En tur til Smilets By

Forrige uge var lidt af en uge for mit firma, for her skulle jeg for første gang prøve kræfter med egenproduktion af events. Det var nemlig tid til at drage til Smilets By, hvor jeg var vært for en bloggeraften om fredagen og havde PR seminar med Ladies First om lørdagen. 

Julie og jeg dragede afsted fredag morgen, hvor vi pakkede bilen med goodies og kørte mod Aarhus. Da vi ankom blev vi indlogeret på hotellet og fik ordnet alt det praktiske til lørdagens seminar, såsom madindkøb og færdiggørelse af de sidste præsentationer. Bagefter var det tilbage til hotellet og gøre os klar inden den stod på hygge middag på Grappa. 

Efter en god middag dragede vi mod Vesterlauget for at mødes med en række Aarhus bloggere. Her havde vi en skøn aften i vente med grin, lange snakke, goodiebags og præsentation af mine kunder. Det er altid dejligt at hygge med Aarhus pigerne.

Vi prøvede at komme hjem i seng i ordentlig tid, da vi jo havde en vigtig lørdag foran os. Kl. 8.00 ringede vækkeuret og vi fik tjekket ud af hotellet og kørt mod Ceres i Aarhus, hvor vi skulle holde vores PR seminar. Dagens agenda var stram og jeg skulle holde 4 oplæg, derudover kom journalist Bettina Sønderskov også og præsentere et oplæg.

Vi startede dagen med en fin velkomst fra min gode kollega og ven Alexandra Balshøj og derefter gik vi i gang med gruppeøvelser og oplæg. 

Når man laver sin egen produktion af et PR seminar, er det vigtigt at alliere sig med en række seje mennesker som kan hjælpe en med at få det hele til at køre rundt. Derfor var det fantastisk at have Ladies First damerne og Julie til at stå for at det hele kørte med frokost, kaffe pauser og alt produktion, så jeg kunne fokusere på at dele min viden med de mange deltagere. Da dagen var færdig var vi derfor meget tilfredse og jeg er rigtig stolt af den holdindsats vi leverede. 

Alt i alt var det en skøn weekend med virkelig mange gode mennesker, gode debatter og gode nye input. Vi skal nu have sat os ned og evalueret på alt og hvem ved, måske der kommer en lignende event i København. 

http://ladiesfirst.dk/2014/08/pr-for-alle-pengene/