Cille960.JPG

Min historie

Jeg hedder Cille og er en 32 årig mor, cand mag. i oplevelsesøkonom, life coach og yogi. Til hverdag er jeg bosat på Nørrebro med min mand og datter, hvor jeg prøver at komme ned i tempo, trække vejret ned i maven og leve et liv som giver glæde og rummelighed til mig selv og dem, jeg holder af. Efter 10 år i PR branchen har jeg valgt at udfordre mig selv og ændre retning i mit arbejdsliv og forfølge en mere holistisk tilgang, hvor jeg arbejder med coaching og yoga.

"Hvorfor løb vi, når vi kunne være gået hele vejen” 

Min rejse ind i yogaen og coachingens verden startede da jeg blev mor og fik en belastningsreaktion. Jeg oplevede at føle mig fanget i et liv, der ikke harmonerede med den jeg egentlig var. En masse gamle leveregler, mønstre og overbevisninger havde viklet deres spind omkring mig og jeg havde brug for at begynde at afinstallere alt dette for at finde mig selv påny og få en hverdag med fokus på mig og min trivsel.  Yoga, mindfulness, meditation, den positive psykologi og samtaler har været redskaber og tilgange, der har hjulpet mig. Derfor er det også de elementer jeg er inspireret til at benytte i mit eget arbejde, hvor jeg støtter klienter i at mærke deres behov, opnå deres drømme og få en hverdag med fokus et konstruktivt fokus på deres behov og trivsel.

Certificeret yogalærer & lifecoach

Jeg har ikke nogen niche jeg coacher indenfor, men er åben for at støtte klienter med alt fra håndtering af symptomer som angst og OCD til opbygning af selvværd og selvtillid. Det kan også være du er udfordret af en stresssygemelding og skal have hjælp til at komme tilbage til arbejdsmarkedet eller du er et sted, hvor du er stresset af dit job og din hverdag og har brug for støtte til at finde dine fødder i alt. Måske du står et sted, hvor du har brug for at træffe en beslutning eller tage et valg og vil have det nuanceret fra flere vinkler eller du har brug for hjælp til at håndtere en svær samtale. Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, så kontakt mig endelig pr mail eller telefon for en 10 minutters tjek ind samtale.

Er du mor og ønsker at arbejde med mig, så vil jeg anbefale dig at gå ind på www.mothermindandheart.one, som er et holistisk univers jeg har dedikeret primært til mødre.

En coachingsession varer 75 minutter og foregår på mit kontor hos Soul Fitness. Samtalen er fortrolig og kan vare fra en session til flere sessioner afhængig af det du har brug for at arbejde med. Det er en konstruktiv samtale med fokus på nuet og de muligheder som vi kan beskæftige os med, for at du kan opnå den hverdag eller de mål du drømmer om at realisere. Jeg anbefaler altid minimum tre samtaler, så vi kan arbejde fra session til session og du kan arbejde med øvelser imellem sessioner.

Udover at coache holder underviser jeg forløb og faste yogahold hos det jeg mener er landets bedste yogasted, nemlig Soul Fitness i indre by - et holistisk fitnesscenter med fokus på krop og sjæl. Jeg underviser i stressforløb, restorativ yoga og yin yoga og yin og mine klasser varer en time og er rolige, blide og indadvendte klasser med fokus på afspænding af krop og sind. Jeg nyder at guide mine elever gennem blide opbyggende stillinger, meditationer, visualiseringer og kropsscanninger og min intention med min undervisning er at give videre hvad yogaen har givet til mig. Mod, accept, håb, taknemlighed, lettelse og glæde. 

