamle skole. Så jeg begyndte at følge en del udenlandske sider på Instagram, hvor yngre generationer har taget sten og krystaller til sig. Men når jeg blev forelsket i en sten, så skulle jeg lige huske den dyre porto, import afgift etc. Og så kom det seriøst bare til mig en aften. Mig der aldrig havde troet jeg skulle blive selvstændig - og pludselig stod det så pisse klart for mig. Jeg skulle skabe det. Jeg skulle bruge min viden, passion og kærlighed, og skabe en krystal forretning på Instagram. Jeg sov ikke meget den nat. Indenfor 24 timer havde jeg lavet logo, profil, købt æsker etc. 

Så brugte jeg seriøst al min tid på at eksponere siden, brugte hver weekend på at pakke ordre, stod op kl. 5 for at arbejde inden børnene vågnede, var mor, var elsker, var praktikant på et af Danmarks mest travle kommunikationsbureauer, mor igen, putte børn, og så arbejde igen indtil midnatstid. Aldrig i mit har jeg været så dedikeret, målrettet og passioneret omkring noget. 

Missionen for Noell Crystals er - og har været fra start - at pakke sten og krystallerne ud af det gamle paradigme, hvor det kun er mega spirituelle som benytter dem, og få formidlet deres vibrationer på et jordisk plan, så helt almindelige mennesker, som ikke nødvendigvis er spirituelle, stadig ønsker at invitere disse stærke energiredskaber ind i deres liv og hjem. Udover det, så er min mission også, at minde alle om, at der ikke er noget rigtigt eller forkert her. Du kan læse dig til alt. Men der er ingen som har patent på, hvad der er rigtigt eller forkert.  

Skærmbillede 2018-08-15 kl. 15.35.06.png

5. Hvad byder fremtiden for dig og din forretning? 

Jeg har taget orlov fra mit studie nu, for at afføde mere tid til min hjertebusiness - og til at være en nærværende mor igen. Jeg har aldrig været alt for god til at tænke for langt ud i fremtiden, så får jeg kvælningsfornemmelser. Jeg lever meget i nuet. Men min drøm er at skabe et univers som andre kan hente inspiration fra, og derved få det optimale ud af de sten og krystaller de køber fra mig. Jeg håber også, at jeg inden alt for længe kan ansætte en til at hjælpe mig fast, udover de to skønne kvinder som hjælper mig med at pakke ordre. 

6. Hvis man er ny i krystalverdenen, har du så et godt råd? 

Jeg har mange. Det vigtigste må være - en af gangen. Hvertfald hvis du vil sove med dem, og have dem på dig fysisk hele tiden. Husk at meditere med dem, og rense dem. Og så husk, du kan læse en masse om rensning, meditation etc. Men DU har styrken indeni dig, og du skal finde det, som fungerer og giver mening for dig. Sten og krystaller - og spiritualitet - er ikke en religion. Der er ikke love. Der er inspiration, og så er der det, som rent faktisk fungerer for dig. 

Skærmbillede 2018-08-15 kl. 15.34.15.png

7. Hvilke krystaller er dine favoritter? 

Ha ha ha det svarer jo næsten til, at du spørger mig, hvilken et af mine børn som er min favorit. Der er jo nærmest sten og krystaller til alle livets faser. Jeg har uden tvivl igennem mange år haft nogle måneder i træk, hvor jeg har brugt en slags mere end andre. Men for mig, er røgkvarts en tilbagevendende ven. Det er nok fordi jeg hele mit liv har været ret rodløs, flyttet meget og levet i mange forskellige lande. Den grounder mig, og styrker min evne til at slå dybe rødder, der hvor jeg er nu. Derudover er Lepidolit også en tilbagevendende ven. Den bringer ro til mit tredje øje. Jeg kan godt være meget oppe i hovedet. Så er det rart at blive lindret. 

8. Har du en lille krystal anekdote du vil dele med mine læsere?

Som barn tog min mor med mig i en helsebutik i Odense hvor jeg er opvokset. Da vi kommer hjem, viser jeg hende helt frivilligt og stolt, at jeg har snuppet en ametyst med i min lomme. Min mor var chokeret - jeg var gammel nok til at vide, at man ikke må stjæle. Men så sagde jeg til hende; "Men mor, den sagde til mig at det var okay, den skulle med her hjem". Whaaat? Ha ha... Sikke et dilemma at stå i som mor. Men jeg har før udsat hende for ubehagelige situationer, fordi jeg som barn havde ret åbne kanaler, og kunne se ting før de skete. Mit held er nok, at min mor altid har været ret åben for den spirituelle verden også, og havde bøger om stjernetegn, Feng Shui, og både har uddannelse i Mindfullness og som coach. 

