YOGALÆRER, LIFE coach & MOR

Jeg hedder Cille og er en 31 årig mor, cand mag. i oplevelsesøkonom, life coach og yogi. Til hverdag er jeg bosat på Nørrebro med min mand og datter, hvor jeg prøver at komme ned i tempo, trække vejret ned i maven og leve et liv som giver glæde og rummelighed til mig selv og dem, der omgiver mig. Jeg er så priviligeret at leve af det jeg elsker mest, nemlig at coache klienter, holde temaworkshops, lave guidede meditationer og undervise i gravid yoga, restorativ yoga og yin yoga hos HéLT yoga på Fredriksberg og Soul Fitness i indre by.  

Jeg er uddannet cand. mag i oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet, life coach fra Manning Inspire og yogalærer fra Hamsa Studio. Min rejse ind i yogaen og coachingens verden startede da jeg blev mor og opdagede at føle mig som et nyt menneske fanget i en masse gamle leveregler, strukturer og tanker som jeg havde brug for at omstrukturere for at finde mig selv på ny.  Yoga, mindfulness, meditation, den positive psykologi og coaching har været redskaber og tilgange, der har hjulpet mig og hjælper mig hver dag på min nye vej. Jeg arbejder hver dag med at acceptere tingene som de er, men på samme tid tage et aktivt valg om at have et godt liv hvor jeg er den sunde voksne, der giver mig og min familie det jeg og vi har brug for. En tilgang jeg arbejder på at lære mine klienter. Jeg har en nysgerrig og dedikeret tilgang til livet og mit arbejde og jeg tror på at hvis vi lever livet med mantraer som En ting ad gangen - det vigtigste først, Tag det roligt og Jeg giver mig selv det jeg har brug for, kan vi skabe et rustikt og solidt hjem at bo i.

MIT FOKUS - mødre

Jeg har det seneste år valgt primært at arbejde med moderskabet og mødre. Derfor fokuserer jeg primært på fertilitetsyoga i form af blid yoga der stilner krop og sind, gravid yoga, efterfødselsyoga, mor barn yoga og yogahold for mødre. Derudover coacher jeg primært mødre, der skal lande i deres nye moderrolle eller har brug for at finde dem selv påny efter at have været et par år i morrollen, dette kan være med nye karrierevalg, parforhold eller for at prioritere dig selv efter et par år hvor du har behovsudskudt dig selv.

Lige nu er jeg i gang med at starte projektet Mother, Mind & Heart op som er et holistisk, sårbart og følsomt univers for kvinder, der har brug for en kærlig hånd til at lande i moderskabet. Via vores platform kan du finde spændende artikler og podcast om morlivet og booke vores forløb for mødre og babyer. Du finder os her

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Cille969.JPG

YOGA& CoaChing

Yoga og coaching har en enorm betydning i mit liv og er noget, der har hjulpet mig med at finde mig selv, finde balance og få ro på når det stormer indeni. Yoga er ikke magi, men det er et kraftfuldt redskab til at komme i kontakt med dig selv. I mine klasser og sessioner arbejder jeg meget med accept - accept af det der sker i kroppen, accept af det svære der foregår i vores liv og accept af den situation vi står i. På samme tid beskæftiger jeg mig også med det aktive valg. Det aktive valg ved at vælge hvad du vil bruge din tid på, hvem du vil have i dine omgivelser og hvilket mindset du vil vælge at leve fra. Jeg tror på, at når vi kombinerer accepten med det aktive valg lever vi med en kombination hvor der er plads til at være med det der er positivt som svært, mens vi vælger at leve med taknemlighed, et faktuelt og konstruktivt fokus til den situation vi er i og et fokus på de muligheder vi har i nuet, fremfor de begrænsinger og negative overbevisninger vi har. 

En coachingsession varer en time og foregår på mit kontor hos Soul Fitness. Samtalen er fortrolig og kan vare fra en session til flere sessioner afhængig af det som vi taler om. Det er en konstruktiv samtale med fokus på nuet og de muligheder som vi kan beskæftige os med, for at du kan opnå den tilstand eller de mål du drømmer om.

Jeg underviser i yoga hos det jeg tror på er landets bedste yogasteder, nemlig HéLT - en yogagade på Fredriksberg og Soul Fitness i indre by - et holistisk fitnesscenter med fokus på krop og sjæl. Jeg underviser i gravidyoga, restorativ yoga, yin yoga og yin & mindfulness og mine klasser varer 75 minutter og er rolige, blide og indadvendte klasser med fokus på styrke og afslapning af krop og sind. Jeg nyder at guide mine elever gennem blide stillinger, meditationer, visualiseringer og kropsscanninger og min intention med min undervisning er at give videre hvad yogaen har givet til mig. Mod, accept, håb, taknemlighed, lettelse og glæde. 

Her på min side kan du navigere rundt i de produkter jeg tilbyder såsom mediationer & mantraer, samt købe mine yogaforløb og booke coachingsessions. Er du blot nysgerrig skal du være velkommen til at læse med på bloggen, hvor jeg skriver om min passion for krystaller, meditation, ayurveda. moderskab, kærlighed mm og du må altid skrive til mig, hvis du er nysgerrig om mit arbejde eller et samarbejde.

God fornøjelse!

Cille Veje, Husumgade 1,1,3, 2200 København N, CVR: 33314752

Coaching & temaworkshops foregår hos Soul Fitness, skindergade 26,1, København K