Indre forårsoprydning workshop d. 16.6.19 ( 3 pladser tilbage)

Cille968.JPG
Cille968.JPG

Indre forårsoprydning workshop d. 16.6.19 ( 3 pladser tilbage)

450.00

My soul honors your soul. I honor the place in you where the entire universe resides. I honor the light, love, truth, beauty and peace within you, because its also within me. In sharing these things we are united, we are the same, we are one.” - Namaste

DIN INDRE FORÅRSOPRYDNING:

Denne workshop er for dig, der med forårets kommen har brug for at stoppe op, reflektere og rydde op. Ligesom vi sætter havemøblerne frem og pakker vinterfrakkerne væk, har vi brug for en indre forårsopydning og hjælp til at vurdere, hvad der skal pakkes væk og hvad der skal skrues op for det næste halve år.

Det er en refleksions & intentionsworkshop, hvor Cille som yogalærer, oplevelsesøkonom og life coach vil facillitere et roligt og reflekterende rum, hjælpe dig med at stille undersøgende spørgsmål, gå på opdagelse i dit liv og mærke dine behov og ønsker, og hvad der realistisk set skal til for at opnå dem.

Workshoppen er især velegnet til dig, der står med nye udfordringer og mærker behov for at slippe noget og træde ind i en ny energi - det kan være et nyt job, en ny partner, et stort valg eller at du har brug for et boost og energiskud, til det du står i.

Var du med til min Blessings & intentions Nytårsworkshop, er dette opfølgeren, der følger op på de intentioner du satte dig der og tjekker ind med det næste halve år.

EN HOLISTISK & REALISTISK WORKSHOP:

Workshoppen er ikke nogen quickfix, som gør at du let og elegant vader ind i dine drømme. Jeg tror personligt ikke på quickfixes, men jeg tror på at tjekke ind med os selv, hoppe ud af hamsterhjulet og gå efter det potentiale vi ønsker. Jeg arbejder holistisk og tror på at krop, sind og sjæl skal være indstillet på og klar til forandring og derfor fokuserer jeg på alle tre elementer i mit arbejde og på mine workshops.

Workshoppen varer to timer og den første del er dedikeret til at se på det sidste halve år: Hvad har jeg lært og hvordan kan jeg udvikle mig fra det, hvor kan jeg gro, hvornår kan jeg mærke det kilder i maven og hvad er mine behov nu?

Anden del af workshoppen er dedikeret til nuet og det nye halvår og til at reflektere over hvordan det skal føles, hvem der skal med på din rejse, hvad er dine topprioriteringer og hvad er dit tema for det næste halve år. Hvad er du åben for og hvad er du ikke længere åben for og hvordan vil du bruge din tid. 

Workshoppen er holistisk og arbejder med elementer fra yoga og coaching. Du får bundne skriveøvelser til at kickstarte din refleksion, 1:1 samtale med en partner til at comitte dig på dine mål og blid yoga til at fordøje og inkorporere alt det nye i krop, sind og sjæl.

Du går fra workshoppen med fornyet perspektiv, ro i krop og mave og inspiration til at gå ud i verden og handle på det du ønsker, der skal ske det næste halve år.

HVEM ER CILLE :

Jeg er en livselsker og drømmer, mor til Lily på 2 år og bosat på Nørrebro med min lille familie. Jeg er uddannet cand.mag i oplevelsesøkonomi, lifecoach fra Manning Inspire og yogalærer fra Senses. Jeg arbejder fra et holistisk perspektiv med fokus på krop og sind og beskæftiger mig primært med mødre og kvinder og på at hjælpe dem, med at få det liv de drømmer om og opdage det, der forhindrer dem i at udleve deres potentiale. Du kan læse anbefalinger her.

DATO & STED:

  • Søndag d 16.6.19 kl 11.00-13.00

  • Sted: Soul Fitness, Skindergade 26 1 sal, 1159 København K

  • Jeg sørger for al udstyr, tag en varm trøje med og en notesblok og kuglepen med

  • Max 12 deltagere på workshoppen, tilmelding er bindende

  • For spørgsmål, kontakt Cille på Cille@cilleveje.com

Quantity:
Add To Cart