Back to All Events

RESTORATIV YOGA / START 22.03 / HVER TORSDAG HOS HéLT

Hver torsdag aften mødes vi i en af Fredriksbergs hyggeligste kældre hos yogagaden HéLT, hvor vi gennem en 75 minutters yoga og fordybelsesession, vil komme ned i gear og mærke os selv igen ovenpå en travl start på ugen . Restorativ yoga har til formål at støtte kroppen gennem fysiske stillinger og hjælperedskaber som puder, tæpper og klodser. Gennem få stillinger som vi holder i 5-10 minutter lader vi krop og sind falde til ro og overgive sig. 

En dejlig måde at geare ned på og lade op til weekendens kommen.

  • Dato: Hver torsdag 20.00 - 21.15 ( start 22. Marts)
  • Pris: Abonnement hos HéLT
  • Køb af abonnement og tilmelding her
  • Sted: HéLT, Henrik Steffensvej 1,4,6, Fredriksberg
Earlier Event: March 22
GRAVID YOGA / START 22.03
Later Event: April 2
GRAVID YOGA / HéLT/ 12.00 - 13.30