Det kærlige frirum - Yoga for en god sag (gratis)

active-activity-adult-1308746 (1).jpg
active-activity-adult-1308746 (1).jpg

Det kærlige frirum - Yoga for en god sag (gratis)

0.00

INFO OM AFTENEN:

Denne aften vender vi fokus indad. Efteråret er begyndt at ruske og tiden er til refleksion og eftertænksomhed. For nogen stormer det i livet og det kan være svært at finde ro til at mærke sig selv og bare være. Denne aften mødes vi og giver slip på følelsen af stress og den hverdagsturbulens som skulle omgive os. Gennem yoga og meditation går vi ned i tempo og finder ind til vores fundament, hvor de svar vi sommetider mangler, kommer snigende til os i takt med at tempoet kommer ned.

Det kærlige frirum er en yogasession for alle. Det er en session som giver dig og din krop et kærligt kram og en fornøden pause til at være med alt. Samtidigt vil denne aften være et kærligt og fortroligt fællesskab, hvor vi står stærkt sammen i kampen mod vold mod kvinder.

Det kærlige frirum er et samarbejde mellem yogainstruktør og coach Cille Veje og Projekt Q-værk - et netværkshus for voldsudsatte kvinder og børn. Arrangementet er en del ’16 days of activism’ i forbindelse med den internationale kampdag for stop vold mod kvinder. Det er gratis at deltage, men vi opfordrer alle til at blive støttemedlemmer af Projekt Q-værk.

HVEM ER CILLE:

Jeg er mor til Lily på 2 år, bosat på Nørrebro med min lille familie. Jeg er uddannet cand.mag i oplevelsesøkonomi, lifecoach fra Manning Inspire og yogalærer fra Senses. Jeg arbejder fra et holistisk perspektiv med fokus på krop og sind og beskæftiger mig primært med mor rollen og alt fra graviditet til barsel - hvad skal jeg efter barsel, hvem er jeg nu jeg er blevet mor og hvordan skal min nye hverdag se ud med barn. Jeg underviser hos HéLT & Soul Fitness, samt har en række private hold. Du kan læse anbefalinger her.

“Yoga med Cille er slik for sjælen. Hun udstråler nærvær, så hele rummet falder til ro og du med. Kærligt og blidt guider hun dig ind i stillingerne og lader dig nå at falde til ro. Der er kun få, men virkelig velvalgte stillinger som grounder så dybt. Roen blev i mig hele dagen efter en time”

— Linnea Fonnafera

DATO & STED:

  • 5.12.18 kl. 20.00 - 21.00

  • Sted: Soul Fitness, Skindergade 26 1 sal, 1159 København K

  • Vi sørger for al udstyr, tag en varm trøje med og evt en flaske til vand

  • Max 12 deltagere på holdet (tilmelding er bindende og skriv til Cille@cilleveje.com hvis du vil afmeldes holdet, så en anden kan få din plads)

  • Mere info: www.projektqvaerk.dk og www.soulfitness.dk

Quantity:
Add To Cart