Nyt kontor, ny praktikant og en sommerstatus

Så er det tid til en lille status her fra det lille firma. Det er officielt blevet sommertid, solen skinner og der er plus grader. Det er den tid hvor du egentlig helst vil ligge udenfor på et tæppe og slappe af, men det tillader min jobbeskrivelse mig ikke. Jeg er jo nemlig blevet min egen herre og det betyder at der ikke bliver nogen sommerferie i år, men det er også okay. Her sker nemlig en masse spændende projekter og jeg har en masse skønne sommer oplevelser i vente med firmaet. Så sommer kulør og fregnerne må vente.

En af de dejligste ting der er sket i firma regi, er at jeg har fået nyt kontor hos bureauet Very. Det vil sige, at jeg sidder i toppen af kontoret på Købmagergade 26 midt på strøget. Ikke nok med at jeg har fået nye lokaler, har jeg også fået selskab. Jeg har nemlig fået en ny praktikant, Julie, som vil hjælpe mig med forskellige kunder indtil September. Det er skønt at have fået en at sparre og sludre med. Hende skal I nok høre mere om.

Udover at være rykket ind i fine lokaler, har kalenderen været spækket med forskellige - og alle sammen, sjove opgaver. Jeg har været ude på KEA og holde tale for de mange elever, der havde sidste dimission. Jeg prøvede at lave en tale, der skulle give dem mod på at gå selvstændig ligesom mig. Derudover har jeg haft lavet PR for det fine smykke mærke Nordenstam - så kig med på Costume, Nicolines, Golden Ghetto, Insider og andre fine blogs de næste uger. Og spot et par fine sangerinder med mærket; Clara Sofie, Mette Mana & Stine Kinck.

Der har også været tid til lidt fest, for i fredags inviterede jeg til De Gyldne Damers Klub på Drone. Det var i ordets forstand en fest! Nelson Can spillede live, Cecilie Lassen, undertegnede, Karen Beldring og Lydmor djede. Jeg blev helt overvældet over alt den PR der var på arrangementet. Alt fra Ibyen til AOK, Soundvenue og Gaffa skrev om det og på Torsdag kommer der en reportage i Metro Express. Jeg kan ikke undgå at blive lidt stolt når folk dukker op til mine fester, men på samme tid er jeg også taknemmelig og priviligeret over at jeg har kunne holde disse damefester i 6 år. 

Skærmbillede 2014-06-23 kl. 12.57.11.png

Signe fra Nelson havde det vildt med Metro Express. De piger er for seje, i kan tjekke dem ud her: http://nelsoncan.com

Udover at have holdt tale og fest, lavet PR og drukket kaffe med damer en masse, så har jeg også haft fornøjelsen af at vise min garderobe frem til Insight pigerne. Det kom der en masse sjov ud af - blandt andet har jeg fundet ud af, at jeg kun ejer et stykke sort tøj - altså kan man vist godt konkludere at jeg ikke er farveforskrækket. Her er et lille sneak peak, du kan se mere her: 

http://theinsight.dk/archetypes/cille-veje

I dag har jeg fornøjelsen af at have PR møde med to nye spændende bands, som jeg muligvis skal lege med. Den næste tid skal jeg i gang med at lave PR for smykke designer Vitsøe, booke efterårsprogrammet til VEGA og så har jeg en Jazz festival og Roskilde festival i næste uge. Og vist nok også en 28 års fødselsdag, der skal fejres.