Vi søger ny studentermedhjælper til PR stilling

For halvandet år siden startede vi Cille Veje Oplevelsesdesign fra bunden og har brugt det sidste halvandet år på at arbejde passioneret med musik og vores fantastiske kunder. Vi er nu nået dertil, hvor vi har brug for at udvide vores team med endnu en dygtig og kreativ PR medarbejder og måske dette er noget for dig?

Hvad er Cille Veje Oplevelsesdesign:

Cille Veje Oplevelsesdesign er et kreativt musikbureau ejet af oplevelsesøkonom Cille Veje. Bureauet har til huse på Nørrebro og er en musikbutik, der arbejder på diverse platforme. Vi beskæftiger os med alt fra PR løsninger såsom tour & album promotion, musikbooking til spillesteder & events, undervisning & workshops indenfor musikkens univers, rådgivnings & motivationsforløb med nye talenter, idé & konceptudvikling til alt fra bands og brands og projektledelse på udgivelser, talentforløb og større events, hvor musikken har en rolle. 

Vores mission er at se potentialer i vores kunder og inspirere og implementere nye løsninger i det danske musikmiljø. Vi hjælper vores kunder med at stoppe op & åbne øjnene for det de ikke selv tør eller kan se! Vi stiller de nødvendige spørgsmål og hjælper med at implementere nye løsninger, der skaber værdi eksternt som internt. Vi arbejder ikke med standardpakker, men har rod i et 360 graders fokus hvor vi altid skaber unikke løsningerne for vores kunder, der integrerer diverse platforme.

Cille Veje oplevelsesdesign er bestående af et team på 2 personer og en praktikant. Du vil derfor blive del af et passioneret team på 4 personer. 

"The best innovations solve problems that people didn´t know existed"

Hvad skal du lave:

En arbejdsdag hos Cille Veje Oplevelsesdesign er aldrig ens og opgaverne løses både på kontor såvel som ude hos kunder. Opgaverne kan være både dags og aften arbejde, som for eksempel at skrive pressemeddelelser & lave opfølgende PR arbejde, koordinere udgivelsesplaner og afholde releasefester. Alle de opgaver som PR jobbet indeholder.

Vi er en innovativ virksomhed, som dyrker kærligheden til iværksætteri, musikken og kreativiteten. Vi tror på ærlighed, hjertevarme, fælleskab og passion. Og vigtigst af alt skal vi have det sjovt og udleve vores drømme individuelt såvel som fælles.

Rent praktisk søger vi en studentermedarbejder til 2 dage om uge af 3,5 timer. I alt er der tale om 7 timers ugentligt fast arbejde med fast løn. Du vil starte d. 1.12.15.

Hvem er du?

Cille Veje Oplevelsesdesigns menneskesyn er baseret på ligeværd og derfor arbejder vi med rod i værdier som ærlighed, øjenhøjde, imødekommenhed, integritet og passion. Vi søger derfor at skabe en tæt relation med vores kunder og partnere, hvor vi forbinder hjertet i os med hjertet i dem og deres brugere. Hver medarbejder og relation er vigtig for os, og derfor vil du også have en meget vigtig rolle i vores lille virksomhed.

Netop derfor er det utrolig vigtigt for os, at du kan identificere dig med ovenstående beskrivelse og synes den lyder interessant for dig. Vi søger en PR medarbejder der arbejder med hjerteti front, en person der besidder kompetencer som nysgerrighed, tålmodighed, passion og ydmyghed. Og en der tror på at sammen kan vi opnå lige hvad vi vil.

Du skal være en teamplayer og rumme en stor portion selverkendelse og ærlighed. Vi forventer at din fælles passion er større end dit ego. Derfor skal du turde være del af en organisation, hvor vi “alle er lige” og arbejder mod samme vigtige drøm og mål. Men med plads til individualitet og individuel læring.

Vi forventer ikke at du er verdensmester i PR, men at du har et kendskab til musikmedier og ved hvordan, at man skriver et presseskriv, kontakter medier og følger op, samt arbejder med sociale medier.

Lyder det som dig, så send en personlig ansøgning, et billede & dit cv til Cille Veje på Cillevejeoplevelsesdesign@gmail.com senest d. 15.11.15.