Back to All Events

GRAVID YOGA / START 22.03

På dette hold ligger fokus på at understøtte en sund graviditet og fødsel. Denne klasse undervises af en yogalærer med speciale i afspænding. Som vil guide dig ind i afspænding med fokus på hvile, ro & stillinger som kan bruges både i graviditeten & under fødslen. 
Der arbejdes med teknikker fra mindfullness som kan bidrage til at få ro på tankemylder og eventuel fødsels- og præstations-angst. 

Du kan begynde når som helst under din graviditet. 
Du booker denne klasse ved brug at 1 klip eller et abonnement. Dette er dermed ikke et forløb men åbne klasser for gravide hvor du melder dig til gang for gang. Der er GRAVID DROP IN ca. 9-12 gange om ugen. 

For mere information se www.heltgravid.com

  • Dato: Hver torsdag 18.30 - 19.45 ( start 22. Marts)
  • Pris: Abonnement hos HéLT
  • Køb af abonnement og tilmelding her
  • Sted: HéLT, Henrik Steffensvej 1,4,6, Fredriksberg