Firmayoga

Cille968.JPG
Cille968.JPG

Firmayoga

2,000.00

Sunde medarbejdere er glade medarbejdere og glade medarbejdere har færre sygedage og større trivsel.

Stress er vores største trussel på arbejdspladsen og en fast yoga og meditationspraksis er medvirkende til at optræne et bedre fokus, reducere stress og håndtere bekymringer på en konstruktiv måde.

Jeg tilbyder enkelte sessioner til virksomheder og længere forløb. Hver session er af en times varighed og foregår i mit yogastudie i indre København.

Vi planlægger sessionen eller forløbet alt efter hvad Jeres medarbejdere har brug for. Der kan være forskelligt fokus gang for gang.

Min undervisning byder på rolige opbyggende yogaøvelser, hvor du er støttet op med pøller, blokke og tæpper. Du ligger i øvelserne i op til 10 minutter ad gangen, for at kroppen strækker sig blidt og du skaber balance i nervesystemet. 75 minutters restorativ yoga kan virke nærmest terapeutisk, idet krop og nervesystem får lov til at få den fornødne hvile og derved heale sig selv. På samme tid lærer du mindfuldt at observere dine tanker, så de aftager og hele dit systemet gearer ned.

Hvem er Cille?

Jeg er cand. mag i oplevelsesøkonomi og tidligere ejer af Cille Veje Oplevelsesdesign, hvor jeg selv har haft flere ansatte og oplevet virkningen af at give dem ro og værktøjer til at håndtere den stress, der fylder i deres hverdag.

Efter jeg blev mor valgte jeg at afprøve en ny og mere holistisk levevej. I dag er jeg lifecoach fra Manning Inspire og yogalærer fra Senses og hjælper klienter med at implementere ro, nærvær og et konstruktivt fokus i deres hverdag.

“Yoga med Cille er slik for sjælen. Hun udstråler nærvær, så hele rummet falder til ro og du med. Kærligt og blidt guider hun dig ind i stillingerne og lader dig nå at falde til ro. Der er kun få, men virkelig velvalgte stillinger som grounder så dybt. Roen blev i mig hele dagen efter en time”

— Linnea Fonnafera

Praktisk information:

  • Undervisningen foregår i mit studie hos Soul Fitness, Skindergade 26 1 sal, 1159 København K

  • Jeg sørger for al udstyr, tag en varm trøje med.

  • For spørgsmål, kontakt Cille på Cille@cilleveje.com

Quantity:
Add To Cart