Skærmbillede 2018-08-15 kl. 15.35.19.png

9. Hvordan kombinerer du livet som selvstændig med mor livet og på samme tid får plads til dig selv?

Jeg har droppet søvn. Ej ha ha... Men det er faktisk ikke helt galt. Fordi jeg har gjort min passion til min indkomst, så føler jeg ikke på samme måde, at det er arbejde. Jeg brugte jo al min fritid på sten og krystaller før i tiden alligevel.

Men nu hvor min families fremtid også afhænger af Noell Crystals, så har det sgu holdt mig vågen. Og ærligt talt, så har jeg ikke megen tid til venner. Min alenetid og selvforkælelse er, når jeg går ture i skoven og ved stranden, og hver aften bruger jeg en halv time på at lave nogle styrkeøvelser, som forhindrer mig i rygsmerter jeg engang led under. Derudover er min engelske kæreste, børnenes daddy, og jeg et utrolig stærkt team. Jeg har fundet en mand, der ligesom min far både laver mad, bader børn, gør rent - ja hjælper med alt. Og så har jeg bygget min dagligdag op anderledes end hvis jeg havde et otte til fire job. Så når jeg afleverer børnene om morgenen, så går jeg en tur. Hjem og arbejde, henter unger og er sammen med dem nogle timer inden vi laver mad, og så arbejder jeg igen om aftenen når de sover. 

Skærmbillede 2018-08-15 kl. 15.41.20.png

De smukke billeder er lånt fra Noells instagram univers Noell_crystals og Noell_living

En lille sommerupdate

Det er sommer, eller faktisk er sommeren ved at gå på hæld og i dag er vi officielt gået ind i August måned. Jeg har haft en af de bedste somre i mit liv og har stornydt varmen og fridagene med min lille familie. Vi har været i sommerhus og ellers stornydt København og været turist i egen by. 

Vi lejede det skønneste sommerhus i Dronningmølle, hvor vi nød varmen, stranden, haven og ture til Tisvildeleje, Gilleleje og Hornbæk.

Skærmbillede 2018-08-01 kl. 11.59.50.png
Skærmbillede 2018-08-01 kl. 11.59.26.png
Skærmbillede 2018-08-01 kl. 11.58.45.png

Sommeren bød også på tur til Flyvergrillen i Kastrup, som Lily stornød i fulde drag, mens vi andre stornød burgeren og solen. Udover burgere har vi nydt Berlinere fra Lille Bakery på Refshaleøen og vi har generelt spist så lækkert hele sommeren og nydt Københavns mange lækre steder.

Skærmbillede 2018-08-01 kl. 11.58.56.png
Skærmbillede 2018-08-01 kl. 11.59.14.png

I slut Juli startede jeg op på det lille selvstændige kontor igen. Jeg har mine faste hold hos HéLT hver mandag og torsdag og så kommer jeg til at have et restorativt hold og en yin klasse hver anden søndag, du kan nappe din plads her. Derudover har jeg teamet op med det fineste sted i Indre by, Soul Fitness, hvor jeg fra slut August kommer til at have gravidyoga hver tirsdag formiddag og yin & mindfulness hver fredag formiddag. Du kan booke her.

Skærmbillede 2018-08-01 kl. 12.24.11.png

Sommeren har budt på mit eget private yogaforløb med 3 skønne damer, hvor vi 3 onsdage i træk mødes til yoga og hygge i parken. Det er en fornøjelse at være så tæt på mine klienter og jeg nyder at vi kan lære hinanden at kende og skabe et fællesskab over yogaen, en kop kaffe og grin.

Skærmbillede 2018-08-01 kl. 11.58.29.png

Sommeren og roen har også affødt ny selvtillid og kreativ energi til mig og har betydet at jeg har startet to af mine egne hold op. Det ene er et tumlinge hold for forældre og børn i September måned, der er tre pladser tilbage som du kan booke her. Derudover har jeg også sat et privat gravidhold op i November som er et forløb, hvor jeg vil følge dig tæt i din proces, der er 6 pladser tilbage - find din plads her

Skærmbillede 2018-08-01 kl. 12.27.20.png

Tak til alle Jer der følger mig og mine klasser hos mine faste steder, men også Jer der tager del af mine private hold og solotimer. Jeg nyder at lære Jer at kende og dele mit yoga univers med Jer. 

