Nytårsworkshop: Blessing & intentions ( ekstra workshop)

blur-close-up-crystal-1548091.jpg
blur-close-up-crystal-1548091.jpg

Nytårsworkshop: Blessing & intentions ( ekstra workshop)

350.00

My soul honors your soul. I honor the place in you where the entire universe resides. I honor the light, love, truth, beauty and peace within you, because its also within me. In sharing these things we are united, we are the same, we are one.” - Namaste

Går du med et behov for at få rundet 2018 kærligt af og sluppet den gamle energi for at gå ind i det nye år med fokus på nye kærlige og realistiske intentioner, ja så er dette en workshop for dig. Kald det en kvindecirkel - en yoga & intentionsworkshop eller et kærligt samvær med ligesindende. 6 januar samler jeg 12 skønne kvinder til en fortrolig workshop medfokus på at runde 2018 af og lande i 2019 gennem blid yin yoga, skrive & refleksionsøvelser og meditation. Workshoppen bygger på elementer fra yoga, mindfulness, meditation, coaching og spiritualitet og har som intention at give dig en kærlig og støttende start på dit nye år.

“Allerede første coaching session med Cille rykkede noget i mig. Det var som om der blev åbnet for en dør, som længe har virket låst. Cille hjalp mig med at finde den klarhed, som jeg længe har søgt, og det var pludselig tydeligt, hvilken retning jeg skulle i. En spændende rejse er begyndt, og takket være Cille er jeg efter kun én session allerede nået meget længere end jeg havde turde håbe på. Cille er en tillidsskabende, nærværende og opmærksom coach - de varmeste anbefalinger herfra” - Camilla Pedersen

WORKSHOPPENS ELEMENTER & HENSIGT:

Første del af workshoppen vil handle om at tune ind på 2018 og hvad året har givet dig af oplevelser og læring, samt en refleksion over hvor du står nu. Gennem meditation reflekterer vi over hvilket år det har været, via yin yoga & restorative stillinger slipper vi 2018 kropsligt som mentalt og stilner vores sind og gør plads til det nye og anden del af workshoppen.

Anden del af workshoppen fokuserer på at tune ind på 2019 og hvad du ønsker skal være fokus for dette år, samt hvordan du opnår dette via kærlige, realistiske og støttende mantraer, øvelser og intentioner. Vi mediterer på dit personlige tema for 2019, formulerer et par kærlige og realistiske intentioner for 2019 og reflekterer over hvordan du kan støtte dig selv i at udleve dem i det nye år. Når vi taler om temaer og intentioner for det nye år, tænker jeg ikke på ambitioner som jeg vil tabe mig 10 kilo, men kærlige intentioner som jeg vil være nære min krop i 2019 og være god ved den. Ved at skabe kærlige intentioner skaber vi faktisk også realistiske intentioner, som du kan holde ved lige året igennem.

Vi slutter workshoppen af med i fortrolighed at dele vores personlige tema og intention, for at motivere os selv og kunne give hinanden vores kærlige støtte i at realisere dem. Efter workshoppen er der the og snacks og plads til at møde hinanden.

HVEM ER CILLE:

Jeg er mor til Lily på 2 år, bosat på Nørrebro med min lille familie. Jeg er uddannet cand.mag i oplevelsesøkonomi, lifecoach fra Manning Inspire og yogalærer fra Senses. Jeg arbejder fra et holistisk perspektiv med fokus på krop og sind og beskæftiger mig primært med mor rollen og alt fra graviditet til barsel - hvad skal jeg efter barsel, hvem er jeg nu jeg er blevet mor og hvordan skal min nye hverdag se ud med barn. Jeg underviser hos HéLT & Soul Fitness, samt har en række private hold. Du kan læse anbefalinger her.

“Yoga med Cille er slik for sjælen. Hun udstråler nærvær, så hele rummet falder til ro og du med. Kærligt og blidt guider hun dig ind i stillingerne og lader dig nå at falde til ro. Der er kun få, men virkelig velvalgte stillinger som grounder så dybt. Roen blev i mig hele dagen efter en time”

— Linnea Fonnafera

DATO & STED:

  • 6.1.19 kl. 10.00-12.00

  • Sted: Soul Fitness, Skindergade 26 1 sal, 1159 København K

  • Vi sørger for drikke, snacks og al udstyr. Medbring en varm trøje, et par varme sokker og en notesbog og kuglepen

  • Max 12 deltagere (tilmelding er bindende)

Quantity:
Add To Cart