Følelsen af at være Tom Cruise i et sekund

Siden jeg sidst skrev herinde, er der sket noget ret fantastisk. Jeg har mødt holdet bag Dúné og selve drengene og de har inviteret os med på deres hold, hvor vi nu repræsenterer PR på alle platforme.

Det er skønt at møde så åbent, lærenemt & arbejdsomt et team og jeg har små mænd der danser i min mave over at være del af det her projekt. Faktisk laver jeg lidt en Tom Cruise i Oprah, hvis I kan huske det legendariske klip på Youtube.

De sidste uger har vi haft travlt med drengene, vi har været en tur forbi Smag på P3 og præsentere den nye single Trying To Get To You, vi har lanceret en ny tour som sælger rigtig godt, Mattias har underholdt dig hver søndag i Toppen af Poppen og vi har talt med alskens medier.

Som I nok kan se, er det et nyt kapitel i Dúnés historie, som vi er ved at skrive. Og langsomt tilføjer vi flere sider i vores bog. En af de vigtigste missioner for drengene er at få lov til at udfolde deres passion til rocken, men også udforske den med nye elementer. 

De næste måneder bliver spændende, når vi smider endnu flere nyheder. Vi starter ud med lidt radio snak på torsdag, følg med på drengenes facebookside https://www.facebook.com/dunesite