Lige nu, lige her - fordybelsesworkshop Aarhus ( 29.6 kl 11.00-13.00 - 3 pladser tilbage)

Cille973.JPG
Cille973.JPG

Lige nu, lige her - fordybelsesworkshop Aarhus ( 29.6 kl 11.00-13.00 - 3 pladser tilbage)

400.00

Denne workshop er for dig, der multitasker i en travl hverdag, men egentlig har brug for at lære at gøre en ting ad gangen, det vigtigste først. Den er for dig, der egentlig ikke synes du har tid, men heller ikke har tid til at ligge dig ned med stress, fordi du ikke kan finde ud af at geare ned.

You should sit in meditation 20 minutters everyday unless you’re to busy. Then you should sit for one hour.

Lørdag d 29 juni inviterer jeg til en fordybelsesworkshop, som er tilegnet at træne dit nærvær. Her arbejder vi med at vande dit nærvær og holde fokus til den situation du står i. Kort sagt træner vi din opmærksom i at være lige her, lige nu.

Det bliver en holistisk workshop, som beskæftiger sig med krop, sind og sjæl gennem mindfulness, meditation, restorativ yoga og refleksion & skriveøvelser.

Vi kigger på hvad, der forhindrer dit nervesystem i at være til stede lige nu og hvordan du beroliger det gennem åndedrætsøvelser og restorativ yoga. Restorativ yoga er rolige opbyggende yogaøvelser, hvor du er støttet op med pøller, blokke og tæpper. Du ligger i øvelserne i op til 10 minutter ad gangen, for at kroppen strækker sig blidt og du skaber balance i nervesystemet.

På workshoppen lærer du at observere alt det, der kører på øverste etage, uden at gå ind i det. Og du lærer at håndtere de udfordringer og bekymringer, der forstyrrer dig i at være til stede i nuet. Mindfulness teknikker er et helt unikt redskab til at skabe indre ro og klarhed og det behøves ikke være kompliceret.

Hvem er Cille:

Jeg er mor til Lily på 2 år, bosat på Nørrebro med min lille familie. Jeg er uddannet cand.mag i oplevelsesøkonomi, lifecoach fra Manning Inspire og yogalærer fra Senses. Jeg arbejder fra et holistisk perspektiv med fokus på krop og sind og beskæftiger mig primært med mødre og kvinder. Du kan læse anbefalinger her.

“Yoga med Cille er slik for sjælen. Hun udstråler nærvær, så hele rummet falder til ro og du med. Kærligt og blidt guider hun dig ind i stillingerne og lader dig nå at falde til ro. Der er kun få, men virkelig velvalgte stillinger som grounder så dybt. Roen blev i mig hele dagen efter en time”

— Linnea Fonnafera

Dato & sted:

  • Lørdag d. 29.6.19 kl 11.00-13.00

  • Sted: Yo studio, Margrethepladsen 4, 1 sal, 8000 Aarhus C

  • Jeg sørger for al udstyr, tag en varm trøje med og en notesblok og kuglepen

  • Max 12 deltagere på workshoppen, tilmelding er bindende

  • For spørgsmål, kontakt Cille på Cille@cilleveje.com

Quantity:
Add To Cart