Yogar noget, der har hjulpet mig med at finde mig selv, finde balance og få ro på når det stormer indeni. Yoga er ikke magi, men det er et kraftfuldt redskab til at komme i kontakt med dig selv. I mine klasser og sessioner arbejder jeg meget med accept - accept af det der sker i kroppen, accept af det svære der foregår i vores liv og accept af den situation vi står i. På samme tid beskæftiger jeg mig også med det aktive valg. Det aktive valg ved at vælge hvad du vil bruge din tid på, hvem du vil have i dine omgivelser og hvilket mindset du vil vælge at leve fra. Jeg tror på, at når vi kombinerer accepten med det aktive valg lever vi med en kombination, hvor der er plads til at være med det der er positivt som svært, mens vi vælger at leve med taknemlighed, et realistisk og konstruktivt fokus til den situation vi er i og et fokus på de muligheder vi har i nuet, fremfor de begrænsinger og negative overbevisninger vi har. 

Cille975.JPG

Anbefalinger

Da jeg mødte Cille vidste jeg ikke med sikkerhed hvad jeg kunne få ud af en coachingsession. Jeg vidste bare, at jeg havde brug for at få mere klarhed over hvor og hvordan jeg skulle bruge min energi. Den første samtale var helt fantastisk god og konstruktiv. Det var øjenåbnende, lærerigt og føltes helt rigtigt på alle mulige planer. Det tog også en drejning jeg ikke havde tænkt men det var bare godt! De efterfølgende sessions hjalp mig til at få mere klarhed, finde mere balance og simpelthen få det bedre mentalt. Cille mestrer den terapeutiske samtale og sin metode på så naturlig vis at man som klient straks føler sig helt tryg og på den måde får meget mere ud af sine sessions. Og selv om man kommer ind til kernen og ned i dybe lag føles det ikke hårdt og svært. Cille formår på forunderlig vis at få det til at føles klart og let.

Jeg vil så varmt anbefale Cille som coach!
— Malene Olsen
Allerede første coaching session med Cille rykkede noget i mig. Det var som om der blev åbnet for en dør, som længe har virket låst. Cille hjalp mig med at finde den klarhed, som jeg længe har søgt, og det var pludselig tydeligt, hvilken retning jeg skulle i. En spændende rejse er begyndt, og takket være Cille er jeg efter kun én session allerede nået meget længere end jeg havde turde håbe på. Cille er en tillidsskabende, nærværende og opmærksom coach - de varmeste anbefalinger herfra.
— Camilla Pedersen
Cilles yogahold er holdepunktet i min uge. Jeg går altid hjem fra timen med den dejligste følelse af, at kroppen og sindet er i en dejlig symbiose. Der er den dejligste stemning af accept og tryghed på timerne og Cille er den mest inspirerende underviser. Jeg anbefaler timerne til alle!
— Marie Hald
Yoga med Cille er slik for sjælen. Hun udstråler nærvær, så hele rummet falder til ro og du med. Kærligt og blidt guider hun dig ind i stillingerne og lader dig nå at falde til ro. Der er kun få, men virkelig velvalgte stillinger som grounder så dybt. Roen blev i mig hele dagen efter en formiddagstime
— Linnea Fonnafera
Cille skaber et selvkærligt rum, hvor min krop og mit sind er i fokus. Her oplever jeg en ro som jeg også tager med mig ud i den travle hverdag. Soloyoga-timen hos Cille er med til at grounde mig og har startet en proces, hvor jeg er blevet mere opmærksom på netop nødvendigheden i at prioritere ro og nærvær
— Fannie Agerschou
Den bedste start på dagen, er når den startes sammen med Cille. Hendes rolige og behagelige stemme guider en igennem yogaen på fineste vis. Hun formår at skabe de bedste rammer. Hendes lille univers og skønne glade sind fylder en med energi og glæde!!
— Ann Poulsen
Gennem blid yoga og en række coachende skriveøvelser, guider Cille mig med at få groundet mig og mit hjerte, så jeg kan finde ro og styrke i mig selv og vælge mit fokus. Jeg er så taknemmelig for mine solosessions, de er fyldt med så megen varme, personlighed & kompetence. De er blevet et særligt helle, som støtter mig i mine drømme og mit liv som mama
— Camille Andreasen