3 coachingsessions (forløb)

B0000616 (1).jpeg
B0000616 (1).jpeg

3 coachingsessions (forløb)

3,000.00

Står du og føler dig væltet omkuld, forvirret over de valg der skal træffes eller den hverdag der omgiver dig, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig. Gennem coaching kan vi tænde lys hos dig, lyse på de områder i dit liv som trænger til fokus og finde vejen til først at blive bevidst, så acceptere og derpå handle.

“Da jeg mødte Cille vidste jeg ikke med sikkerhed hvad jeg kunne få ud af en coachingsession. Jeg vidste bare, at jeg havde brug for at få mere klarhed over hvor og hvordan jeg skulle bruge min energi. Den første samtale var helt fantastisk god og konstruktiv. Det var øjenåbnende, lærerigt og føltes helt rigtigt på alle mulige planer. Det tog også en drejning jeg ikke havde tænkt men det var bare godt! De efterfølgende sessions hjalp mig til at få mere klarhed, finde mere balance og simpelthen få det bedre mentalt. Cille mestrer den terapeutiske samtale og sin metode på så naturlig vis at man som klient straks føler sig helt tryg og på den måde får meget mere ud af sine sessions. Og selv om man kommer ind til kernen og ned i dybe lag føles det ikke hårdt og svært. Cille formår på forunderlig vis at få det til at føles klart og let.

Jeg vil så varmt anbefale Cille som coach! ”

— Malene Olsen

Om Cille:

Jeg er uddannet life coach fra Manning Inspire og hjælper klienter med at mærke dem selv, tage dem i hånden og se på det de ikke tør at se på og med blidhed finde tilbage til krop og sind og det sted der skal navigeres fra for at komme i balance med dig selv og hverdagen.

Jeg beskæftiger mig med emner som stress, angst, selvværd & afklaring og arbejder værdibaseret og handlingsbaseret. Mit arbejde er procesorienteret og derfor strækker det sig ofte over flere sessions, hvor vi først tager en overordnet snak. Dernæst går vi i dybden med dine mønstre og vaner og arbejder med at inkorporere nye rutiner, tilgange eller blot give dig modet til at tage springet ind i det nye.

I en enkelt coachingsession vil vi arbejde med mere simple mål som fx valg af en studieretning eller hvis du har brug for et mindre tjek ind med dig selv og dine værdier, da større udfordringer, valg eller livskriser vil kræve et forløb hvor vi kan arbejde imellem sessions.

Om coaching:

Coaching er ikke en beskyttet titel, her kan du se mere om hvad jeg fokuserer på at skabe i mit arbejde:

  • Et trygt, fortroligt og nærværende univers

  • En samtale, hvor fokus er på dig og dine muligheder

  • Et rum hvor du tør åbne op nye muligheder og svar

  • Coaching er ikke terapi, det er en samtale der hjælper dig med at finde klarhed og mod

  • Coaching er en metode til at skabe fokus

Sted, booking & aflysningspolitik:

  • Du booker din session her via denne service, hvorefter du vil blive kontaktet af Cille ang. dato

  • Køb en notesbog til dit forløb og øvelserne vi finder til dig

  • En session varer 75 minutter

  • Aflysningspolitikken er 24 timer før session

  • Sessionen finder sted på vores rolige kontor hos Soul Fitness i Skindergade 26, København K og det er også muligt at lave fjernsessioner over skype eller telefon

Quantity:
Add To Cart