Om at gøre en forskel..

Det er altid en ret unik følelse at sidde her og opdatere bloggen, for det betyder en stillingtagen til livet som selvstændig, hvor vi er i vores kreative proces og en status over de projekter og mennesker vi er involveret i. 

Vi ser os selv som meget mere end et PR bureau, vi er et kreativt bureau, der arbejder med at se muligheder & udvikle på vores kunders potentialer. Vi ser det som vores fineste opgave, at få folk til at se de drømme vi tror så meget på, tro på dem og vi sammen går efter dem. I en tid hvor streams, like & kpis er i højsædet, er det ikke fordi vi vil være Rasmus Modsat - men vi har brug for at grave 3 spadestik dybere. Vi har brug for at se mennesket bag produktet, for at kunne udvikle på hvordan vi skaber universet og strategien bag dette. Kort fortalt udvikler vi strategier med hjertet i front. Vi giver vores kunders kunder det de elsker. 

Selv om vi snart har eksisteret i 2 år og det er normalt at tænke vækst som iværksætter, er det ligeså vigtigt for mig at stoppe op og mærke hvor vi er. Og være taknemlig for det. For lige nu er vi et sted, hvor vi engang har drømt om at være. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg havde kontor derhjemme, arbejdede fra morgen til aften for at løse alle opgaver og drømte om den dag jeg havde råd til ordentlig kaffe, vores eget kontor og flere at sparre med. Til trods for en alder, der sagde slut tyverne legede jeg tit og forestillede mig hvor jeg ville være om et år - det gør jeg stadig. At være et voksent legebarn og kunne bytte frygt ud med drømme, er en gave for en iværksætter. Og vupti, den dag i dag drikker jeg hver morgen min faste Coffee Collective kaff, nyder mit kontor og kigger på de gode mennesker, der arbejder for mit team.

Hver dag er en ny dag i kalenderen og sådan en søndag aften hvor næste uge planlægges, kan man kun sidde med en masse følelser væltende rundt i kroppen; ydmyghed, tålmodighed, kreativitet, fællesskab, nysgerrighed og nytænkning en masse. Når jeg mærker efter, er noget af det der gør mig mest glad, at der er så mange gode mennesker der har lukket os ind i deres kreative & personlige univers. Det er gået op for mig, at vi har brug for at være tæt på og med dem vi arbejder med, så vi sammen kan gøre en forskel.

En af de partnere vi er yderst taknemmelige for, er Dúné holdet. Det har været en gave at lære besætningen at kende, at jonglere med identiteten, tale & tænke oprigtige tanker til de mange fans og få billetsalget til at fungere på vores kommende tour. Lige om lidt skyder drengene The Grand Tour 2016 afsted og 4 måneders intensivt tour PR arbejde kan ses på salget. Koncerterne i de store byer er udsolgt, flere er på få billetter og hver uge rykker vi i salget. Det er en fantastisk følelse, at mærke hvor meget det betyder for drengene at komme på den her tour og derfor satte vi os sidste uge og skrev en række takkekort til de mange spillesteder, der har booket jobs ind. For hei, man skal sommetider sige tak til dem, der er med til at gøre en forskel. Her ser i en koncentreret Matt øve sig på en læselig håndskrift :-)

Skærmbillede 2016-01-17 kl. 21.31.47.png

Et andet hold, der står os tætte er drengene fra The Eclectic Moniker. Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg deler adresse med forsangeren og at han på sin vis er min muse, mest af alt fordi han har en ukuelig (k)ærlighed & kreativitet omkring sig og han får mig til at tro på mig selv, når jeg glemmer mig selv. Lige nu står drengene i en kreativ proces, hvor de laver ny plade og det er virkelig gået op for mig, når man er så tæt på dem - hvor følsom og vild en proces det er at skrive og producere ny musik. Jeg er hver dag vidne til, hvordan at kunstnere giver en kæmpe bid af sig selv og blotter sig i arbejdet med at kreere kunst og derfor er det nok også så sindsygt vigtigt for os, at de mennesker der skal skrive om - anmelde og booke musikken har respekt for det arbejde, der er puttet deri. Vi har lige indgået en aftale med drengene om tour PR på deres kommende tour og jeg glæder mig absurd meget til at stå blandt publikum og se et af DKs mest velspillede orkestre underholde og røre mig. Prøv li at se de smil der, man kan da ikke andet end elske dem?

I år har jeg fået en fornem opgave af Vega, der bød på at booke artisterne til dette års Vegas Udvalgte. Umiddelbart tænker man, at det er en simpel opgave, men når man ved hvor stor en forskel det kan gøre for et nyt band, at blive udvalgt til et sådan job - ja, så går man til tjansen med stor respekt. Og hvor er der dog virkelig meget ny god musik derude. Jeg har lyttet til hver en ny artist - for som sagt fortjener al musik et lyt, når der er nogen der har brugt tid og energi på at kreere det.  Efterfølgende har vi prøvet at samle, det vi tror på kommer til at præge 2016s musikalske landskab og skabe en aften med god musik & små finurlige oplevelser i højsædet. Vi er meget stolte af at præsentere Katie Keller, Guldregn, Chinah, Molly, Codewalk og Soleima og glæder os til at feste med Jer. 

Søndagstanker herfra, vi ses venner.