Jeg håber du har haft en skøn sommer og vi ses på måtten.

Mød Nelle Noell og hendes krystaller

Nelle Noell er en af de lækre damer fra instagram som jeg har et crush på. Jeg er vild med hendes ærlige univers og vi har den samme holistiske tilgang til livet og en forkærlighed for krystaller, yoga og coaching. Jeg har sat hende i stævne til en lille snak om krystaller og livet. Læs mere og tjek denne skønne kvinde ud:

1. Hej søde du, fortæl os lidt om dig selv og din hverdag? 

Mit navn er Nelle Noell. Jeg er 30 år og bor på Nørrebro sammen med min kat Emma. Til daglig arbejder jeg som blogger, freelance skribent og holistisk mentor. 

Skærmbillede 2018-07-20 kl. 12.28.19.png

2. Jeg ved du har brugt det sidste år på at ligge din hverdag om, hvorfor og hvordan har du gjort det? 

Ja det er korrekt. Jamen i takt med mange års intens selvudvikling har jeg kunne mærke, at det liv jeg levede ikke var det rigtige for mig. Jeg har derfor ændret på alt fra kost, arbejde til generelt hverdag og mennesker jeg omgiver mig selv med. Så mine værdier stemmer overens med det liv jeg lever.

3. En af de nye ting jeg ved er kommet ind i dit liv er krystaller, hvorfor?

Krystaller har egentlig altid været i mit liv siden jeg var barn. Min mor havde, i hendes yngre dage, stor interesse for krystaller som jeg for et års tid siden fik lov at få. Derfra er min interesse for krystaller vokset og nu bruger jeg dem, hver eneste dag som en naturlig del af hverdagen. De er over alt i mit hjem og stort set i alle mine tasker, så jeg altid har en med mig, hvis jeg får brug for ekstra god energi og støtte.

Skærmbillede 2018-07-20 kl. 12.29.15.png

4. Hvad er det ved krystaller, der fascinerer dig sådan?

Den energi de har i sig. Den naturkraft de kan bidrage med og direkte jordforbindelse. Der findes helt naturligt en krystal til et hvilket som helt problem - det er da ret fint. 

5. Hvilken krystal er din favorit lige nu?

Lige nu må det være min citrin, som også er den nyeste til samlingen, samt en af mine bjergkrystaller.  Da begge er gode krystaller ved meditation, spirituel udvikling og god energi. Så alt det jeg gerne vil tiltrække mere af.

Skærmbillede 2018-07-20 kl. 12.29.34.png

6. Hvis man er helt ny i krystal verdenen, hvor vil du anbefale man starter? 

Jeg ville nok anbefale en bjergkrystal, da den kan bruges til stort set alt eller en rosa kvarts der tiltrækker kærlighed og harmoni i livet samt virker som afskærmning af fysiske stråler. Det er to gode basis sten, jeg mener, alle burde have.

7. Hvordan recharger du dig selv i en travl hverdag? Og hvilke krystaller bruger du?

Jeg renser mine krystaller rimelig tit. Enten under fuldmåne, i koldt saltvand (med Himalaya salt) eller med brændt salvie og bruger dem jeg føler mig tiltrukket af på de enkelte dage. Jeg recharger bedst med daglig meditation og yoga plus meget tid alene. Det er enormt vigtigt for mig at mærke mig selv og hvad jeg har brug for, hver eneste dag. Glemmer jeg det, har jeg tendens til at gå i "vane" og gøre uden at mærke - hvis det giver mening?

Skærmbillede 2018-07-20 kl. 12.29.02.png

8. Hvad er selvkærlighed for dig?

At tage sig af sig selv, elske sig selv og rumme alle sider af sig selv også de mindre flatterende.

9. Hvor køber du dine krystaller?

Mange af dem køber jeg i Tessie. Nogen dukker bare op i forretningen eller online. Jeg går meget efter en følelse når jeg vælger krystaller ikke så meget hvor de er fra.

Du kan tjekke Nelle ud på hendes blog og instagram, billederne er lånt derfra.

