Ugen der gik

Endnu en uge er gået i det lille firma og hvilken spændende uge. Vi har overstået endnu en tour uge med Stine Bramsen på blandt andet Gimle & en udsolgt Vega og ladet op til Capark Norths forestående weekend i Koncerthuset. Derudover har jeg haft gang i at planlægge Vegas udvalgte og har lukket et par nye samarbejder. 

Ugen er gået med at følge op på PR for Stine Bramsens tour, hvor vi blandt andet havde en flot omtale på AOK og Ibyens forside, samt en smuk 5 stjernet anmeldelse på Poplish.dk. Næste uge følger vi op med lidt flere nyheder, når touren går til Smilets by. 

http://www.aok.dk/musik/mit-koebenhavn-stine-bramsen

http://politiken.dk/ibyen/guider/ECE2465194/laes-stine-bramsens-guide-til-din-weekend/

http://poplish.dk/2014/11/28/stine-bramsen-solo-stine-styrer-mod-stjernerne/

Sidste uge havde vi Carpark North i Smag på P3 til en snak om deres Koncerthus shows her i weekenden. Derudover tog de sig denne uge en snak med Mixed CPH & Brd. Kolstrups blog på Cover.dk. 

http://brdr-kolstrup.cover.dk/2014/11/25/vind-billetter-til-carpark-north/

http://www.mixedcph.com/carparknorth-drkoncerthuset-er-en-milepael-for-os/

Udover at lave PR har jeg og Vega teamet lagt sidste hånd på vores Vegas Udvalgte aften d. 30 Januar og gik i denne uge ud med de første 3 navne; Ena, The Felines og Mendoza. Sidstnævnte har undertegnede valgt og jeg spår hende virkelig et stort 2015!

Udover at booke løs til Vega, stod vi jo tidligere på året for at booke musik til Stimorols efterårs events på Hive & Train. Denne uge udkom det nye Euroman, som featurer en fin reportage derfra og viser billeder af det indhold vi leverede.

Ugen bød også på et par nye 2015 samarbejder og et af dem vil jeg gerne løfte sløret for. Det er nemlig en kunde som jeg er rigtig glad for, Innovative Music Management, hvor jeg får fornøjelse af at undervise næste års elever på deres hold. Det glæder jeg mig meget til. 

Nu vil jeg holde weekend med min familie og lade op til en spændende ny uge, der byder på diverse December PR opgaver for WiMP, et stk Vice & WiMP session med Ena, Nelson Can & Santiago. Derudover bliver næste uge også ugen, hvor vi launcher en meget spændende Nelson Can nyhed, som vi har arbejdet længe på og ugen hvor jeg fortsætter mit tour PR arbejde for Carpark North & Stine Bramsen, samt booker mit start 2015 Vega program færdigt.