En lille intro til den spirituelle verden

Er du en af dem, der sidder og smugkigger på tarotkort, krystalguides og horoskoper på Instagram, på samme tid med at du er snot forvirret og ikke helt ved hvor du skal starte? Så er her en kærlighånd til at springe ud af det spirituelle skab og omfavne din nye hobby. 

IMG_9628.JPG

For mig kan spiritualitet være mange ting, men primært er det at få kontakt til noget der er større end mig selv. Når det er svært at navigere i hverdagen og livet kan det være rart at ty til små engle, krystaller og tarotkort som kan pejle dig i en retning. Man kan tage det ind som man vil, for mig er det en finurlig størrelse som tilfældigvis ret ofte passer ind i mit liv.  

Her har du et par tips til hvor du kan starte dit nørderi:  

Podcast: Politikens Lucia Odoom har lavet en fin podcast om astrologi, tarotkort, krystaller etc hvor hun og et kyndigt panel guider dig igennem verdenen.  

IMG_9394.JPG

Apps: Jeg bruger selv to sjove apps. Den ene er Stone hvor du kan se dine krystaller og deres betydning. Appen er skrevet i et sjovt og uhøjtideligt sprog. Den anden app er Horoscope som viser mit daglige horoskop, mine tarotkort for dagen, et barometer over følelsesmæssige elementer og mine lykketal. En fin app til at starte dagen.

Butikker: Af butikker kan jeg anbefale Soul Books i indre by som er en spirituel bog pusher med den sødeste ejer og det fineste udvalg. Her har jeg købt mind bøger med alt fra Gabrielle Bernstein til krystalbøger og mine tarotkort. Jeg elsker at komme derind og tusse rundt og indose stemningen.  Derudover kan jeg anbefale butikken Tessies for englekort og krystaller, men jeg er ik altid vild med at mine krystaller er blevet rørt af alle mulige inden de lander i mine hænder og derfor shopper jeg ofte online.

Instagram: Jeg shopper mange af mine krystaller hos Noell Crystals som er en seriøs og sød kvinde med en dejlig online shop med god service, levering og ekspertise. Derudover kan jeg anbefale Holistic House som sælger alt fra krystalflasker til krystalansigtsruller. 

Yoga: Jeg arbejder på at lave en krystalyoga session i slutningen af sommeren, hvor vi fordyber os i krystallernes energi og lader op. Der er 3 pladser, så vil du allerede nu høre mere, kan du skrive til mig.  

God fornøjelse & god sommer, 

Kærligst Cille

IMG_9616.JPG