Mød Sussanne & hendes krystaller

Der er noget med krystaller, de kan drage os og på samme måde kan vi drages af kvinder. En af dem jeg er draget af er Sussanne Wexø og hendes univers der er en spirituel forretning der fokuserer på alskens workshops, coachingsessions og fællesskaber og også har skabt fine produkter som den populære kalender my favourite planner. Jeg har stor respekt for Sussanne, der på en gang formår at navigere i at være forretningskvinde, men på samme tid følger sit hjerte og sin passion. Sussanne er en person jeg kan spejle mig i og jeg har en følelse af at skulle lære en masse fra denne inspirerende kvinde, der har en masse erfaring at give ud af. Derfor lurer jeg på hendes sociale medier, håber på at have en kaffedate i vente engang når småbørnskalender og businesskalender vil det og så har jeg tilmeldt mig hendes Mind & spirit mentor uddannelse som jeg glæder mig til at tage til Januar, hvis du vil se med kan du læse mere om den her: https://www.sussannewexoe.dk/academy/mind-spirit-mentor/

Jeg tror på, at vi skal gå i fodsporene på de kvinder der inspirerer os og de også kan være med til at hjælpe os med at manifestere det vi ønsker os. 

Indtil da har i fornøjelsen af Sussanne her, som jeg har sat i stævne til at give Jer et indblik krystallernes verden. 

FullSizeRender.jpg

1. Hej søde du, fortæl os lidt om dig selv og din hverdag?

Jeg er indehaver af Life Mastery Academy, hvor jeg uddanner verdens skønneste kvinder i essensarbejde, Mindfulness, Coaching, Mirrorwork og Mind&Spirit. Det er fantastisk. Yderligere er jeg forfatter og en rigtig boheamian livsnyder der bor i hjertet af Cph med min dejlige familie.

2. Jeg ved du har brugt de sidste mange år på at få din spirituelle forretning op at køre, har du brugt krystaller til at hjælpe dig med at manifestere dit arbejde?

Ja, jeg bruger krystaller som vedhæng i smykker, som energiopladere, som støttende energier i mit undervisningslokale og i duftsprays...

Jeg benytter dem rigtig meget til at sikre en god stemning og ja, endda til manifestation af ønsker.

3. Hvad er spiritualitet for dig og hvordan fylder det i dit liv?

Spiritualitet er min rene livsenergi, og det er jo min sjæl der har denne fantastiske oplevelse af at være i en krop i dette liv. Min spiritualitet er mit fundament, magien og kilden hvorfra alt udspringer. Både personligt men også professionelt.

4. Hvad er det ved krystaller, der fascinerer dig sådan?

Krystaller forstærker jo vores signaler og vibrerer så smukt. Krystaller er på mange måder den meget fysiske manifestation af spiritualiteten. Og så er de jo vidunderlige smukke og dragende. De er meget personlige!

5.Hvilken krystal er din favorit lige nu?

Uh’ det er svært. Jeg er ret vild med månesten, men jeg er så vild med dem alle. Amatyst har altid haft en særlig plads i mit hjerte.

FullSizeRender.jpg

6.Hvis man er helt ny i krystal verdenen, hvor vil du anbefale man starter?

Jeg vil simpelthen anbefale at besøge en krystal butik, hvor man kan røre og lade sig drage af sten og krystaller. Man skal nærmest lade krystallerne kalde på sig og finde frem til deres egenskaber helt intuitivt. Derefter kan man læse om deres betydning, men det BEDSTE er at få et personligt forhold til dem, - en krystal ad gangen...

7.Hvordan recharger du dig selv i en travl hverdag? Og hvilke krystaller bruger du?

Jeg bærer altid krystaller på mig - som smykker - øreringe og armbånd. Jeg benytter chakrasten og krystaller, som jeg genoplader ved at rense eller forstærke deres virkning igennem personlige affirmationer.

8.Hvad er selvkærlighed for dig?

Selvkærlighed er at lytte til mit hjerte, meditere og overholde og ære de svar der kommer til mig, fra mig selv.

9.Har du et tip til et godt sted at shoppe krystaller?

Det er MEGET forskelligt. Uh’ jeg køber dem altid når jeg drages, det kan være på ferier, på ture i div. butikker (Tessies i Fiolstræde) og mange har jeg også samlet sammen gennem årene, - eller endda fået som gaver.

Du kan læse meget mere om Sussannes skønne univers på https://www.sussannewexoe.dk (billederne er lånt fra Sussannes instagram)

En lille intro til den spirituelle verden

Er du en af dem, der sidder og smugkigger på tarotkort, krystalguides og horoskoper på Instagram, på samme tid med at du er snot forvirret og ikke helt ved hvor du skal starte? Så er her en kærlighånd til at springe ud af det spirituelle skab og omfavne din nye hobby. 

