Siden sidst

Sommeren står for døren og kalenderen siger 1. Juni. Sikke dog tiden flyver afsted, men det gør den jo når man har det sjovt. Maj måned har været travl og budt på nye kunder, festivaler, bookingarbejde og releases på nye projekter. 

Vi startede Maj ud med at drage på SPOT festival i Aarhus, hvor vi havde en række spændende bookingmøder for at lukke Vegas efterårsprogram. Det blev til mange gode snakke og ideer til en række gode koncerter med nye danske navne. Udover møder var vi også rundt for at lytte til nye navne, og hold da op vi fik rålyttet et par koncerter eller 20 i løbet af to dage.

Maj måned bød også på et spændende samarbejde med Tabu records og syrerock bandet Fribytterdrømme omkring deres udgivelse af albummet Labyrintens Farver. Albummet blev kickstartet med en skøn og udsolgt releasefest på Stengade og drengene har fået flot anmelderros og pæn omtale. 

Vi har også leget med en af Københavns dygtigste og mest kreative gøjlere, Kalle B, hvor vi indgik et samarbejde omkring BørnefestiBal. Hvilken skøn dag vi havde i Østre Anlæg, hvor Kalle præsenterede et spækket program med børnemusik en masse. 

Vi har aldrig pendlet så meget til Jylland som denne måned, hvor vi har haft et spændende undervisningsforløb på Det Jyske Musikkonservatorium. Her har vi undervist i et talentforløb omkring hvordan at man udvikler sin musik og ser nye potentialer deri. Det har været en ny og spændende verden at opleve kons indefra og vi har virkelig mødt nogle dygtige nye talenter. 

Vi har en stor forkærlighed for nye talenter, men også alskens god musik. Især Anne Linnet har præget vores barndom og ungdom med sin musik, og vi er derfor super stolte over at have indgået et samarbejde med Offbeat omkring tour PR på hendes nye efterårstour. Derudover har vi aftalt at lege med Copenhagen om en række af deres dygtige artister og næste uge kickstarter vi dette med et fokus på ANYAs nye Danmarkstour. 

Alt i alt er smilene brede, to do listen fyldt og livet svært tilfredsstillende. Vi glæder os til en god sommer.