Cille964.jpg
Cille959.JPG

CERTIFICERET YOGALÆRER & LIFE coach, Krystalnørd & Mindfulness entusiast

Jeg hedder Cille og er en 31 årig mor, cand mag. i oplevelsesøkonom, life coach og yogi. Til hverdag er jeg bosat på Nørrebro med min mand og datter, hvor jeg prøver at komme ned i tempo, trække vejret ned i maven og leve et liv som giver glæde og rummelighed til mig selv og dem, der omgiver mig. Jeg er så priviligeret at leve af det jeg elsker mest, nemlig at coache klienter, holde temaworkshops, lave guidede meditationer og undervise i blid yoga såsom restorativ og yin yoga.  

Jeg er uddannet cand. mag i oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet, life coach fra Manning Inspire og yogalærer fra Hamsa Studio. Jeg har selv været nede med stress og derfor ved jeg også, hvad der skal til når livet føles håbløst eller du ikke ved hvordan du skal tage dit første skridt mod det nye. Yoga, mindfulness, meditation & coaching har været redskaber, der har hjulpet mig og hjælper mig hver dag på min nye vej. At tage et aktivt valg om at give slip og vælge glæde, kærlighed og ro i mit liv, er parametre jeg navigerer fra i mit privat såvel som arbejdsliv. Jeg har en nysgerrig og dedikeret tilgang til livet og mit arbejde og jeg tror på at vi time for time kan give os selv hvad vi har brug for, selv når vi føler vi ikke ved hvad det er. 

Her på min side kan du navigere rundt i de produkter jeg tilbyder såsom mediationer & mantraer, samt købe mine yogaforløb og booke coachingsessions. Er du blot nysgerrig skal du være velkommen til at læse med på bloggen, hvor jeg skriver om min passion for krystaller, meditation, ayurveda. moderskab, kærlighed mm.

God fornøjelse!

Cille Veje, Husumgade 1,1,3, 2200 København N, CVR: 33314752