Gravidyoga - efterårsforløb

belly-button-birth-family-57529.jpg
belly-button-birth-family-57529.jpg
sold out

Gravidyoga - efterårsforløb

750.00

Jeg har længe undervist gravidyoga hos faste steder, men brænder også for at have mit lille eget hold som jeg kan følge tæt over 4 gange og kærligt holde i hånden og hjælpe i den fantastiske og overvældende proces det er at blive mor.

Jeg har derfor lavet mit eget gravidhold i efteråret som strækker sig over fire fredage i oktober måned. Klassen er for dig, der er trænet yogi såvel som dig som er helt ny til yoga. Derudover kan du komme hvad enten du er i begyndelsen af graviditeten eller slutningen, jeg tilpasser holdet så det passer til alle og tager også højde for eventuelle graviditetsskavanker og gener såsom kvalme eller andet.

Klassen varer en time og er ikke blot en yogaklasse, men også et fællesskab for gravide, hvor vi i fortrolighed kan dele og hjælpe hinanden og jeg kan komme med afklaringer og mine input til det du gennemgår. I klasserne vil vi sætte fokus på hvad der sker i kroppen når du er gravid - hormonelt såvel som kropsligt, hvordan du opbygger styrke i morkroppen, forbereder dig på fødslen og arbejder med den nye mor mentalitet som du udvikler gennem din graviditet såvel som i det fjerde trimester.

Vi arbejder med et holistisk fokus og træner sind og krop gennem blide øvelser som har elementer fra hatha, yin og restorativ yoga. Stillingerne er en blanding af små sekvenser med fokus på styrke af fx bækkenbund og lænd, samt mere afspændende stillinger hvor du lærer at slappe af trods spændinger og uro.

På den mere mentale plan fokuserer vi på afspændingsteknikker, visualiseringer af veer, åndedrættet som dit anker, mindfulness øvelser til at stilne sindet når det stormer og positive mantraer til at give dig styrke i din proces, såvel som fødsel. Alt sammen værktøjer der forbereder dig på din nye rolle som mor.

Det er vigtigt for mig, at mit forløb ikke kun fokuserer på graviditeten, men også forbereder dig på hvad der kommer når din baby er født og hvordan bedst muligt bliver klædt på til søvnløse nætter, overvældende kærlighed og en ny form for behovsudsættelse.

Jeg glæder mig rigtig meget til at dig og din baby

“Jeg har lige haft fornøjelsen af en privat yogaklasse med Cille! Hun kom hjem i min have og underviste mig og tre af mine veninder i gravidyoga. Det var en fantastisk oplevelse - så meget mere end bare yoga. Cille er nærværende, kærlig og har et holistisk menneskesyn som skinner igennem i hendes måde at undervise. Vi var så glade for det, at vi har booket hende igen. Tak for dig Cille”

— Natasja Rosenquist

  • Datoer: 5/10-18, 12/10-18, 19/10-18, 26/10-18 kl. 9.00 - 10.00 (Forløbet afholdes hos Soul Fitness, Skindergade 26 1 sal, 1159 København K)

  • Max 7 deltagere

  • Jeg sørger for alt udstyr og der vil være snacks og drikke til dig

Add To Cart