IMG_9628.JPG

For mig kan spiritualitet være mange ting, men primært er det at få kontakt til noget der er større end mig selv. Når det er svært at navigere i hverdagen og livet kan det være rart at ty til små engle, krystaller og tarotkort som kan pejle dig i en retning. Man kan tage det ind som man vil, for mig er det en finurlig størrelse som tilfældigvis ret ofte passer ind i mit liv.  

Her har du et par tips til hvor du kan starte dit nørderi:  

Podcast: Politikens Lucia Odoom har lavet en fin podcast om astrologi, tarotkort, krystaller etc hvor hun og et kyndigt panel guider dig igennem verdenen.  

IMG_9394.JPG

Apps: Jeg bruger selv to sjove apps. Den ene er Stone hvor du kan se dine krystaller og deres betydning. Appen er skrevet i et sjovt og uhøjtideligt sprog. Den anden app er Horoscope som viser mit daglige horoskop, mine tarotkort for dagen, et barometer over følelsesmæssige elementer og mine lykketal. En fin app til at starte dagen.

Butikker: Af butikker kan jeg anbefale Soul Books i indre by som er en spirituel bog pusher med den sødeste ejer og det fineste udvalg. Her har jeg købt mind bøger med alt fra Gabrielle Bernstein til krystalbøger og mine tarotkort. Jeg elsker at komme derind og tusse rundt og indose stemningen.  Derudover kan jeg anbefale butikken Tessies for englekort og krystaller, men jeg er ik altid vild med at mine krystaller er blevet rørt af alle mulige inden de lander i mine hænder og derfor shopper jeg ofte online.

Instagram: Jeg shopper mange af mine krystaller hos Noell Crystals som er en seriøs og sød kvinde med en dejlig online shop med god service, levering og ekspertise. Derudover kan jeg anbefale Holistic House som sælger alt fra krystalflasker til krystalansigtsruller. 

Yoga: Jeg arbejder på at lave en krystalyoga session i slutningen af sommeren, hvor vi fordyber os i krystallernes energi og lader op. Der er 3 pladser, så vil du allerede nu høre mere, kan du skrive til mig.  

God fornøjelse & god sommer, 

Kærligst Cille

IMG_9616.JPG

En introduktion til krystallernes verden

Being crystal clear is the new superpower - Heather Askinosie

Det sidste halve år har jeg fundet mig en ny passion eller hobby hvis man kan sige det? Tænk at jeg som 31 årig stadig kan finde nye ting, jeg vil nørde. Hvor er det vidunderligt. 

abstract-art-artistic-709622.jpg

Det jeg har gået og nørdet med er krystaller. For mig var det i starten lidt for meget hullu bullu og jeg havde meget modstand på det, da jeg synes det var noget hippiefis. Det var selvfølgelig bare min skyggeside der larmede i mig og noget jeg lige skulle overvinde, for hvorfor kan en storbykvinde og mor som jeg ikke lege med krystaller? Dertil sagt er krystaller noget af det nyeste indenfor skønhedsbranchen, hvor fx rosequartz bruges i makeup og der produceres krystalruller til ansigtsbehandlinger.  Efter en lille snak med mig selv, gik jeg all in og lod mig selv lege med det nye, der fascinerer mig og sendte en taknemlig tanke til min højere magt over at jeg stadig er et sted, hvor jeg kan opleve nysgerrigheden spire i mig. Siden har jeg dagligt brugt krystaller i min meditation, når jeg ligger mine tarotkort, til at placere rundt omkring i min lejlighed og i mit arbejde med mine klienter, hvis de efterspørger det til at støtte deres mål og manifestationer.

Hvad kan krystaller så?

Krystaller kan noget magisk, men ligesom alt andet skal du turde tro på at de virker. Du skal åbne dig op for dem. De har hjulpet mig med at komme ned i gear og opdage det jeg ikke kunne se, som stod netop foran min næse - nemlig evnen til at tro på mig selv, slippe sammenligningen og vælge kærligheden. Krystallerne er neutral, de har ikke nogen mening, tanker eller bekymringer i sig. De er 100% i nuet og det kan vi lære noget af. De vurderer ikke en situation som god eller dårlig, men er som udgangspunkt neutrale og hjælper dig via den programmering du giver dem. 

Krystallerne har hjulpet mig til energiskift og efter at have nørdet hvad de forskellige krystaller kan, bruger jeg dem individuelt afhængig af hvilken energi jeg har brug for i min dag. Når du placerer en krystal nær din krop eller der hvor du vibrerer med lav energi opmuntrer den kroppen til at matche dens energi og komme på en ny højere frekvens. 

