Soloyoga

Skærmbillede 2018-10-30 kl. 12.30.20.png
Skærmbillede 2018-10-30 kl. 12.30.20.png

Soloyoga

650.00

Går du med en følelse af at yoga i et fitnesscenter eller hos et yogacenter ikke er noget for dig, men du har brug for et fortroligt en til en rum, hvor du kan blive guidet ind i stillingerne og arbejde med temaer, som ræssonerer med dit liv, ja så er en solo klasse nok noget for dig.

En solo klasse hos mig, er et fortroligt rum, hvor vi definerer hvad du har brug for og jeg hjælper dig med at komme dertil. Jeg tror på en holistisk tilgang til yoga og derfor vil en soloklasse være et rum, hvor du guides ind i blide stillinger, for først at arbejde med kroppen, dernæst finde ro i hovedet og til sidst kunne mærke dig selv og din sjæl.

I mine soloklasser arbejder jeg med alt fra angst til stress og andre belastninger. Det kan også være at du blot ønsker at skabe et roligt rum for dig og en pause hvor du lader op.

“Yoga med Cille er slik for sjælen. Hun udstråler nærvær, så hele rummet falder til ro og du med. Kærligt og blidt guider hun dig ind i stillingerne og lader dig nå at falde til ro. Der er kun få, men virkelig velvalgte stillinger som grounder så dybt. Roen blev i mig hele dagen efter en formiddagstime”

— Linnea Fonnafera

HVEM ER JEG:

Jeg er mor til Lily på 2 år, bosat på Nørrebro med min lille familie. Jeg er uddannet cand.mag i oplevelsesøkonomi, lifecoach fra Manning Inspire og yogalærer fra Senses. Jeg arbejder fra et holistisk perspektiv med fokus på krop og sind og beskæftiger mig primært med mor rollen og alt fra graviditet til barsel - hvad skal jeg efter barsel, hvem er jeg nu jeg er blevet mor og hvordan skal min nye hverdag se ud med barn. Jeg underviser hos HéLT & Soul Fitness, samt har en række private hold. Du kan læse anbefalinger her.

PRAKTISK INFO:

  • Du booker din plads her og sammen finder vi en dato, der passer ind

  • Sted: Soul Fitness, Skindergade 26 1 sal, 1159 København K

  • Jeg sørger for al udstyr, the og hygge. Medbring en varm trøje.

Quantity:
Add To Cart