Det der med PR & karma

Den sidste uge har der været smæk på, jeg har nemlig fået en ny PR kunde og det er ikke en hvilken som helst kunde. Det er nemlig damerne fra Nelson Can; Maria, Selina & Signe, som ved hvad de vil med deres musikprojekt.

Jeg har tidligere haft booket Nelson Can til De Gyldne Damers Klub og dengang blev jeg faktisk lidt forelsket i dem og deres musik. Dette ledte heldigvis til en lille PR kærligheds relation, som lige nu blomstrer i fuldt flor. 

Jeg har altid sagt, at man ikke kan lave PR på projekter som man ikke kan stå inde for. Jeg tror på, at du skal elske det du skal sælge budskabet om og derfor arbejder jeg med en stor stolthed, ydmyghed og kærlighed til de artister og brands jeg har i min stald.

Derudover vil nogle nok mene, jeg til tider kan være en karmaklaphat, men jeg tror på at alle der har knoklet og lagt hjerte i deres projekter vil opleve god energi på deres vej. Her tænker jeg især på Nelson damerne. De er om nogen et DIY projekt, der har oplevet nedture såvel som opture. Pigerne har startet deres eget pladeselskab og har sammen med deres fans crowdfundet deres nye album Now Is Your Time To Deliver, som kommer her d. 15. September. Derudover har de spillet landet rundt, knoklet i øveren og arbejdet ekstrem hårdt for nu at kunne præsentere det første album. Man kan derfor sige, at deres vej til hvor de er nu, er mere end velfortjent og derfor er jeg også glad for at kunne være med til at realisere en række af deres drømme. 

Jeg er utrolig stolt af at være en del af Nelson teamet og det er med ydmyghed og taknemlighed, at vi i dag har smidt første single, som medierne har taget pænt til sig. Derudover glæder vi os til at præsentere Jer for en række store PR nyheder i releaseugen, en række anmeldelser og en stor releasefest på Drone d. 17. September. 

http://gaffa.dk/nyhed/87314

http://gaffa.dk/nyhed/87314

Du kan høre den nye single her: https://www.youtube.com/watch?v=lybztt4ELhk&feature=youtu.be