When we listen closely, which anybody can do, we can hear inspiration singing in the space between our thoughts. - James McCrae

Hvordan vælger jeg mine krystaller?

Det første skridt til at vælge dine krystaller er at komme ud af hovedet og ind i hjertet. Det er vigtigt at du stoler på din intuition. Når du har fundet en håndfuld du synes er spændende tager du et nærmere kig på dem - undersøg deres mønstre, sprækker og overflade. Hvilken en taler til dig, hvilken en inviterer dig til at tage et nærmere kig? Det er den rette krystal for dig.

ball-blur-clear-314699.jpg

Men hvordan bærer jeg mine krystaller?

For at få krystallerne til at virke må du gå til dem med et åbent mind set og en villighed til at arbejde med at få dem til at hjælpe dig med at nå dit mål. Krystaller er ligesom nye relationer, du skal først lære dem at kende.  Tag tid til at lære dem at kende, hold dem, kig på dem og tag dem med dig rundt. Der er forskellige måder at bruge dine krystaller på: 

- Bær dem i din pung eller taske

- Bær dem som smykker

- Placer dem på et alter eller dit natbord

- Mediter mens du holder dem

- Lig dem på din krop, luk øjnene og lad dem vibrere

Jeg bærer to faste krystaller på mig. Et rose quartz armbånd som er med til at bringe kærlighed ind i mit liv, kærlighed til mig selv men også i mine relationer i mit virke som mor og som hustru. Rose quartz er kærlighedsstenen som arbejder med ro, kærlighed og healing. Det er en meget powerfull sten og jeg har senest givet min veninde en som hjælp til at sove roligt om natten. Derudover bærer jeg en halskæde med et hjerte af grøn agat, som arbejder med sorg, men på samme tid er som en virvelvind, der vækker selvtillid og hjælper med at give selvtilliden tilbage.

Nogle dage når jeg mærker stress og uro bærer jeg også en halskæde med en amatyst, der er med til at bearbejde stressen og opmuntre indre styrke og ro. Derudover har jeg en smuk rød jaspis som hjælper mig med at rydde op i misforståelser, finde retfærdighed og balance. 

I mine næste indlæg vil jeg dele lidt om hvordan du programmerer dine krystaller, sætter dine intentioner og renser dine krystaller. Derudover vil jeg bringe et par indlæg med inspirerende kvinder, der har inkorporeret krystaller i deres hverdag. 

Er du blevet nysgerrig på at arbejde med krystaller, er du velkommen til at kontakte mig og vi kan strikke et lille forløb sammen til dig. 

chandelier-clean-clear-905690.jpg

Hvorfor overhovedet meditere?

Mange af mine klienter og elever kommer til mig og nærmest lyder overraskede over den virkning som meditation kan have på dem når de først giver det en chance. Først starter det ud med sætninger som: "Det klør over det hele", "Jeg får tankemylder", "Jeg bliver irriteret" ligeindtil jeg forklarer at det er helt acceptabelt og meningen med meditation ikke er at der skal være helt stille på øverste etage. Ingen oplever stilhed, en del af meditationen er at vi lader det hele være og: 

Lader det passere som skyer på himlen

Det handler netop om at vi ikke går ind i det, men accepterer alt det der kommer til os. Slipper behovet for at kontrollere og bare sidder. 

Er det første gang du mediterer vil jeg foreslå dig at finde et godt sted i din lejlighed, et sted med rolig energi. Ryd op, sæt en pæn blomst og sørg for at de udvendige rammer er fine og rolige for dig. Sæt dig så på en pude eller en stol med benene solidt plantet i jorden, rettet ryg og lad skuldrene falde på plads hvorpå du ligger hænderne på lårene og lukker øjnene. Jeg vil anbefale dig at høre en guidet meditation, du kan prøve en af mine, men jeg kan også varmt anbefale calm eller headspace.  

Mange synes ikke de får nogen virkning af meditationen, men det er fordi de gør det hver 14 dag. Meditation er noget du ska gøre hver dag om det så bare er 5 minutter. 5 minutter hver dag er bedre en 20 minutter hver 14 dag. Øv dig i at tjekke ind i stilheden hver dag og du vil pludselig opdage en ro i kroppen, en evne til bare at lade negative tanker passere forbi, en accept af hvad der er og en evne til at rumme konflikter bedre. 

Rigtig god fornøjelse!