Hvilken skøn Sommer

Sikke en dejlig sommer det har været! Vi har brugt de sidste uger på at gå til diverse koncerter og preppe det kommende efterår inden vi hopper på sommerferie. 

Sidste uge sagde barometeret plusgrader og hver dag kørte vi til den smukkeste plads i Roskilde for at holde møder med gode mennesker og lytte til skøn musik. Der var ret meget godt at komme efter i år. Vi var afsted med Vega, for at se på spændende sager til vores program. Og så skulle vi se vores venner fra The Minds of 99 åbne Orange og opleve de kære gutter fra Suspekt, lukke Orange scene. Begge koncerter var helt enestående.

Vi sov ikke på Roskilde i år, da vi blev nødt til at køre frem og tilbage til kontoret. Vi har nemlig haft travlt med at spise danske jordbær og planlægge vores spændende efterår, hvor vi fortsætter vores PR arbejde med Anne Linnet. Derudover skal vi til at lege med tour PR på Vild Smith, Panamah, Anya, Shaka Loveless, Scarlet Plesure og mange flere. Det glæder vi os helt vildt til. 

Det er også blevet til en tur på smukke Nemoland med vores gravide veninde, hvor vi lyttede til vores kære venner Stine Bramsen og The White Album. I går tog vi regntøjet på og tog en tur i Tivoli hvor vi skulle lytte til frøken Gaga og Bennett. 

Udover at være på Roskilde har vi også travlt med Copenhagen Jazz Festival, da vi netop nu arbejder med den karismatiske jazz sangerinde Nana Rashid om hendes kommende album. Hun spiller netop i dag kl. 17.00 på Bevars i København. Det har en del medier opsnappet og vi glæder os til at høre hende. (Pic Degner)

Lige om lidt sætter vi mailen på auto reply for første gang i meget lang tid og vil læne os tilbage og nyde to ugers sommerferie. Men inden da vil vi sige tak til alle vores gode kender for at I vil lege med os og ønske alle kunder, venner og samarbejdspartnere en rigtig skøn sommer! Vi ses igen i start August. (Og vi glæder os)