Siden sidst

Sikke en dejlig tid vi er i lige nu. Solen skinner over vores smukke København og det lille firma er fyldt med en masse spændende kunder, men også interne nyheder. Jeg elsker den her følelse i kroppen, når det hele summer og der overalt er spændende musikopgaver at tage fat i. Opgaver der får mig til at smile. 

Siden sidst er der sket en masse, men vigtigst er nok at jeg har fået den store fornøjelse af at kunne ansætte min første medarbejder. Det er en virkelig stor ting når man er opstartsiværksætter som mig. Det er noget jeg har arbejdet benhårdt imod det sidste år, så det gør mig meget stolt at vi kan udvide. Signe starter nemlig i et studiejob hos mig, hvor hun vil sidde og arbejde med en masse af vores spændende projekter & kunder. Jeg er så vildt glad over at det netop er Signe der skal arbejde hos mig, hun har den dejligste personlighed, en stor professionalisme og en stor nysgerrighed. Hun er det perfekte match til Cille Veje Oplevelsesdesign. 

De næste to uger tager jeg til Berlin for at fordybe mig i efterårets planlægning. Der er nemlig en masse spændende opgaver at tage fat på. Vi fortsætter vores arbejde med at booke for Vega. Derudover skal vi til at lave PR på diverse af Copenhagens artisters koncerter og så leger vi også med Offbeat booking. Vi er vilde med at lave tour PR og snakke med de mange musikinteresserede journalister derude i det danske land, så vi glæder os rigtig meget til at få billetsalget i gang på Anya, Vild Smith, Scarlet Pleasure, Anne Linnet, Panamah og mange flere. Det gør os glade at sprede budskabet om den gode musik til mange danske byer og vores fornemmeste opgave er at få folk opad sofaerne og ud i koncertsalene. Musik skal opleves live!

I dag fik vi lige den her indad postkassen - og det er en af de rigtige sjove når man laver Tour PR. Et stk forside & 8 siders interview som optakt til Anne Linnets Aarhus job. 

Udover at lave tour PR elsker vi også at dedikere os til særligt udvalgte nye artister. Det er artister som er på nippet til at breake og artister, hvor vi føler at vi gør en stor forskel. I efteråret har vi 4 dygtige nye talenter vi skal arbejde med, Nana Rashid, YouYouYou og Keep Camping og en stadig hemmelig en.

Jeg elsker at give mig selv nye udfordringer og kaste mig ud i nye musikgenrer. Derfor var det virkelig en spændende opgave, da Nana Rashid spurgte om vi ville hjælpe med hendes jobs til Copenhagen Jazzfestival og hendes nyeste udgivelse. Vi har senest lavet en masse jazz, da vi arbejdede med WiMP og min mand er en total jazznørd. Derfor er det ikke en fremmed genre. Indtil videre har vi haft en fantastisk Jazz festival med Nana og vi har snakket med en masse interessante medier. Nu glæder vi os til Oktober hvor vi skal til at lege med den nye udgivelse og gøre jazzen mere tilgængelig.

Derudover skal vi til at lege med Keep Camping, der vandt Karrierekanonen sidste år. Vi glæder os vildt meget over at skulle lave PR på deres nye single og EP. Lige nu er alt på tegnebrættet, men vi glæder os til at præsentere Jer for alt. 

Måske det er længe siden at I har hørt noget til YouYouYou og flere har troet de har været væk. Det har de absolut ikke. Den seneste tid er blevet brugt i studiet med Brian Batz og vi har fået sat et rigtig interessant hold og er pt ved at udvikle på alt. Dagene fyldes med studietid og vores hoveder med strategier. 

Som jeg altid siger, kan jeg aldrig love noget - men jeg vil gøre mit bedste for at medier og folk vil elske disse bands ligeså meget som jeg gør. Vigtigst er at vi har givet vores PR hjerter til de her artister og sætter en ære i at være med til at bygge dem op. 

Sidst men ikke mindst er vi ved at have booket vores efterår færdig til Vega. Det er måske mit bedste efterår i lang tid. Her kan man opleve det helt nye på den danske scene, det som vi tror på vil rocke Jeres radioer og give Jer enestående koncertoplevelser. I kan blandt andre høre ANYA, Emil Stabil, König, Saint Cava, Soleima, Fribytterdrømme, The Entrepreneurs, Lydmor, Thøger Dixgaard & Louis Rustum, Wangel og mange flere. Skynd Jer ind på Vega.dk og køb billetter.

Og her på falderebet skal I lige have en koncertanbefaling. Vi har siddet i lytteudvalget til årets Uhørt Festival, programmet er spækket med virkelig gode navne. Tjek det ud her: http://www.uhoert.dk