Coaching

Står du og føler dig væltet omkuld, forvirret over de valg der skal træffes eller den hverdag der omgiver dig, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig. Gennem coaching kan vi tænde lys hos dig, lyse på de områder i dit liv som trænger til fokus og finde vejen til først at blive bevidst, så acceptere og derpå handle. 

Jeg er uddannet life coach fra Manning Inspire og hjælper klienter med at mærke dem selv, tage dem i hånden og se på det de ikke tør at se på og med blidhed finde tilbage til krop og sind og det sted der skal navigeres fra for at komme i balance med dig selv og hverdagen. 

Jeg beskæftiger mig med emner som angst, selvværd & afklaring og arbejder værdibaseret og handlingsbaseret. Mit arbejde er procesorienteret og derfor strækker det sig over tre sessions, hvor vi først tager en snak og finder ud af hvad der skal kastes lys på. Dernæst ser vi på hvad der forhindrer dig og når vi er bevidst om de mønstre og vaner, der blokerer begynder vi at handle. Det er op til dig hvor meget du får ud af sessionerne, da det afhænger af dit arbejde imellem sessions. 

Du skal være velkommen til at kontakte mig hvis du ønsker at høre mere.

Det kan du forvente dig

Coaching er ikke en beskyttet titel, her kan du se mere om hvad jeg fokuserer på at skabe i mit arbejde:

  • Et trygt, fortroligt og nærværende univers
  • En samtale, hvor fokus er på dig og dine muligheder
  • Et rum hvor du tør åbne op nye muligheder og svar
  • Coaching er ikke terapi, det er en samtale der hjælper dig med at finde klarhed og mod
  • Coaching er en metode til at skabe fokus, motivation og bevidst handling

Priser

  • 3 sessioner af en times varighed 2500 dkk 
  • 5 sessioner af en times varighed 4000 dkk

Beløbet kan også opdeles i 3- 5 rater

Name *
Name