Er du vores nye praktikant?

Efter et travlt halvt år med diverse opgaver er det tid til at finde en ny dygtig praktikant som vil være del af Cille Veje Oplevelsesdesigns spændende team fra 1. Januar 2015. Er det noget for dig, så læs videre.

Cille Veje Oplevelsesdesign er en ny virksomhed som beskæftiger sig med oplevelsesdesign. Vores primære fokus er på musikkens verden, hvor vi arbejder med en bred vifte af opgaver. Vi leverer booking til spillesteder og mere kommercielle brands, konceptudvikling, PR ydelser for brands og artister, undervisning på universiteter, højskoler og erhvervsakademier og rådgivning til artister. 

I 2014 har vi arbejdet med kunder som Vega, WiMP, Stine Bramsen, Nelson Can, Carpark North, Stimorol, Ford, Innovative Music Management, The Great Dictators og mange flere. Næste års kundeportefølje er ligeså spændende og opgaverne meget forskellige. 

En uge hos Cille Veje Oplevelsesdesign er aldrig ens og opgaverne løses både på kontor såvel som ude hos kunder. Opgaverne kan være både dags og aften arbejde, som for eksempel at skrive pressemeddelelser eller eksekvere workshops og koncerter. 

Vi er en innovativ virksomhed, som dyrker kærligheden til iværksætteri, musikken og kreativiteten. Vi tror på ærlighed, hjertevarme, fælleskab og passion. Og vigtigst af alt skal vi have det sjovt og udleve vores drømme.

Rent praktisk søger vi en praktikant 3 dage om ugen fra 1. Januar. Periodens forløb er afhængig af hvad vi aftaler. Jobbet er ulønnet, men vi lover lærdom en masse og spændende dage. Dit ophold kan være i forbindelse med skole eller andet. 

Vi søger en person som er : 

- kreativ

- nytænkende

- passioneret om musik 

- positiv af sind

- ikke bange for at stikke ud 

Du skal kunne: 

- lave presseskriv, sende ud til relevante medier og følge op

- eksekvere events & turde tage ansvar

- tænke kreativt indenfor faste rammer 

- arbejde indenfor stramme deadlines

- arbejde med sociale medier

Lyder det som dig, så send et cv, billede & en ansøgning til Cille Veje senest d 18.12.14 på Cillevejeoplevelsesdesign@gmail.com