Det kilder i maven

Lige for tiden sker der en masse magisk i min lille verden. Det er som om en kreativ energi er væltet ind over mig og jeg ved hvor jeg skal sætte ind og hvilke projekter jeg vil bruge min energi på, hvad jeg skal takke nej tak til for at kunne forfølge det jeg drømmer om og hvem jeg skal omgive mig med for at realisere det . De fleste kreative kender nok til følelsen af at kunne blive stresset over alt det der sker om en, når man pludselig overvældes af den succes man har ønsket, men jeg prøver hver dag at sige tak - sige mantraet how does this get any better og tage en ting ad gangen, det vigtigste først. Nogle dage vælter energien ud af mig og alt falder på plads, andre dage skal kreativiteten lades op og jeg skal bare være med mine kære. Det er en dyb følelse af meningsfuldhed jeg oplever på personlig såvel som karrieremæssig plan og jeg er meget taknemlig. 

Det kan kun beskrives på den måde, at alt det jeg har arbejdet så hårdt for falder på plads og jeg slipper en masse gamle hæmmende historier om hvad jeg ikke kan  og forsøger istedet at gå ud og vise verden mit talent. Måske jeg ik har en 200 timers yogauddannelse, men jeg kan stadig gøre en forskel, for livet har lært mig så meget og al min viden falder lige pludselig på plads i det univers jeg skaber. Måske du er nysgerrig på hvad jeg egentlig dribler med?

IMG_0809.JPG

Faste yogahold: 

Jeg har måtte reducere i mine faste hold for at gøre plads til nye kreative projekter. Tid er en ressource og jeg har ikke i massevis, så jeg må prioritere. Jeg elsker mine hold hos HéLT, der byder på yin og gravid hver mandag og yin og restorativ hver anden søndag. Derudover er jeg kommet ind hos skønne Camilla hos Soulfitness, hvor jeg underviser gravid om tirsdagen og yin og mindfulness fredag.  Jeg er meget taknemlig for den popularitet der er på mine hold og for jer der dukker op gang på gang. 

Coachingforløb og soloyoga:  

Jeg oplever at flere kvinder skriver til mig med spændende forløb ligefra soloyoga for at lande i dem selv eller coachingforløb for at finde plads til nye arbejdsplaner. En anden kvinde skrev angående at finde krystaller til hendes fødsel og forberede hende mentalt. Der er så mange spændende henvendelser og Gud hvor jeg nyder at være en energi, der kan hjælpe andre med at finde deres svar i dem selv. 

Private yogaforløb:  

De næste par måneder har jeg sat små private hold op af 3 gange. Der er udsat på mit og Lilys tumlingehold, som bliver så sjovt. Derudover byder efteråret på gravidyoga med en ledig plads tilbage, et mor hold og et udsolgt mor- baby hold. Hvert hold er med få pladser, for at jeg kan give mine elever den tid og service, de kommer for og det nærvær og den følelse af at blive set som vi alle har behov for. 

Nyt kreativt moderprojekt:  

Jeg har brugt det sidste halve år på sammen med min terapeut at finde hjem i mig selv efter en hård landing i moderskabet, men nu hvor jeg er landet trygt og sikkert har jeg også brug for at give min viden videre til andre mødre og bidrage til verden med det som jeg manglede, da det hele var svært. Jeg har afsat det næste år til at bygge på min nye projekt, som jeg pt sidder i møder med med udviklere, bank, fotograf og grafiker. Jeg glæder mig så meget til at vise mere og er allerede ved at åbne op for at tale med mødre, der kan bidrage til projektet med viden. 

Mest af alt vil jeg bare takke Jer der bidrager til mit projekt, køber forløb og bidrager til at jeg kan leve min kreative drømme ud. Tak. 

IMG_0786.JPG

Sat nam - namaste