Som at kaste sig ud fra en 100 meter vippe

Jeg har nu kastet mig ud i et nyt og spændende eventyr, jeg har nemlig sagt mit faste job op hos Diesel og skal til at være selvstændig. Det føles lidt som at jeg har kastet mig ud fra 100 meter vippen og ikke helt ved hvor jeg lander. Der er dog ikke længere en frygt for det uvisse, kun sommerfugle i maven og glæde over alt det spændende jeg skal møde i den kommende fremtid.

 I lang tid har jeg gået med drømmen om at være selvstændig, men frygten for at miste de faste rammer, den stabile indkomst og rutinen har stoppet mig i lang tid. På en tur til Algarve for et par måneder siden gik det dog op for mig, at der skulle ske noget nyt. Der skulle arbejdes med frygten for det fremmede og for det uvisse – og nu 3 måneder efter sidder jeg her på mit nye kontor på Nørrebro og kan kalde mig selvstændig.

Det var på tide, at jeg selv lærte at følge de drømme jeg går og taler til alle andre om. Når jeg underviser er et af mine vigtigste budskaber at man skal række ud efter livet, for så vil meningen med livet pludselig opstå. Jeg forstår det endelig helt rigtig nu, jeg har nemlig rakt ud efter livet – og hold da op hvor giver det hele pludselig mening.

Jeg glæder mig til at tage på dette eventyr og håber du vil nyde at følge med. Måske du faktisk vil være en del af min rejse og har en opgave jeg kan løse for dig?