Siden sidst

Vi er i December og kulden tiltager og smilene bliver større. Her på mit nye Nørrebro kontor er glæden i top, for jeg fyldes hele tiden med ny og spændende musik. Siden sidst har vi arbejdet på at præsentere de sidste nye talenter til Vegas Udvalgte, lavet PR på en ny kunde og lavet en 2015 aftale med nogle spændende nye talenter. 

I ved jeg brænder for musik - det gør mig glad, får mig til at danse, smile og vrikke med tæerne. Jeg føler mig utrolig priviligeret over at kunne arbejde med alskens musikopgaver lige fra PR til booking, undervisning og talentudvikling.

Et af de bedste musikalske gaver i 2014 har været lyden af Julias Moon og Scarlet Pleasure. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Julias Moons dygtige booker Rasmus om at sætte en aften op i Lille Vega som solgte ud. Yay - min anden udsolgte Lille Vega koncert! - Og hvilken fest det var i lørdags, hvor de indtog den smukke sal i Folkets hus.  Udover denne koncert har vi også lavet en Store Vega koncert i 2015 som sælger rigtig fint, skynd dig at køb en billet. Det bliver et brag af en aften.

30 Januar holder vi traditionen tro VEGAs udvalgte og i år har jeg haft fornøjelsen af at være med til at udvælge 2 af navnene. Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere Mendoza som del af aftenen og senere denne uge offentliggør vi en af mine andre favoritter. Det er en af mine helt store 2015 favoritter, som jeg virkelig håber og tror på vil indtage det danske musiklandskab. Se mere på www.vega.dk

Udover at booke VEGAs Udvalgte og generelt talentudvikle til VEGA hjælper jeg også upcoming bands og navne med alt fra identitetsarbejde, pressearbejde, bookingstrategier etc. Det er noget jeg gør fordi jeg får en optursfornemmelse i min mave når jeg får lov til at arbejde med ny musik. Det giver mig en stor glæde at hjælpe mennesker med at se potentialer i deres musik og forvalte dette til det helt rigtige brand og den rette oplevelse. Næste år har jeg lavet en aftale med to spændende acts, nemlig STÅL og ZIE og to mulige nye acts er også klar. 

Pt har Zies musik sat sig i rotation på min hjerne - lyt lige her: 

https://soundcloud.com/ziedoy/egypt

Jeg arbejder ikke kun med morgendagens nye talenter. Denne uge har jeg færdiggjort mit tourarbejde for Carpark North og Stine Bramsen, som var et rigtig spændende arbejde hvor jeg virkelig lærte en masse nye gode mennesker at kende. Derudover har jeg også fået en nye dame i stald som jeg hjælper Copenhagen med PR på. Det er en meget stor fornøjelse at arbejde med Caroline Henderson og hendes Cinemataztic 2015 tour. Jeg er opvokset med hendes musik og ser hende som en af Danmarks dygtigste sangerinder. 

Da jeg startede min lille virksomhed lovede jeg mig selv at det skulle være en glæde at gå på arbejde hver eneste dag, så udover at arbejde med opgaver og kunder som jeg brænder for, fylder jeg også min arbejdsdag med små hyggelige stunder. Ting der giver mig ro og balance, små stunder der gør mig glad. I denne måned er det blevet til alt fra  hyggelige krea brainere, morgenyoga sessions og gode inspirerende bøger der får hjernen til at danse og som jeg skal bruge i en række spændende 2015 workshops.