Mor barn yoga

adorable-baby-baby-feet-266011.jpg
adorable-baby-baby-feet-266011.jpg
sold out

Mor barn yoga

650.00

Kærlige åndehuller:

En af de vigtigste ting jeg har lært som mor, er at skabe små kærlige åndehuller til mig selv og min baby. Jo flere små gyldne åndehuller vi har i baggagen, jo mere er vi ladt op til tigerspring, søvnløse nætter og lange ammestræk.

Jeg tilbyder nu et åndehul for dig og din baby 3 tirsdage i træk, hvor vi mødes og dyrker yoga sammen, mens vores babyer kan lege, sove eller møve sig rundt. Grædende babyer - grinende babyer, utilfredse babyer og trætte mødre & fædre er der også plads til, for jeg ønsker at skabe et fortroligt mor-barn rum, hvor vi arbejder med at styrke og berolige efterfødselskroppen og nervesystemet og lærer at trætheden er en naturlig ting og vi er i en fase af vores liv, hvor hvile, fællesskab og mental trivsel er naturlige ingredienser til et godt mor liv.

Yogaen:

Yogaen vil være rolig, blid og baseret på elementer fra hatha, yin og restorativ. Jeg er selv mor og har oplevet et kejsersnit, så jeg kender til at genopbygge morkroppen mentalt som fysisk. Øvelserne som du lærer er simple og du kan også lave dem derhjemme på din egen måtte.

“Yoga med Cille er slik for sjælen. Hun udstråler nærvær, så hele rummet falder til ro og du med. Kærligt og blidt guider hun dig ind i stillingerne og lader dig nå at falde til ro. Der er kun få, men virkelig velvalgte stillinger som grounder så dybt. Roen blev i mig hele dagen efter en formiddagstime”

— Linnea Fonnafera

Hvem er jeg:

Jeg er mor til Lily på 2 år, bosat på Nørrebro med min lille familie. Jeg er uddannet cand.mag i oplevelsesøkonomi, lifecoach fra Manning Inspire og yogalærer fra Senses. Jeg arbejder fra et holistisk perspektiv med fokus på krop og sind og beskæftiger mig primært med mor rollen og alt fra graviditet til barsel - hvad skal jeg efter barsel, hvem er jeg nu jeg er blevet mor og hvordan skal min nye hverdag se ud med barn. Jeg underviser hos HéLT & Soul Fitness, samt har en række private hold. Du kan læse anbefalinger her.


“Jeg har lige haft fornøjelsen af en privat yogaklasse med Cille! Hun kom hjem i min have og underviste mig og tre af mine veninder i gravidyoga. Det var en fantastisk oplevelse - så meget mere end bare yoga. Cille er nærværende, kærlig og har et holistisk menneskesyn som skinner igennem i hendes måde at undervise. Vi var så glade for det, at vi har booket hende igen. Tak for dig Cille”

— Natasja Rosenquist

Datoer & sted:

  • 2.10, 9.10, 16.10 kl. 12.00 - 13.00

  • Sted: Cille Veje, Husumgade 1,1,3, 2200 København N

  • Jeg sørger for al udstyr - snacks & drikke til mødre og legetøj til babyer, 7 pladser i alt.

Add To Cart