Siden sidst..

Siden sidst har der været travlt på det lille nye kontor på Vesterbrogade. Malingen er tørret på væggene og vi føler vi er faldet godt på plads. Playlisterne spiller og kaffen dufter.

Første februar trådte en humørbombe indad vores dør, det var Jelena, der er i praktik hos os de næste 10 uger i forbindelse med hendes skoleophold på KEA. Vi er super glade for at have Jelena hos os, der skal hjælpe os med at få webben her opdateret med lidt ny identitet, hjælpe med nye grafiske projekter for vores kunstnere og identiteten til vores PR workshop her i marts. 

Sidste uge af januar stod kontoret på den anden ende, vi skulle nemlig forberede alt det sidste til Vegas Udvalgte, hvor vi havde booket programmet, men også var vært på selve aftenen. Det var en fantastisk aften, hvor tidsplanen og produktionen spillede max og alle artister spillede unikke koncerter. Pressen var på pletten og leverede flotte anmeldelser: 

http://soundvenue.com/musik/2016/01/reportage-vegas-udvalgte-med-chinah-soleima-guldregn-m-fl-181602

http://politiken.dk/kultur/musik/koncertanmeldelser/ECE3042662/code-walk-leverede-det-mest-helstoebte-show-til--vegas-udvalgte/

http://vega.dk/news/s%C3%A5dan-var-vegas-udvalgte-2016-7169

Ellers byder den på højsæson for koncerter i disse uger, hvor vi har fornøjelsen af at lave tour PR på Lisa Nilsson, Patrick Dorgan, Saybia, Dúné, The Eclectic Moniker og Fribytterdrømme. Vi sidder bag de magiske taster og tryller, så publikum får øjnene op for skønne koncerter med disse kunstnere. 

Februar måned er også måneden hvor vi har kastet os ud i planlægningen af en ny PR workshop d. 23 Juli på Vega. Vores PR workshop i Marts solgte hurtigt ud, så vi synes det gav rigtig fin mening at tilbyde en sommer workshop til de mange musikere & managere, der trænger til at nørde ned i deres musik og hvordan de får den ud til deres fans og presse. Vi har allerede besat halvdelen af pladserne, så vil du med så smid os endelig en hilsen. Du kan læse meget mere på http://www.cilleveje.com/work/#/prworkshop/

Må I alle have en skøn weekend når I når dertil!