Tid til at give lidt ud

Solsorten sidder og pipper udenfor, mens foråret banker på. Hvis man har tid til at kigge op fra computerskærmen, vil man opdage hvor fantastisk en tid på året det er. Det er forår og det er den tid på året hvor alt springer ud.

Her i det lille firma nærmer vi snart vores to års fødselsdag og jeg tager dagligt mig selv i at tænke, hvordan vi dog er kommet hertil. Det føles ret unikt og er noget jeg dagligt er taknemlig for. Vi er et sted, hvor vi ikke bare ser os selv som et bureau der booker koncerter eller laver PR for folk, nej vi hjælper folk med at se de potentialer de ikke selv kunne se – og forløse deres drømme store som små. For ja,  hverdagsdrømme findes også.

I løbet af de sidste år har jeg undervist alverdens steder lige fra Innovative Music Management til Aarhus Universitet, Det Jyske Musikkonservatorium, KEA og diverse kommuner. Ofte hyres jeg ind til at snakke om temaer som iværksætteri, ide og konceptudvikling og oplevelsesøkonomi. Dette kan for nogle være nogle ret tunge emner, men når man skraber alle buzzwords og al teori væk, så underviser og hjælper jeg faktisk mine elever med at se deres drømme og finde ud af hvordan de folder dem ud. Hvordan kommer vi fra a til å!

De seneste år er jeg stødt på et hav af talentfulde mennesker, alle sammen nørdede kreative unge som brænder for deres musik og musikbranchen og som har mod på at udfordre den til tider faste ramme og tænke ud af boksen. I min tilgang prøver jeg at give dem de redskaber de har brug for, for at nå derhen hvor de gerne vil.

Ved siden af vores mange kreative PR forløb og bookingopgaver, har vi en del unge vi rådgiver i deres drømme. Derfor tænker vi, at det er på tide, at give lidt ud af alt vores viden. Vi er ikke særlig vilde med konkurrence formatet, da vi mener alle har noget unikt at byde på – det skal bare have tid til at blive udviklet og udfoldet. Vi vil dog gerne tilbyde et gratis forløb til en ung kreativ musiker eller gruppe, hvor I får et rådgivningsforløb på 2 timer til det som I har behov for at blive hjulpet i gang med.

Alt du skal gøre, er at sende os en beskrivelse af dig og din musik og hvorfor vi netop skal vælge dig? Skriv til Cille@cilleveje.com

Vi sætter os og ser på de forskellige bud og vælger en vi gerne vil arbejde med, vedkommende får svar d. Marts. 29 marts.

Vi glæder os vildt meget til at høre fra dig!