Et nyt år - en ny tid

Kalenderen siger Januar og vi er lige påbegyndt et nyt år. De to første uger er fløjet afsted og vi har haft travlt med at komme på plads på vores nye kontor og få etableret en ny arbejdsgang, samt fundet ud af hvad vi vil bruge vores gode energi på i 2015. Det er ekstrem vigtigt for os at vi hver dag står op og har det sjovt og nyder at gå på arbejde og det må vi sige at vi gør lige nu. Personligt glæder jeg mig helt vildt til et nyt spændende år fyldt af muligheder, talent og gode mennesker. 

Vi er gået fra et jeg til at være et vi, da jeg har fået 2 nye dygtige praktikanter til at hjælpe mig, Signe & Sarah. Derudover har jeg fået ny base i et kontor på Blågårdsplads, hvor vi har plads til at udfolde os kreativt. Signe og Sarah er dygtige studerende, som begge har en forkærlighed for musik og nemt til smil og grin. 

Vi er startet året ud med fuld tryk på og det betyder at vi har drukket en masse kaffe med nye og gamle venner. Disse møder er resulteret i en række spændende samarbejder med talentfulde danske artister, som vi skal hjælpe med PR på deres forårstours. Her kan vi nævne artister som The White Album, Suspekt & Scarlet Pleasure.

Derudover har vi stukket hænderne ned i den danske talentmuld og lyttet til skøn ny musik. En del af den nye musik er blevet til aftaler med et par spændende danske artister, som vi skal hjælpe med identitets og PR forløb. Alt det kommer I til at høre meget mere om, i takt med at vi lancerer vores arbejde for dem.  Vi ser det lidt som et slags talenthold, hvor vi har et par dygtige artister som vi hjælper med at klæde på til at komme ud og arbejde professionelt med musikken. 

Som I ved elsker vi musik og især ny musik. Det næste stykke tid summer København af musik, når Vega inviterer indenfor til Vegas udvalgte d. 30 Januar og senere er der Frost Festival. To oplevelser vi ikke vil gå glip af.

http://udvalgte.vega.dk 

Mon ik vi ses derude? God fredag til Jer alle.