1 coachingsession

bloom-blossom-coffee-163123.jpg
bloom-blossom-coffee-163123.jpg

1 coachingsession

900.00

Står du og føler dig væltet omkuld, forvirret over de valg der skal træffes eller den hverdag der omgiver dig, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig. Gennem coaching kan vi tænde lys hos dig, lyse på de områder i dit liv som trænger til fokus og finde vejen til først at blive bevidst, så acceptere og derpå handle. 

Jeg er uddannet life coach fra Manning Inspire og hjælper klienter med at mærke dem selv, tage dem i hånden og se på det de ikke tør at se på og med blidhed finde tilbage til krop og sind og det sted der skal navigeres fra for at komme i balance med dig selv og hverdagen. 

Jeg beskæftiger mig med emner som angst, selvværd & afklaring og arbejder værdibaseret og handlingsbaseret. Mit arbejde er procesorienteret og derfor strækker det sig ofte over flere sessions, hvor vi først tager en overordnet snak. Dernæst går vi i dybden med dine mønstre og vaner og arbejder med at inkorporere nye rutiner, tilgange eller blot give dig modet til at tage springet ind i det nye. 

I en enkelt coachingsession vil vi arbejde med mere simple mål som fx valg af en studieretning eller hvis du har brug for et mindre tjek ind med dig selv og dine værdier, da større udfordringer, valg eller livskriser vil kræve et forløb hvor vi kan arbejde imellem sessions.

Coaching er ikke en beskyttet titel, her kan du se mere om hvad jeg fokuserer på at skabe i mit arbejde:

  • Et trygt, fortroligt og nærværende univers

  • En samtale, hvor fokus er på dig og dine muligheder

  • Et rum hvor du tør åbne op nye muligheder og svar

  • Coaching er ikke terapi, det er en samtale der hjælper dig med at finde klarhed og mod

  • Coaching er en metode til at skabe fok

Quantity:
Add To Cart