Siden sidst

Årstiden siger Februar og kulden lurer udenfor. Vi har fundet os godt til rette på kontoret, hvor vi luner os med stearinlys og gode planer. Kalenderen er nemlig fyldt med spændende opgaver, som vi hver dag glæder os over at være del af. 

Siden sidst har jeg været en tur i Smilets By for at undervise på Innovative Music Management i Kreative Partnerskaber. Det var en spændende dag, hvor vi talte om selve processen, men også hvordan at vi ved at kende de typer vi sidder overfor, kan være bedre til at ligge afleveringen rigtigt og få det udbytte vi ønsker af partnerskabet. Det var en interessant dag med gode studerende. 

Opstarten af et ny år er også lig med en ny omgang Vegas Udvalgte og hvilken aften vi havde d. 30 Januar, da vi endnu en gang inviterede indenfor i Folkets Hus. Vi var selv meget stolte af programmet der blandt andre bød på Saint Cava, Mendoza, Kwamie Liv og Anya. Det var en fornøjelse at opleve, at der var udsolgt i forsalg og at folk faktisk er interesseret i ny god dansk musik. 

Lige nu er jeg travl med at få booket vores Ideal Bar forårsprogram færdig og så har de sidste uger også budt på spændende brainere på nye Vega projekter, hvilket kræver god kage og kaffe.

Siden sidst er vi også gået i gang med tour PR på de dygtige gutter fra The White Album, som snart drager ud i landet igen. Udover dette var vi med dem en tur i Odense, hvor de vandt hovedprisen til Odense Live show. Hvilken fin aften. 

Udover at lave PR på The White Album er vi også travlt beskæftiget med navne som Suspekt, Stine Bramsen, Patrick Dorgan og Scarlet Pleasure. Alle sammen fantastiske acts, som jeg synes I skal tage ind og opleve når de gæster Jeres by.

Derudover ved I alle jo, at mit hjerte også brænder stærkt for talentudvikling indenfor musikken og det er derfor en stor fornøjelse at være del af både Zie og Bye Barat projektet, hvor jeg hjælper med at udvikle identitet og image for to meget lovende kunstnere. Jeg har netop besluttet mig for at bruge tiden efter sommerferien på blandt andet at investere i en coachinguddannelse hos Manning, så jeg kan arbejde videre med diverse rådgivningsforløb indenfor den kreative branche og især musikken. Netop rådgivningen, talentudviklingen og undervisningen er noget der kickstarter sommerfuglene i min mave og jeg elsker at se mennesker vokse foran mig. 

Vintermånederne har også budt på en tur til smukke Engelsholm højskole. Sjovt nok har jeg aldrig selv været hverken på efterskole eller højskole, men har taget min vej direkte gennem skolesystemet. Kigger jeg tilbage på dette med min nye viden om højskoler ville jeg ønske jeg havde givet mig selv den oplevelse. Der er en helt unik stemning på steder som Engelsholm og det er fantastisk at opleve unge mennesker fordybe sig i kreativiteten. Jeg har fået den store fornøjelse at gæsteundervise på Engelsholm til foråret, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.