Siden sidst..

Siden sidst…. er der sket en masse på det lille kontor. Vi har været til alskens sjove arrangementer, er gået fra at være mig og Signe til at udvide vores team med endnu en medarbejder. Derudover har været i Aarhus for at undervise, har holdt en masse spændende releasekoncerter, sendt et par af vores artister rundt i landet og booket en masse koncerter til Vega. 

Vi har været til et par skønne musikfester som P3 Guld og DMA, det er altid en fornøjelse at se dygtige artister og deres teams blive hyldet for deres arbejde. Derudover var vi del af dette års Global Entrepreneurship week i uge 47, der havde fokus på at få flere unge til at blive iværksættere. Her deltog vi i en række interessante arrangementer og har selv prøvet at opfordre andre unge - især kvinder, til at finde deres indre "you can do it" vibe frem. 

Denne uge var jeg invitere tilbage til mit gamle universitet, Aarhus Uni, for at gæsteundervise i Eventgørelse på Oplevelsesøkonomi. Det blev til en ret unik undervisning, for istedet for at hylde fremdrifsreformen og svinge piske over eleven, prøvede jeg at punktere myten om 12 tals eleven, bad eleverne og at finde frem til deres passion og det de elsker at gøre og holdt et generelt oplæg om at tro på sig selv om ens kreative drømme. Jeg håber og tror at et par af eleverne fik sig en på opleverne. Det var ihvert fald en skøn formiddag.

Vi har brugt en stor del af November på at søge en ny medarbejder. Det var ret overvældende at modtage 42 unikke og personlige ansøgninger fra dygtige unge, der søgte studenterjobbet som PR koordinator hos os. Jeg brugte lang tid på at læse dem igennem og svare de unge, for jeg håber at selvom jeg ikke kunne ansætte dem, så kunne mit svar give dem noget med til det næste job de søgte. I blandt de mange ansøgere var der især en, der stod ud. Det var Jonatan, som er en ung gut fra Nordjylland. Jonatan er mild, kreativ, passioneret og et virkelig fint menneske og jeg fik hurtigt en følelse af at han vil passe vildt godt ind hos og og arbejde godt sammen med vores mange kunder. Vi glæder os vildt meget til at Jonatan starter næste uge. 

Den sidste måned har vi haft travlt med vores PR arbejde på Dúné og det er en fornøjelse at se, hvordan at de forskellige koncerter rundt omkring i landet kommer på få billetter og forhåbentlig snart går udsolgt. Derudover har vi haft Mattias en tur i Smag på P3 som musikven og det er altid sjovt at høre ham og drengene nørde musik. 

Vi har også haft travlt med at holde releasefest for YouYouYou på deres nye album A.I. Det blev til en festlig aften med i Nohos nye kælder, som alt fra Cover til Ibyen, Poplish, Love Copenhagen osv skrev om. Vi havde også Udsving med en tur til YouYouYous releasefest og det blev der en fin reportage udaf: 

I kan lytte meget mere til drengene her: https://www.facebook.com/youyouyouband

November har også stået på gennemlytningen af alskens ny musik, da vi har været med til at finde frem til Vegas Udvalgte. Vi glæder os helt vildt til at fortælle Jer meget mere og til at præsentere en unik aften med ny dansk musik. Derudover har vi booket en række koncerter med alt fra Saveus til diverse aftener med Phlake - som gik udsolgt før vi ku nå at blinke. November og December er virkelig dejlige musikmåneder, så skynd Jer ud på landets spillesteder.

De næste par uger graver vi os ned i vores egen kreative workshop, hvor vi vil braine på det lille firmas fremtid, vi har en række møder med nye kunder og så skal vi på et lille firma fotoshoot. Og ikke at forglemme- det er December, så vi skal virkelig hygge os. 

God dag til Jer alle!