En mandagssnak om at turde tro på drømmene

Jeg startede dagen i dag med at gå en tur med min dejlige hundehvalp, det er altid en god måde at starte dagen på. Vi går bare rundt på Nørrebro mens solens stråler rammer os og jeg får tænkt dagens planer, ugens planer og fremtidens planer igennem. 

I dag var det som om at vi officielt havde ramt den første efterårsdag, og det efterlod mig i en eftertænksomhed og et tankemylder omkring sommerens mange spændende aktiviteter privat såvel som firmamæssigt. Jeg har nemlig arbejdet hele sommeren, men på samme tid haft mulighed for at tage i sommerhus og til Stockholm. Det var netop det her jeg så længe har ønsket mig - at have mit eget, så jeg ikke er bundet til et sted, men kan arbejde fra alle steder, afhængig af hvor mig og min lille familie befinder os. 

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er meget inspireret af mindfullness og at det har åbnet en masse nye døre for mig. I dag læste jeg en ret kristisk vinkel derpå og en del der kritiserede dette på de sociale medier og det skal de jo have lov til. Min pointe er blot, at tror du ikke på mindfullnessen og overgiver dig til dig dette og dig selv, så sker det ikke for dig. Jeg prøver på ingen måde at preache for nogen, men mindfullness er ikke en tro, det er ikke en selvhjælpsfilosofi som du blot lærer på en weekend og det er ikke en selvreligion som vi skal prædike for andre. Det handler om at ville være den bedste udgave af sig selv, at turde være sig selv, at lytte til sig selv og behandle sig selv med respekt. Efter mange års stress har jeg fundet ud af at det er vejen frem for mig og at jeg vil mig selv det bedste. Jeg vil have ro, venlighed og accept i mit liv & håber blot at mine tanker kan inspirere andre. 

Jeg fik en mail fra en god branche kollega som har inviteret mig til at komme og tale for hendes nye studerende på KEA og i den forbindelse har jeg tænkt meget over hvordan, at jeg får fortalt om min rejse med mindfullness uden at virke belærende. Et andet emne der har optaget mig meget i denne sommer, er hele ideen om "laws of attraction". Det er en filosofi & tankegang, jeg dyrker meget. Jeg tror på, at rækker du hånden ud efter den mening du vil have, så kommer den til dig. Du skal turde tro på, at du får de kunder du vil have, tro på at du får en succes og tro på at dine drømme bliver virkelighed. Du skal turde at visualisere dit liv for dig. 

Fra første dag, hvor jeg startede mit firma har jeg visualiseret og rakt ud efter meningen med det hele og sagt at jeg inden for et halvt år vil have bygget en kundeportefolio op og ansætte min første medarbejder. Nu her i dag på efterårets første dag har Cille Veje Oplevelsesdesign eksisteret i et halvt års tid og jeg har en kundeportefølje bestående af FORD, Stimorol, Vega, WiMP music, The Great Dictators, Nelson Can, nye musikkunder, Innovative Music Management, Nordenstam, Vitsø og andre spændende samarbejder.

Skærmbillede 2014-08-11 kl. 13.37.06.png
Skærmbillede 2014-08-11 kl. 13.37.23.png

Nu tænker du nok at det hele kan lyde en smule egoistisk, men nej det er det ikke. Alt jeg gør, gøres med en stor ydmyghed og en kæmpe taknemmelighed over alle de muligheder som lander foran mig. Jeg føler mig meget priviligeret og heldig. 

Så måske mit budskab til de nye studerende og til dig som måske læser dette er; prøv at tage skepsis hatten af og tage ja hatten på. Prøv at fjern "jantelovs" og den typiske halv kritiske dansker mentalitet og ræk ud efter meningen med din hverdag og se hvad der sker. Leg dig til din succes. Det er ikke farligt at turde tro på sig selv, det er faktisk helt okay. 

God mandag & godt efterår!