15 dage som selvstændig og smil en masse

Det er tid til en lille status over de første 15 dage som selvstændig. Det har været travlt, men jeg har på ingen måde fortrudt, at jeg sagde mit faste job op og er sprunget ud i en tilværelse som min egen chef.

Jeg har fået en ny tilgang til hverdagen og nyder at vågne hver morgen og have tid til at gå med min hund og spise morgenmad med min lille familie inden jeg drager på kontoret. Selvom jeg arbejder mere end jeg gjorde før, er det på en anden måde - da jeg har små pauser i løbet af dagen, mødes med en masse spændende mennesker og laver en masse varierede og spændende opgaver. Relationen med nye mennesker og gode kreative brainere og inspirerende snakke er virkelig noget jeg har oplevet et stort behov for - og har fået dækket ret godt ind med alle de nye folk jeg sludrer med.

Jeg har fået plads på kontorfælleskabet Faberland på Nørrebro, hvor jeg er så heldig at sidde omringet af en masse dygtige iværksættere. Det er en rar følelse at have et sted at arbejde og når man går hjem om aftenen kan man lukke af for ens tanker og holde fri efter en lang og god dag.

Jeg startede de første dage ud med at tage på SPOT festival, hvor jeg skulle høre en masse ny musik til VEGA, hvor jeg booker koncerter til Ideal Bar & Lille Vega . Jeg havde glædet mig til at høre Karrierekanon kunstnerne, men synes ikke niveauet i år var så højt som de sidste par år - der var dog et par interessante acts. Derudover fik jeg hørt en masse gode koncerter såsom Naked og hygget med en masse fine mennesker. Det er altid rart at være samlet med så mange gode mennesker på et sted og så er jeg vild med Århus og den hyggelige atmosfære. 

Skærmbillede 2014-05-15 kl. 14.31.54.png

Da jeg kom hjem fra SPOT var det tid til at kaste mig ud i Eurovision Village manus skrivning, for om mandagen skulle jeg være vært på Eurovision Village scenen på Nytorv i indre by. Det var 13 timers engelsk vært tjans hvor jeg præsenterede de forskellige lande, blandt andre Conchita Wurst og danske acts som Echo Me og Mother Lewinsky. Det er altid sjovt at være vært og jeg håber jeg får flere af sådanne opgaver. 

Derudover har jeg slået pjalterne sammen med det dygtige bureau Friendly PR & ejeren Allan, som jeg laver en række PR opgaver sammen med, primært med fokus på musik og festivaller. Det er altid rart at lære fra nogle garvede og dygtige folk og Allan giver mig en god inspiration og ny viden. 

I forgårs havde jeg arrangeret et shoot for en af mine kunder, Nordenstam smykker, i anledningen af at vi skulle have taget nye kampagne billeder for hende. Her teamede vi op med den smukke sangerinde Jørck og den dygtig fotograf Sofie Barfoed. Jeg håber i kan lide det lille sneakpeak på billederne. 

Netop nu sidder jeg og roder med et oplæg til Innovative Event Management, hvor jeg næste weekend skal undervise i Fundraising. Det glæder jeg mig til. Det er altid en stor fornøjelse at undervise, da jeg også får en masse ud af de unges input og kreativitet. Det er også snart tid til en ny De Gyldne Damers Klub, hvor jeg pt sidder og leder efter seje dame acts - og så er jeg i gang med at lave logistik for en flot Moét event i Juni. Så som i kan se favner den lille business bredt, men er ret godt centreret omkring mode, kultur og musik opgaver.

Derudover skal jeg ud at dj i weekend og prøver at forberede et nyt set, men først står den på lidt kontorarbejde og dame middag. Og så er det vist noget med at det er Store Bededag i morgen, sådan noget glemmer man når man kun er sig selv, men det er vist en god anledning til at sove længe, få dyrket lidt yoga, gået lidt ture i smukke København, hygget med familie og venner og drukket en masse kaffe. 

Livet som selvstændigt er dejligt, jeg er taknemlig for hver og en af mine kunder og smiler meget!