Sommer yoga & meditationsforløb part 2 ( 10.7, 11.7, 17.7, 18.7 kl. 10.00 - 11.00)

beautiful-blooming-blossom-992734.jpg
beautiful-blooming-blossom-992734.jpg

Sommer yoga & meditationsforløb part 2 ( 10.7, 11.7, 17.7, 18.7 kl. 10.00 - 11.00)

600.00

Det er sommer og det er tid til at kigge op på den smukke sommerhimmel og trække vejret dybt ned i maven, lytte til fuglenes fløjten og dufte græsset og naturen omkring os. Tid til at mærke os selv, lade op og vende hjem påny.

Over 4 sommerdage i Juli inviterer jeg til sommer yoga & meditation i grønne, smukke udendørsomgivelser på Assistens kirkegården. Vi vil arbejde med at komme ned i gear, lade sommerstemningen komme over os og give slip på stress, arbejdsforventninger og hverdagsturbulens. Forløbet varer fire gange og vil fokusere på:

10.7: Land i dig selv: Transcenderen fra kriblen i kroppen og tankemylder til ro og følelsen af lethed i sindet. Gennem meditation og lette visualiseringsøvelser tuner vi ind på roen.

11.7: Mærk din krop: Gennem en times restorativ yoga & blide simple yogaøvelser over en bolster (pude) arbejder vi med nervesystemet og fortæller kroppen at det er tid til at slappe af.

17.7 Hjemme hos mig selv: I den klasse kombinerer vi meditation og yoga og arbejder med hvordan det følelse at være hjemme hos dig selv, samt ser på teknikker og øvelser til at komme hjem til dig selv når det stormer omkring dig.

18.7: Selvomsorg: På sidste klasse arbejder vi med at opsummere de værktøjer du har lært gennem forløbet, samt give dig teknikker til hvordan du kan give dig selv en kærlig massage og stimulere stresspunkter på kroppen.

I løbet af de fire gange vil du få en ny ro og opmærksomhed på dit velvære på samme tid med at du lærer en række øvelser og teknikker, som du kan praktisere når hverdagen starter igen.

4 pladser / jeg sørger for al udstyr / i tilfælde af regn rykkes location

Quantity:
Add To Cart