Mød Nelle Noell og hendes krystaller

Nelle Noell er en af de lækre damer fra instagram som jeg har et crush på. Jeg er vild med hendes ærlige univers og vi har den samme holistiske tilgang til livet og en forkærlighed for krystaller, yoga og coaching. Jeg har sat hende i stævne til en lille snak om krystaller og livet. Læs mere og tjek denne skønne kvinde ud:

1. Hej søde du, fortæl os lidt om dig selv og din hverdag? 

Mit navn er Nelle Noell. Jeg er 30 år og bor på Nørrebro sammen med min kat Emma. Til daglig arbejder jeg som blogger, freelance skribent og holistisk mentor. 

Skærmbillede 2018-07-20 kl. 12.28.19.png

2. Jeg ved du har brugt det sidste år på at ligge din hverdag om, hvorfor og hvordan har du gjort det? 

Ja det er korrekt. Jamen i takt med mange års intens selvudvikling har jeg kunne mærke, at det liv jeg levede ikke var det rigtige for mig. Jeg har derfor ændret på alt fra kost, arbejde til generelt hverdag og mennesker jeg omgiver mig selv med. Så mine værdier stemmer overens med det liv jeg lever.

3. En af de nye ting jeg ved er kommet ind i dit liv er krystaller, hvorfor?

Krystaller har egentlig altid været i mit liv siden jeg var barn. Min mor havde, i hendes yngre dage, stor interesse for krystaller som jeg for et års tid siden fik lov at få. Derfra er min interesse for krystaller vokset og nu bruger jeg dem, hver eneste dag som en naturlig del af hverdagen. De er over alt i mit hjem og stort set i alle mine tasker, så jeg altid har en med mig, hvis jeg får brug for ekstra god energi og støtte.

Skærmbillede 2018-07-20 kl. 12.29.15.png

4. Hvad er det ved krystaller, der fascinerer dig sådan?

Den energi de har i sig. Den naturkraft de kan bidrage med og direkte jordforbindelse. Der findes helt naturligt en krystal til et hvilket som helt problem - det er da ret fint. 

5. Hvilken krystal er din favorit lige nu?

Lige nu må det være min citrin, som også er den nyeste til samlingen, samt en af mine bjergkrystaller.  Da begge er gode krystaller ved meditation, spirituel udvikling og god energi. Så alt det jeg gerne vil tiltrække mere af.

Skærmbillede 2018-07-20 kl. 12.29.34.png

6. Hvis man er helt ny i krystal verdenen, hvor vil du anbefale man starter? 

Jeg ville nok anbefale en bjergkrystal, da den kan bruges til stort set alt eller en rosa kvarts der tiltrækker kærlighed og harmoni i livet samt virker som afskærmning af fysiske stråler. Det er to gode basis sten, jeg mener, alle burde have.

7. Hvordan recharger du dig selv i en travl hverdag? Og hvilke krystaller bruger du?

Jeg renser mine krystaller rimelig tit. Enten under fuldmåne, i koldt saltvand (med Himalaya salt) eller med brændt salvie og bruger dem jeg føler mig tiltrukket af på de enkelte dage. Jeg recharger bedst med daglig meditation og yoga plus meget tid alene. Det er enormt vigtigt for mig at mærke mig selv og hvad jeg har brug for, hver eneste dag. Glemmer jeg det, har jeg tendens til at gå i "vane" og gøre uden at mærke - hvis det giver mening?

Skærmbillede 2018-07-20 kl. 12.29.02.png

8. Hvad er selvkærlighed for dig?

At tage sig af sig selv, elske sig selv og rumme alle sider af sig selv også de mindre flatterende.

9. Hvor køber du dine krystaller?

Mange af dem køber jeg i Tessie. Nogen dukker bare op i forretningen eller online. Jeg går meget efter en følelse når jeg vælger krystaller ikke så meget hvor de er fra.

Du kan tjekke Nelle ud på hendes blog og instagram, billederne er lånt derfra.