Cille960.JPG

Jeg hedder Cille og er en 32 årig mor & kone bosat på Nørrebro. Jeg er uddannet cand.mag. i oplevelsesøkonomi, yogalærer og life coach og har en lang corporate baggrund indenfor musikkens og modens univers med kunder som Vega, Diesel, Sony music, Stimorol, Belvedere Vodka etc.

Jeg er et strategisk, omfavnende, passioneret og kreativt menneske, som efter flere års faste ansættelser har fundet glæden ved den frihed det er at være selvstændig og det privilegium det er at kunne arbejde med alt det, som jeg brænder for lige fra yoga, coaching og PR arbejde. Min hverdag er derfor en alsidig størrelse, hvor jeg dribler mellem at rådgive i PR for virksomheder og har min egen praksis, hvor jeg coacher klienter og holder yogaworkshops.

Jeg tror på at kunne forene det uforenelige og leve et liv uden begrænsninger, men med ens behov og drømme i fokus. Jeg tror på at leve med hjertet i front, på de gode fortællinger og at turde gå de ekstra tålmodige skridt og tænke ud af boksen for at få det resultat man drømmer om at opnå.

Navn *
Navn
Cille975.JPG