Soloyoga

Cille969.JPG
Cille969.JPG

Soloyoga

1,050.00

Går du med en følelse af at yoga i et fitnesscenter eller hos et yogacenter ikke er noget for dig, men du har brug for et fortroligt en til en rum, hvor du kan blive guidet ind i stillingerne og arbejde med temaer, som ræssonerer med dit liv, ja så er en solo klasse nok noget for dig.

En solotime hos mig, er et fortroligt rum, hvor vi definerer hvad du har brug for og jeg hjælper dig med at komme dertil. Jeg tror på en holistisk tilgang til yoga og derfor vil en soloklasse være et rum, hvor du guides ind i blide stillinger, for først at arbejde med kroppen, dernæst finde ro i hovedet og til sidst kunne mærke dig selv og din sjæl.

I en soloklasse arbejder jeg med alt fra angst til stress og andre belastninger. Det kan også være at du blot ønsker at skabe et roligt rum for dig og en pause hvor du lader op.

“Yoga med Cille er slik for sjælen. Hun udstråler nærvær, så hele rummet falder til ro og du med. Kærligt og blidt guider hun dig ind i stillingerne og lader dig nå at falde til ro. Der er kun få, men virkelig velvalgte stillinger som grounder så dybt. Roen blev i mig hele dagen efter en formiddagstime”

— Linnea Fonnafera

Praktisk info:

  • Du booker din plads her og efterfølgende kontaktes du af Cille for at aftale dato.

  • Sted: Soul Fitness, Skindergade 26 1 sal, 1159 København K

  • Jeg sørger for al udstyr. Medbring en varm trøje.

Quantity:
Add To Cart