Coaching

Står du og føler dig væltet omkuld, forvirret over de valg der skal træffes eller den hverdag der omgiver dig, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig. Gennem coaching kan vi tænde lys hos dig, lyse på de områder i dit liv som trænger til fokus og finde vejen til først at blive bevidst, så acceptere og derpå handle. 

Jeg er uddannet life coach fra Manning Inspire og hjælper klienter med at mærke dem selv, tage dem i hånden og se på det de ikke tør at se på og med blidhed finde tilbage til krop og sind og det sted der skal navigeres fra for at komme i balance med dig selv og hverdagen. 

Jeg beskæftiger mig med emner som angst, selvværd & afklaring og arbejder værdibaseret og handlingsbaseret. Mit arbejde er procesorienteret og derfor strækker det sig ofte over flere sessions, hvor vi først tager en overordnet snak. Dernæst går vi i dybden med dine mønstre og vaner og arbejder med at inkorporere nye rutiner, tilgange eller blot give dig modet til at tage springet ind i det nye. 

Du skal være velkommen til at kontakte mig hvis du ønsker at høre mere.

Da jeg mødte Cille vidste jeg ikke med sikkerhed hvad jeg kunne få ud af en coachingsession. Jeg vidste bare, at jeg havde brug for at få mere klarhed over hvor og hvordan jeg skulle bruge min energi. Den første samtale var helt fantastisk god og konstruktiv. Det var øjenåbnende, lærerigt og føltes helt rigtigt på alle mulige planer. Det tog også en drejning jeg ikke havde tænkt men det var bare godt! De efterfølgende sessions hjalp mig til at få mere klarhed, finde mere balance og simpelthen få det bedre mentalt. Cille mestrer den terapeutiske samtale og sin metode på så naturlig vis at man som klient straks føler sig helt tryg og på den måde får meget mere ud af sine sessions. Og selv om man kommer ind til kernen og ned i dybe lag føles det ikke hårdt og svært. Cille formår på forunderlig vis at få det til at føles klart og let.

Jeg vil så varmt anbefale Cille som coach!
— Malene Olsen
Allerede første coaching session med Cille rykkede noget i mig. Det var som om der blev åbnet for en dør, som længe har virket låst. Cille hjalp mig med at finde den klarhed, som jeg længe har søgt, og det var pludselig tydeligt, hvilken retning jeg skulle i. En spændende rejse er begyndt, og takket være Cille er jeg efter kun én session allerede nået meget længere end jeg havde turde håbe på. Cille er en tillidsskabende, nærværende og opmærksom coach - de varmeste anbefalinger herfra.
— Camilla Pedersen
Cille960.jpeg

Det kan du forvente dig

Coaching er ikke en beskyttet titel, her kan du se mere om hvad jeg fokuserer på at skabe i mit arbejde:

  • Et trygt, fortroligt og nærværende univers
  • En samtale, hvor fokus er på dig og dine muligheder
  • Et rum hvor du tør åbne op nye muligheder og svar
  • Coaching er ikke terapi, det er en samtale der hjælper dig med at finde klarhed og mod
  • Coaching er en metode til at skabe fokus, motivation og bevidst handling

Priser

  • 1 session af en times varighed 750 dkk
  • 3 sessioner af en times varighed 2250 dkk 
  • 5 sessioner af en times varighed 3500 dkk 

Beløbet kan også opdeles i 3- 5 rater

Navn *
Navn