COACHING

Da jeg mødte Cille vidste jeg ikke med sikkerhed hvad jeg kunne få ud af en coachingsession. Jeg vidste bare, at jeg havde brug for at få mere klarhed over hvor og hvordan jeg skulle bruge min energi. Den første samtale var helt fantastisk god og konstruktiv. Det var øjenåbnende, lærerigt og føltes helt rigtigt på alle mulige planer. Det tog også en drejning jeg ikke havde tænkt men det var bare godt! De efterfølgende sessions hjalp mig til at få mere klarhed, finde mere balance og simpelthen få det bedre mentalt. Cille mestrer den terapeutiske samtale og sin metode på så naturlig vis at man som klient straks føler sig helt tryg og på den måde får meget mere ud af sine sessions. Og selv om man kommer ind til kernen og ned i dybe lag føles det ikke hårdt og svært. Cille formår på forunderlig vis at få det til at føles klart og let.

Jeg vil så varmt anbefale Cille som coach!
— Malene Olsen
Gennem blid yoga og en række coachende skriveøvelser, guider Cille mig med at få groundet mig og mit hjerte, så jeg kan finde ro og styrke i mig selv og vælge mit fokus. Jeg er så taknemmelig for mine solosessions, de er fyldt med så megen varme, personlighed & kompetence. De er blevet et særligt helle, som støtter mig i mine drømme og mit liv som mama.
— Camille Andreasen
Allerede første coaching session med Cille rykkede noget i mig. Det var som om der blev åbnet for en dør, som længe har virket låst. Cille hjalp mig med at finde den klarhed, som jeg længe har søgt, og det var pludselig tydeligt, hvilken retning jeg skulle i. En spændende rejse er begyndt, og takket være Cille er jeg efter kun én session allerede nået meget længere end jeg havde turde håbe på. Cille er en tillidsskabende, nærværende og opmærksom coach - de varmeste anbefalinger herfra.
— Camilla Pedersen

YOGA

“Cilles yogahold er holdepunktet i min uge. Jeg går altid hjem fra timen med den dejligste følelse af, at kroppen og sindet er i en dejlig symbiose. Der er den dejligste stemning af accept og tryghed på timerne og Cille er den mest inspirerende underviser. Jeg anbefaler timerne til alle!”
— Marie Hald
Yoga med Cille er slik for sjælen. Hun udstråler nærvær, så hele rummet falder til ro og du med. Kærligt og blidt guider hun dig ind i stillingerne og lader dig nå at falde til ro. Der er kun få, men virkelig velvalgte stillinger som grounder så dybt. Roen blev i mig hele dagen efter en formiddagstime
— Linnea Fonnafera
Den bedste start på dagen, er når den startes sammen med Cille. Hendes rolige og behagelige stemme guider en igennem yogaen på fineste vis. Hun formår at skabe de bedste rammer. Hendes lille univers og skønne glade sind fylder en med energi og glæde!!
— Ann Poulsen
Cille skaber et selvkærligt rum, hvor min krop og mit sind er i fokus. Her oplever jeg en ro som jeg også tager med mig ud i den travle hverdag. Soloyoga-timen hos Cille er med til at grounde mig og har startet en proces, hvor jeg er blevet mere opmærksom på netop nødvendigheden i at prioritere ro og nærvær
— Fannie Agerschou
Cille968.JPG