YOGA

Yoga har en enorm betydning i mit liv og er noget, der har hjulpet mig med at finde mig selv, finde balance og mærke hvad jeg vil og ikke vil. Yoga er ikke magi, men det er et kraftfuldt redskab til at komme i kontakt med dig selv. I mine klasser arbejder jeg meget med overgivelse - overgivelse til kroppen, overgivelse til det svære og overgivelse til livet. På samme tid beskæftiger jeg mig også med lettelsen, lettelsen ved at mærke dig selv, mærke dine grænser og mærke at du har styring over dit liv, ligemeget hvad du går igennem. Mine klasser varer omkring en time og er rolige, blide og indadvendte klasser med fokus på yin yoga og restorativ yoga. Jeg nyder at guide mine elever gennem blide stillinger, meditationer, visualiseringer og kropsscanninger og min intention med min undervisning er at give videre hvad yogaen har givet til mig. Mod, overgivelse og lettelse.

“Cilles yogahold er holdepunktet i min uge. Jeg går altid hjem fra timen med den dejligste følelse af, at kroppen og sindet er i en dejlig symbiose. Der er den dejligste stemning af accept og tryghed på timerne og Cille er den mest inspirerende underviser. Jeg anbefaler timerne til alle!”

— Marie Hald

“Yoga med Cille er slik for sjælen. Hun udstråler nærvær, så hele rummet falder til ro og du med. Kærligt og blidt guider hun dig ind i stillingerne og lader dig nå at falde til ro. Der er kun få, men virkelig velvalgte stillinger som grounder så dybt. Roen blev i mig hele dagen efter en formiddagstime” 
— Linnea Fonaferra
Cille963.jpeg