Er du mon min nye praktikant?

Mit lille firma har vokseværk og derfor søger jeg en praktikant, der kan hjælpe mig 2-3 gange om ugen med kontor opgaver, samt ved evt. shoots og arrangementer (workshops, festivaller etc). 

Det er ulønnet, men du vil få en vigtig rolle og oparbejde en masse kvalifikationer, da du vil dele opgaver og sparre med mig og også være ansvarlig for dine egne projekter. Derudover vil du få indsigt i hvordan det er at være iværksætter. Opgaverne har fokus på alt fra booking af musik til research i forbindelse med events og kreative opgaver, skrivearbejde, logistik planlægning, strategisk tænkning og opsætning af præsentationer.

Jeg sætter netværk og personlighed højt. Det er dog vigtigt, at du har kendskab til oplevelsesøkonomien, PR & branding, projektledelse og kan skrive på engelsk og dansk. Hos Cille Veje Oplevelsesdesign arbejder vi med relationering som en af grundstenene og jeg ser derfor gerne at du har kendskab til mode, kulturlivet og musik verdens mennesker og miljø. 

Som person skal du gerne være smilende og glad. Du skal se potentialer i verden, fremfor begrænsninger og kunne tænke kreativt og iderigt og være selvkørende. Du vil få en chef og ven i mig - og arbejde sammen med en legesyg, ambitiøs og varm person, som sætter deadlines, professionalisme og mennesker højt.

Dit praktikophold kan sagtens kombineres med skole eller ledighed og når den rette er fundet, finder vi frem til en god tidsperiode. Jeg ser dog gerne du kan starte i Juni. For mere info om Cille Veje Oplevelsesdesign kan du tjekke denne hjemmeside ud eller gå ind på www.facebook.com/Cillevejeoplevelsesdesign 

Skulle dette have vækket din interesse, så send et par ord om dig selv og hvordan du tænker, samt dit cv til Cillevejeoplevelsesdesign@gmail.com senest d 22 Maj.